- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
- Konu Sahibi Nezormusbu
Yırtıkların(!) adı çıkmışKocayı parmağında oynatıyorlar valla adım kadar emin olduğum bişey bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yırtıkların(!) adı çıkmışKocayı parmağında oynatıyorlar valla adım kadar emin olduğum bişey bu
Öyle valla iyide söylesem kötü geliyor sonrasında doğru söylediğimi anlıyorlar ama geç oluyor işteYırtıkların(!) adı çıkmış![]()
Kesinlikle öyle. Yıllarca içlerinde biriktirdikleri mı günyüzüne çıkıyor nedir?Evlenince açılıyor gözlerinin çayırı onların da.
bence hoş değil çocuğunun haberi olmadan böyle işlere kalkışmakSiz istemiyormuşsunuz zaten. Ailesi istemiş veya çocuğa haber verilmiş verilmemiş ne fark eder ki?![]()
Tamam haklısınız da çocuk onların çocuğu. Ne desek boş yani. Onlara göre bunda bi sorun yok demek ki. Sizin de gönlünüz olsa bir sorun olarak görecektim de şu an niye bu konuyu açtınız hiç anlamadım. İçten içe çocuğu beğeniyor ve acaba haberi var mıdır diye merak ediyor olabilir misiniz?bence hoş değil çocuğunun haberi olmadan böyle işlere kalkışmak
Tamam haklısınız da çocuk onların çocuğu. Ne desek boş yani. Onlara göre bunda bi sorun yok demek ki. Sizin de gönlünüz olsa bir sorun olarak görecektim de şu an niye bu konuyu açtınız hiç anlamadım. İçten içe çocuğu beğeniyor ve acaba haberi var mıdır diye merak ediyor olabilir misiniz?
Kocanın her bi dediğini ayet telakki edince senden iyisi olmaz tabi.Kocayı parmağında oynatıyorlar valla adım kadar emin olduğum bişey bu
Kız adamlar her dediğini yapıyor ağzını gözlüyorlar konuşsun diye benim gibiler de kendi yapsa niye yaptın oluyorKocanın her bi dediğini ayet telakki edince senden iyisi olmaz tabi.

Evet.Kesinlikle öyle. Yıllarca içlerinde biriktirdikleri mı günyüzüne çıkıyor nedir?
Yavrum çocuğa N Nezormusbu 'lara bayram ziyaretine gidiyoruz diyerek size getirip seni istemediler ya ! Ebeveynler kendi kendilerine hayal kuruyorlar işte boşver...bunlar ilerde hep anı olacakbence hoş değil çocuğunun haberi olmadan böyle işlere kalkışmak
Olabilir. Ben yaşadım buna bnezer durumu. Anneannnesi illa torunuma alayım diye defalarca dünür oldu en son ben o benim olduğum yere gelmeyi kabul edecekse tanışalım ypksa gerek bile yok dedim. Anneanne ile hala geldi söyledik kabul etti ben o şehşrde de yaşarım diyor dedi ve sonra anladım mi çocuğun bu durumdan haberi bile yoktu. Anneanneyi tekrat gelişinde kapıya koydum resmen işgüzar yaşancı diye. Pardon ya babanneydi gelenMerhaba kızlar.
Babamın çok yakın bir arkadaşı var. Arkadaşının benim yaşımda bir oğlu var. Küçüklüğümüzden beri tanışırız aynı okula falan gitmiştik ama birbirimizden hiç hoşlanmazdık. Bu dönem ikimizde üniversiteden mezun olduk. Çocuğun ailesi bir senedir annemlere beni istediklerini söylüyorlarmış ara ara. Ailemde yok diyormuş ben yeni duydum.
Çocukla o kadar ayrı dünyalardayız ki çok şaşırdım duyunca. Yani çocuğun ailesi beni çok severler onların beni istemeleri mantıklı ama o çocuk bence istemez beni. Bu kadar erken yaşta evlenmek isteyecek biri değil ve çok havalı artist biri.
Sizce çocuğun kendisine söylemeden ailemi ikna etmeye çalışıyor olabilirler mi?
Tatlim bu tarz kismet işlerinde aileler her türlü oyunu oynarlar. Yani altından hersey çıkabilir. Dogruda olablir, oglanin haberi olmayadabilir yani. Eger yaşın uygunsa sende biraz hoslanma varsa evet dersin. Konusmaya başlarsınız olur biter. Ama karşı tarafin ailesi bence ogluna çıtlatmıştir. Yani ogullarina hicbirsey demeden sizin aileye konu acmalari demek sonra oglan kabuletmezse aileler arasi iliski bozulur. Bunu goze alamayabilirler. O sebeple oglanin yuksek ihtimal haberi vardir diye düşünüyorm.Merhaba kızlar.
Babamın çok yakın bir arkadaşı var. Arkadaşının benim yaşımda bir oğlu var. Küçüklüğümüzden beri tanışırız aynı okula falan gitmiştik ama birbirimizden hiç hoşlanmazdık. Bu dönem ikimizde üniversiteden mezun olduk. Çocuğun ailesi bir senedir annemlere beni istediklerini söylüyorlarmış ara ara. Ailemde yok diyormuş ben yeni duydum.
Çocukla o kadar ayrı dünyalardayız ki çok şaşırdım duyunca. Yani çocuğun ailesi beni çok severler onların beni istemeleri mantıklı ama o çocuk bence istemez beni. Bu kadar erken yaşta evlenmek isteyecek biri değil ve çok havalı artist biri.
Sizce çocuğun kendisine söylemeden ailemi ikna etmeye çalışıyor olabilirler mi?
Heh bak benim yukarda anlattığım tip gibi. Aşırı havalı arrrrrtist oğlan gezmiş tozmuş, belli yaşa gelince hanım hanımcık kız arıyor. Gençken sıkıcı gelen kızlar iş ciddiye binince kıymetli oluyor.Bir benzeri benim başıma geldi, annemin arkadaşının oğluydu, akrandık, birbirimizden zerre hazetmezdik, lisede ünide falan benimde bildiğim bir sürü kızla çıktı, bir kaçıda benim arkadaşım. Biz aynı bölümü farklı üniderde kazandık, mezun olduk, işe girdik derken çocuğun annesi annemi işlemiş evlensinler yakışıyorlar falan diye, ben dedim kesin çocuğun haberi yok, neyse çocuğun numarasını buldum, annesini geri püskürtsün diye aradım, bana demesin mi neden denemeyelim, olaya bu kadar duygusal yaklaşma sen güzelsin, ben yakışıklıyım, işimiz gücümüz denk, ailemde seni beğeniyor diye sanırsın evlenmiyor ortaklık kuruyor beyzade, ağzıma geleni saydım, kapattım suratına telefonu , oğlanın annesi gene vazgeçmedi, oturmaya geleceği gün annemi sallamayarak evden gittim de anca istemediğimi anladılar da düştüler yakamdan.
Benim de yok.20 yaşımda kendim buldum eşimi, tee hiç böyle hikayelerim yok![]()