Çocuğun evli öğretmeni başka erkekle çok samimi

Ay ne münasebet. Zarar görmesinmiş. Çok düşünüyorsanız ve zarar görmesin istiyorsanız 'Sevgilinle tenha ortamlarda fingirdeş, bak gören oluyor. Mazallah kocan duyarsa çok üzülürüm' diyin.

“Çüşş artık…” öğretmenlerin bi özel hayatı kalmıştı müdahale etmediğiniz.

Size ne hanımefendi

Karışmayın tabi sizi ilgilendirmez. Gidip sizi filan kafede diş hekimi ile görmüşler mi diyeceksiniz? Büyük hadsizlik olur. Onun özel hayatı, çocuğunuza nasıl bir zararı olur ki? O çocuğunuzun sadece öğretmeni.

Sen konusul orda burda anlatmazsan kimse zarar falan gormez .insanlara seni surda biriyle hormusler dediklerinde ne demelerini bekliyorsun .ustelik bunu duyunca acisini cocugundan bile cikarabilir .sus otur bence .

Yaptığı sey doğru veya yanlis meselesi değil ama size ne gercekten?
Cocugunuzun öğretmeni olmasindan baska ne gibi bir samimiyetiniz var ki gidip soyleyeceksiniz?

Sizi ilgilendiren kısım çocuğunuza nasıl davrandığı.

size ne ya öğretmenin ahlak bekçisi misiniz

Ailece çocuğunuzun öğretmenini takip ediyorsunuz hayırdır kıskanıyor musunuz...ben bile yeğenimin öğretmenini kaç sefer görmüştürum hatırlamam bile ama konunuz aşırı ilginç sanki siz takip ettirmiş gibi yegeniniz nisantasinda çalışıyor ve ne tesadüf orada yegeniniz görüyor ve öğretmeni tanıyor himm ok

Size ne? Kendi hayatınızla ilgilenin.

Beni ilgilendirmez.zarar görsün istemiyorum
Ay yok artık be. Bir öğretmen olarak çok rahatsız oldum. Oldu olacak mahallede apartman önünde oturan teyzeler gibi çekirdek çıtlayıp okulun önünde nöbet tutun.

bir veli bana şunu diyecek...
diyemez

Baktım da şimdi bu konuyu açmak için üye olmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…