Çocuğun evli öğretmeni başka erkekle çok samimi

son zamanlarda gördüğüm en saçma konu
biz size sizi ilgilendirmez yorum yapmayın desek de siz kesin gidip karışacaksınız diye düşünüyorum ama yine de söyleyeyim sizi ilgilendirmez gidip konuşmayın. kimseyi uyarmanıza gerek yok

Bence okula gidip dövün

Niyetiniz karışmak değil de ne? Anlayamadım ben. Yahu size ne kadının özel hayatından? Bizim milletimizin şu ahlak bekçiliği tavırları bir bitmedi. Kadını nikahınıza almayacaksınız. Çocuğunuza iyi bir öğretmen mi -ki öyleymiş- bitti gitti. Gerisi sizi asla ilgilendirmez. Kendi hayatınızla ilgilenin insanların hayatına burnunuzu sokmayın. Hayır bir de beni ilgilendirmez yazıyorsunuz. E bunu biliyorsunuz madem neyin çabasına girdiniz? Burada konu açmanız bile hadsizlik

Öff canınız ortalığı karıştırmak istemiş kurtlanmışsınız bildiğin. Buraya da ben iyi niyetliyim diye vicdan rahatlığı için gelmişsiniz. Ayrıca öğretmenle ne samimiyetiniz var da iyiliğini düşünüyorsunuz size mi kaldı.
Benim iş yerinde de eşini aldatan bir sürü insan var. Gidip ne eşine söylerim, ne kendisine ne alaka yani bana ne ki. Yanlışlıkla yolda bir erkekle yan yana yürüsek dedikodumuz çıkacak cidden

Ne saçma sapan bir insansiniz ya, yeğeniniz de aynı size çekmiş, ortalık karıştıci yılan yenge gibi yok adam diş doktoruydu, yok yanakları kızardı bilmemne
Terbiyesiz dedikoducu
Yeğeniniz böyleyse sizin yetistirdiginiz çocuk nasıl olacak hiç düşünmek bile istemem

Milletin özel hayatından size ne.

Bizim burda da böyle dedikoducu, her b.ka burnunu sokan, her şeyde başı çekmeye çalışan zilli bi tip var, bakalım en önce hanginizin başı belaya girecek.

Size ne bundan? Bu işleri bırakıp kızınızla ilgilenin... milleti dikizlemek size mi düştü sülalece..

Sevdiğini biri bişy yapsa zarar görmesin dşye acaba mı dersiniz.hayatına karışmak ne haddime
Zarar göreceksede görür, siz ne? Çok seviyormuşta bilmem neymiş. Ne boş insansınız, bide gidip yeğenim sizi görmüş ayağını denk al diye uyarcaksınız aklınızca. İşiniz gücünüz bitti, çocuklarınız ile dolu dolu ilgilendikten sonra hala boş vaktiniz kalıyorsa kendi kocanıza bakın siz onu takip edin kiminle nerde çay içiyordur bir araştırın sonra başına bişey gelmesin zarar görmesin

Hayır canım ilgilendirmez olurmu çocuğunun öğretmeni nasıl ilgilenmesin kadın her adımını her yaptığını konu sahibine bildirmeli ki oda çocuğu için layik bir öğretmenmi değilmi kararını ona göre vermeli.
Sigara içen öğretmene aman hocam bırakın şu zıkkımı siz bize lazımsınız diye öğretmeni uyaran bir veli tanıyorum. Kendisi giyimi. kuşamı, dişleri herşeyi leş gibi paspal ama öğretmene sağlık tüyoları vermekten geri durmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…