• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğun kendisine haber vermeden benimle evlendirmeye çalışıyor olabilirler mi 🤣🤣

Nezormusbu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
331
392
103
27
Merhaba kızlar.
Babamın çok yakın bir arkadaşı var. Arkadaşının benim yaşımda bir oğlu var. Küçüklüğümüzden beri tanışırız aynı okula falan gitmiştik ama birbirimizden hiç hoşlanmazdık. Bu dönem ikimizde üniversiteden mezun olduk. Çocuğun ailesi bir senedir annemlere beni istediklerini söylüyorlarmış ara ara. Ailemde yok diyormuş ben yeni duydum.

Çocukla o kadar ayrı dünyalardayız ki çok şaşırdım duyunca. Yani çocuğun ailesi beni çok severler onların beni istemeleri mantıklı ama o çocuk bence istemez beni. Bu kadar erken yaşta evlenmek isteyecek biri değil ve çok havalı artist biri.

Sizce çocuğun kendisine söylemeden ailemi ikna etmeye çalışıyor olabilirler mi?

Merhaba kızlar.
Babamın çok yakın bir arkadaşı var. Arkadaşının benim yaşımda bir oğlu var. Küçüklüğümüzden beri tanışırız aynı okula falan gitmiştik ama birbirimizden hiç hoşlanmazdık. Bu dönem ikimizde üniversiteden mezun olduk. Çocuğun ailesi bir senedir annemlere beni istediklerini söylüyorlarmış ara ara. Ailemde yok diyormuş ben yeni duydum.

Çocukla o kadar ayrı dünyalardayız ki çok şaşırdım duyunca. Yani çocuğun ailesi beni çok severler onların beni istemeleri mantıklı ama o çocuk bence istemez beni. Bu kadar erken yaşta evlenmek isteyecek biri değil ve çok havalı artist biri.

Muhtemelen.

Yani çocuğu da ev alırız araba alırız evlen yine yap ne yapacaksan diye kandırıp evlendirmek istiyorlardır muhtemelen. Var böyle oğullarını kendi belirledikleri helal süt emmiş kızlarla evlendirmeye çalışan tipler. Siz ötesini berisini düşünmeyin yani boşverin gitsin 😂

Merhaba kızlar.

Bir tanıdığımızın arrrrrtist oğlu 5 senelik sevgilisini bıraktı, sessiz sakin ağzının içinden konuşan hanım hanımcık bir kızcağızla evleniyor şimdi. Anası bulmuş. 🤦🏻‍♀️ Anladın sen onu.
Şu ağzının içinde konuşan hanım hanımcıklar nasıl başarıyor ya bende olmak isterdim hakkını savunmayı bil diye diye yırtık oldum çıktım 🤪

Ailem reddetmiş bugün ben de duyunca kesinlikle istemediğimi söyledim. Ailesinin bu tutumuna şaşırdım bence çocuğun haberi bile yok 😄
Olabilir çocuğa ayarmışsın zaten😁 çok şeyse çocuk sana niyetini belli etsin aileler kendi kafalarında yakıştırma yapabilirler 😃

Şu ağzının içinde konuşan hanım hanımcıklar nasıl başarıyor ya bende olmak isterdim hakkını savunmayı bil diye diye yırtık oldum çıktım 🤪
Evlenince açılıyor gözlerinin çayırı onların da.

Benimde başıma geldi bu ama ben direk tahmin ettim istemediğini. Aynı şekilde asla evlenmeyeceğim biriydi. Yıllar sonra bir cenazede karşılaştık. Ben evliyim o ara. Sende benim peşimden çok koştun,hep anneni uğraştırdın ama yazık oldu kaçırdın dedim bana öyle baktı ki uzaylı görse daha sakin olurdu 🤣 Eşimi çok sevdi bu olaydan sonra kendini kurtardığı için ona yemek getirdi falan 🤭

Back
X