• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğun kendisine haber vermeden benimle evlendirmeye çalışıyor olabilirler mi 🤣🤣

Heh bak benim yukarda anlattığım tip gibi. Aşırı havalı arrrrrtist oğlan gezmiş tozmuş, belli yaşa gelince hanım hanımcık kız arıyor. Gençken sıkıcı gelen kızlar iş ciddiye binince kıymetli oluyor.
Yok ya kıymetli olmak değil onun adı, annasına cici gelin , işine ortak, çevresine vitrin arıyor, nasıl olsa gönlünü eğleyecek birini bulması için evli olması engel değil. Ay birde ben seni hep beğenirdim diyor gerzek, lisede iki sene sınıf arkadaşımla çıktığını , yakın arkadaşlarından biri bana çıkma teklif ettiğinde , çocuk için bana ısrar ettiğini, oku oku nereye kadar, biraz hayatını yaşa diye diye atıp tuttuğunu düşünmeden. Bir onlar akıllı zaten😄😄😄

Benim de yok. 😀 Neyse ki sinir hastasıyım diye pamuk teyzeler paşa oğullarına layık görmediler beni. 😀😀😀😀😀 Zaten evlendikten sonra atandım. Misss.

Zaten evlenemiyorum ekseninde açılan tüm konularda bi parça içim acıyor, önceki hayatımda evde kalmış olabilirim öyle böyle değil dertleniyorum 😐

Haha o teyzeler çok biliyor onlar bulaydı bizi belki şuan camlarını siliyorduk, kendilerine alıyorlar zaar 😃😃

Cocuk istiyormu haberi varmi bilmemde, bence
Konu bile açtığına gôre sen istiyorsun.

Not: çocuğun haberi vardır, olur bu iş

21 yasındakı ınsan neden bunu dert etmek yerine, sacmalamayın daha kucugum okuyacağım ve hayatıma bakacağım dıyıp mevzuyu kapamaz da dert eder.

Dısarıda hayat var. Evet vıruste var ama, bıraz genclıgınızın tadını falan mı cıkarsanız acaba?
Ben anlamıyorum neden bu sitede insanlar bu kadar önyargılı ve kücümseyici bir şekilde konuşuyorlar. Ben zaten kesinlikle istemediğimi, kariyerimi ön planda tuttuğumu söyledim. Çok şaşırdığım için sordum.

Nedense bu şarkı aklıma geldi.:dondurma:

Cocuk istiyormu haberi varmi bilmemde, bence
Konu bile açtığına gôre sen istiyorsun.

Not: çocuğun haberi vardır, olur bu iş

herkes aynı şeyi söylemiş ama benim gönlüm yok arkadaslar😄 sevgilimden yeni ayrıldım gönlüm de hala onda. Ben şaşırdımsadece o yüzden sordum. Çocuğu bilmeden böyle işlere kalkışan biri görmedim ama çocuğunun da istemeyeceğini biliyorum acaba böyle bi sacmalık yapmıs olabilirler mi diye düsündüm.

herkes aynı şeyi söylemiş ama benim gönlüm yok arkadaslar😄 sevgilimden yeni ayrıldım gönlüm de hala onda. Ben şaşırdımsadece o yüzden sordum. Çocuğu bilmeden böyle işlere kalkışan biri görmedim ama çocuğunun da istemeyeceğini biliyorum acaba böyle bi sacmalık yapmıs olabilirler mi diye düsündüm.
Evet olabilirler. Benzer bir durum kuzenimin başına geldi. Çocuğun annesi baktı ki yaşlar ilerliyor, oğlunun da evleneceği yok. Aile dostları olan kuzenimle oğullarının arasını yapmaya çalıştı. İki aile de hem ekonomik hem kültürel yönden birbirine denkti. Kuzenim de kariyer sahibi ve güzel bir kızdı. O yüzden erkek tarafı kendilerince kuzenimi oğullarına ideal eş olarak gördü. Sonradan çocuğun bu durumdan haberi olmadığı, annesinin kendi kendine gelin güvey olduğu ortaya çıktı. Yakın aileler arasında çocukların haberi olmadan bu tarz muhabbetler olabiliyor. Yani sizin konunuzdaki çocuğun da ailesinin girişiminden bihaber olduğuna neredeyse eminim. Siz de biraz “istemem yan cebime koy” durumu sezinledim. O yüzden boşuna ümitlenmeyin derim

Aynı şey benimde başıma geldi. Çocukluğumdan beri tanıdığım bı çocuk vardı ailesiyle falan çok samimiydik arkadaşımdi yani o da. Sonra annesi dillendirmeye başladı falan biz yok dedik ki zaten oğlunun haberi yok eminim zaten onun hoşlancagi tarzda biride değilim az çok tanıyorum kaç senemiz geçti. Ben nisanlaninca annesi ağlamaklı bı şekilde geldi 🤣🤣🤣 niye böyle yaptınız falan diye anlatamadım kadına takıntı yapmıştı evlendim çocuğum oldu hâlâ her görüştüğümüz de söyledi etti bende herseferinde ben senin oğlunun tipi değildim zaten bencede olmazdı dedim inandiramadim. Daha bir iki hafta önce nişanlandı çocuk kız o kadar tatlı güzel ki maşallah Allah birbirlerine bağışlasın. Annemle falan güldük hatta artık uzulmuyodur annesi sonunda diye🤣🤣

Aynı şey benimde başıma geldi. Çocukluğumdan beri tanıdığım bı çocuk vardı ailesiyle falan çok samimiydik arkadaşımdi yani o da. Sonra annesi dillendirmeye başladı falan biz yok dedik ki zaten oğlunun haberi yok eminim zaten onun hoşlancagi tarzda biride değilim az çok tanıyorum kaç senemiz geçti. Ben nisanlaninca annesi ağlamaklı bı şekilde geldi 🤣🤣🤣 niye böyle yaptınız falan diye anlatamadım kadına takıntı yapmıştı evlendim çocuğum oldu hâlâ her görüştüğümüz de söyledi etti bende herseferinde ben senin oğlunun tipi değildim zaten bencede olmazdı dedim inandiramadim. Daha bir iki hafta önce nişanlandı çocuk kız o kadar tatlı güzel ki maşallah Allah birbirlerine bağışlasın. Annemle falan güldük hatta artık uzulmuyodur annesi sonunda diye🤣🤣
Ahahahaha muradına ermiştir😄😄😄

Merhaba kızlar.
Babamın çok yakın bir arkadaşı var. Arkadaşının benim yaşımda bir oğlu var. Küçüklüğümüzden beri tanışırız aynı okula falan gitmiştik ama birbirimizden hiç hoşlanmazdık. Bu dönem ikimizde üniversiteden mezun olduk. Çocuğun ailesi bir senedir annemlere beni istediklerini söylüyorlarmış ara ara. Ailemde yok diyormuş ben yeni duydum.

Çocukla o kadar ayrı dünyalardayız ki çok şaşırdım duyunca. Yani çocuğun ailesi beni çok severler onların beni istemeleri mantıklı ama o çocuk bence istemez beni. Bu kadar erken yaşta evlenmek isteyecek biri değil ve çok havalı artist biri.

Sizce çocuğun kendisine söylemeden ailemi ikna etmeye çalışıyor olabilirler mi?
Çocuğa ulaş da evlenicekmişiz senin haberin var mı diye sor 😄😄😄

Bana düğünümde hoşgeldin için masaları gezerken ‘trip atan’ aile dostlarımız oldu.

‘Sana senelerdir diyordum oğluma alacaktım, tus u bekliyorduk biz, nereden çıktı bu evlilik şimdi’ dedi, ben de ‘e geleydiniz bu saate kadar, son pişmanlık neye yarar’ demiştim, altınımı alıp yoluma devam ettim.

Bunun gibi söyleyen 3 4 teyze daha vardı😂
Kendi kendilerine gelin güveyler bir de serzeniş lüksünü ellerinde bulunduruyorlar, şaka gibi.

Back
X