S saime77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2009 448 3 96 Adana 25 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saime77 #1 kızlar bebeişlerimizin hayatında oyun ve oyuncağın önemine dair çok güzel bir makale okumanızı tavsiye ederim. ocuğunuzun Gelişiminde Oyun ve Oyuncağın Rol Tekil Yazı Bilim ve Sanat Merkezi
kızlar bebeişlerimizin hayatında oyun ve oyuncağın önemine dair çok güzel bir makale okumanızı tavsiye ederim. ocuğunuzun Gelişiminde Oyun ve Oyuncağın Rol Tekil Yazı Bilim ve Sanat Merkezi
S sevgimim Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2010 2 0 86 26 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saime77 #2 lütfen bana tardım edin bir arkadasım tek yumurta ikizi hamile bir aylık ama kalp atısları duyulmuyor neden
lütfen bana tardım edin bir arkadasım tek yumurta ikizi hamile bir aylık ama kalp atısları duyulmuyor neden
solstice Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2009 2.201 0 0 İstanbul 26 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi saime77 #3 sevgimim .!.: lütfen bana tardım edin bir arkadasım tek yumurta ikizi hamile bir aylık ama kalp atısları duyulmuyor neden Genişletmek için tıkla... Cnm daha çok ufaklar strs yapmayın böyle o hiç yapmasın sakın dr una danışsın bakalım
sevgimim .!.: lütfen bana tardım edin bir arkadasım tek yumurta ikizi hamile bir aylık ama kalp atısları duyulmuyor neden Genişletmek için tıkla... Cnm daha çok ufaklar strs yapmayın böyle o hiç yapmasın sakın dr una danışsın bakalım