- Konu Sahibi Sevda85Kara
-
Bence okula gidip dövün3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.az çok eşiyle de mutlu görünüyo.kız yeğenim Nişantaşı tarafı bi cafede çalışıyo, öğretmeni de okuldan biliyo, öğretmen onu tanımıyo.yaklaşık 2-3 ay önce yeğenim dedi sizin öğretmen burda bi diş doktoruyla yarım saat fln oturdu dedi.be yüzü kızarık pembe ve garipti halleri dedinorml geldi bana ,sonra 4-5 kez daha sık sık geldiler ve sonuncusunda samimiyet farklıydı açıkcası dedi,içtarafta köşeye geçiyorlar dedi.giyimi de şık fln dedi.kendimi bilerek söylemedim dedi.öğretmeni çok seviyorum çocuklarla ilgili çok sevecen biri samimiyetim de iyi.zarar görsün de istemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına karışmak asla değil niyetim.olabilir herkes kendi yaşadığını bilir.ya da hiç mi karışmayayım
Beni ilgilendirmez.zarar görsün istemiyorum
Milletin özel hayatından size ne.3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.az çok eşiyle de mutlu görünüyo.kız yeğenim Nişantaşı tarafı bi cafede çalışıyo, öğretmeni de okuldan biliyo, öğretmen onu tanımıyo.yaklaşık 2-3 ay önce yeğenim dedi sizin öğretmen burda bi diş doktoruyla yarım saat fln oturdu dedi.be yüzü kızarık pembe ve garipti halleri dedinorml geldi bana ,sonra 4-5 kez daha sık sık geldiler ve sonuncusunda samimiyet farklıydı açıkcası dedi,içtarafta köşeye geçiyorlar dedi.giyimi de şık fln dedi.kendimi bilerek söylemedim dedi.öğretmeni çok seviyorum çocuklarla ilgili çok sevecen biri samimiyetim de iyi.zarar görsün de istemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına karışmak asla değil niyetim.olabilir herkes kendi yaşadığını bilir.ya da hiç mi karışmayayım
Bence okula gidip dövün
Bizim burda da böyle dedikoducu, her b.ka burnunu sokan, her şeyde başı çekmeye çalışan zilli bi tip var, bakalım en önce hanginizin başı belaya girecek.
Rez. İpucu yakalayan olursa duvarda ya da herhangi bir yerde beni etiketleyiversin.Bizim burda da böyle dedikoducu, her b.ka burnunu sokan, her şeyde başı çekmeye çalışan zilli bi tip var, bakalım en önce hanginizin başı belaya girecek.
Size ne bundan? Bu işleri bırakıp kızınızla ilgilenin... milleti dikizlemek size mi düştü sülalece..3 yıldır çocuğu okutan çok tatlı başarılı hoş bi öğretmenimiz var.az çok eşiyle de mutlu görünüyo.kız yeğenim Nişantaşı tarafı bi cafede çalışıyo, öğretmeni de okuldan biliyo, öğretmen onu tanımıyo.yaklaşık 2-3 ay önce yeğenim dedi sizin öğretmen burda bi diş doktoruyla yarım saat fln oturdu dedi.be yüzü kızarık pembe ve garipti halleri dedinorml geldi bana ,sonra 4-5 kez daha sık sık geldiler ve sonuncusunda samimiyet farklıydı açıkcası dedi,içtarafta köşeye geçiyorlar dedi.giyimi de şık fln dedi.kendimi bilerek söylemedim dedi.öğretmeni çok seviyorum çocuklarla ilgili çok sevecen biri samimiyetim de iyi.zarar görsün de istemem.acaba hocam geçen yeğenim görmüş sizi fln mı dedem biri varmış fln demeden.yaşadığına karışmak asla değil niyetim.olabilir herkes kendi yaşadığını bilir.ya da hiç mi karışmayayım
Zarar göreceksede görür, siz ne? Çok seviyormuşta bilmem neymiş. Ne boş insansınız, bide gidip yeğenim sizi görmüş ayağını denk al diye uyarcaksınız aklınızca. İşiniz gücünüz bitti, çocuklarınız ile dolu dolu ilgilendikten sonra hala boş vaktiniz kalıyorsa kendi kocanıza bakın siz onu takip edin kiminle nerde çay içiyordur bir araştırın sonra başına bişey gelmesin zarar görmesinSevdiğini biri bişy yapsa zarar görmesin dşye acaba mı dersiniz.hayatına karışmak ne haddime
Hayır canım ilgilendirmez olurmu çocuğunun öğretmeni nasıl ilgilenmesin kadın her adımını her yaptığını konu sahibine bildirmeli ki oda çocuğu için layik bir öğretmenmi değilmi kararını ona göre vermeli.Niyetiniz karışmak değil de ne? Anlayamadım ben. Yahu size ne kadının özel hayatından? Bizim milletimizin şu ahlak bekçiliği tavırları bir bitmedi. Kadını nikahınıza almayacaksınız. Çocuğunuza iyi bir öğretmen mi -ki öyleymiş- bitti gitti. Gerisi sizi asla ilgilendirmez. Kendi hayatınızla ilgilenin insanların hayatına burnunuzu sokmayın. Hayır bir de beni ilgilendirmez yazıyorsunuz. E bunu biliyorsunuz madem neyin çabasına girdiniz? Burada konu açmanız bile hadsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?