- Konu Sahibi mavileyla1100
Ben de 38 yaşında hamileyim,zor oldu mu?sonrası beni çok korkutuyor?38 yasinda dogurdum
40, 42 yasinda doguran arkadaslarim var hem de hic ugrasmadan
Cahil cuhela insana niye takilirsiniz anlamadim ,bosversenize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 38 yaşında hamileyim,zor oldu mu?sonrası beni çok korkutuyor?38 yasinda dogurdum
40, 42 yasinda doguran arkadaslarim var hem de hic ugrasmadan
Cahil cuhela insana niye takilirsiniz anlamadim ,bosversenize
Ben hicbir saglik sorunu yasamadim , bebeklik donemi gayet rahat gecti ama son bir senedir zorlaniyorum çünkü kızım asiri asiri yaramaz bir cocuk ve 24 saat pesinde kosmak gerekiyor , 10 sene once daha rahat kosardim ama simdi zorlaniyorum gercektenBen de 38 yaşında hamileyim,zor oldu mu?sonrası beni çok korkutuyor?
İnşallah ben de rahat geçiririm bebeklik dönemini.yapabilir miyim bilmiyorum,yine de biraz umut oldunuz teşekkürler.yeni nesil hep hareketli ben de Farklı olacağını düşünmüyorumBen hicbir saglik sorunu yasamadim , bebeklik donemi gayet rahat gecti ama son bir senedir zorlaniyorum çünkü kızım asiri asiri yaramaz bir cocuk ve 24 saat pesinde kosmak gerekiyor , 10 sene once daha rahat kosardim ama simdi zorlaniyorum gercekten
Ama normal bir cocugum olsaydi hicbir zorlugu olmazdi , benim sansima dunyanin en yaramaz cocugu denk geldi bana![]()
Neyin ne olcagini kimse bilmez densizlik etmiş bizim.bir arabanız 41 yaşında evlendi cocuguda oldu mutluda üzülme böyle insanlardan da uzak durBunu diyen maalesef hemşire bir tanıdığım. 35 yaşındaydım ve evli değilim. Hayatımda da şu an kimse yok. Şu salgından dolayı zaten tanışma ihtimali de yok. Bu olaylar konuşulurken( bu ara hemşire erkek) “sen evlenemezsin artık, evlensen de çocuğun olmaz” diyiverdi birden. İnsanlar ne zaman bu kadar kötü oldu inanamıyorum. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum artık.
Yaparsiniz niye yapamayasiniz ? Bebeklik donemi en kolayi inanin , emip uyuyor uc ay boyunca zaten , sonra en keyifli donemi geliyor bir yasina kadar bol bol sevmece guldurmece , yurumeye basladiktan sonra biraz zorlasiyorİnşallah ben de rahat geçiririm bebeklik dönemini.yapabilir miyim bilmiyorum,yine de biraz umut oldunuz teşekkürler.yeni nesil hep hareketli ben de Farklı olacağını düşünmüyorum
Sağolun Allah razı olsun.Etrafta canımı sıkan o kadar yorum olduki çok zor,rahatını bozdun bu yaştan sonra yine annelere muhtaç kalacaksın...vs.iki çocuk arasında yaş farkı çok,arada uçurum var.12 yaşında kızım var bi deYaparsiniz niye yapamayasiniz ? Bebeklik donemi en kolayi inanin , emip uyuyor uc ay boyunca zaten , sonra en keyifli donemi geliyor bir yasina kadar bol bol sevmece guldurmece , yurumeye basladiktan sonra biraz zorlasiyor
En zor donemleri 2 ile 5 yas arasi , kendi kisiliklerinin oturdugu donem , genelde hepsi zor ve yorucu oluyor bu donemde , surekli ilgi ve oyun isterler yemektir oyunudur o donem yorar biraz insanı hele benim ki gibi bir afacansa baya yorumcu oluyor ☺
Sadece uykusuzluga alıştirin kendinizi
Eger uykusuz kalacaginiz gercegini simdiden kabul ederseniz gerisi cok kolay
Valla ben su turk milletinde bebek dogurunca birine muhtac olma ihtiyacini hic anlamadim hic anlayamayacagimSağolun Allah razı olsun.Etrafta canımı sıkan o kadar yorum olduki çok zor,rahatını bozdun bu yaştan sonra yine annelere muhtaç kalacaksın...vs.iki çocuk arasında yaş farkı çok,arada uçurum var.12 yaşında kızım var bi de
Sağolun inşallah öyle olur.Kulağımı tıkıyorum artık herşeyeValla ben su turk milletinde bebek dogurunca birine muhtac olma ihtiyacini hic anlamadim hic anlayamayacagim
Tum dunyada insanlar kendileri buyutuyor cocuklarini , ben oglumda yanliz baktim bebegime kimseden yardim falan istemedim , teklif edene tesekkur ederim gerek yok dedim
Binlerce yildir insanlar doguruyor , milyarlarca insanin yaptigini ben mi yapamayacagim
Kizim dogdugunda oglum 8 yaşındaydı , annemden sadece oglum icin yardim istedim sabah kaldırsın kahvaltisini yaptirip okula gondersin diye cunku benim sezeryanlarim cok zor gecer yerimden kalkamam bir hafta , annem bir hafta bende kaldi sadece oglumla ilgilendi ben bebege baktim zaten esim de evdeydi tum ev isini vs de esim yapti
Bir hafta sonra duzenimi kurmustum zaten, annemi evine gonderdim sabahlari oglumun kahvaltisini bebekle hazirladim oglumu bebekle yolcu ettim okula
Hiç kimseye ihtiyaciniz yok , kizinizin buyuk olmasi da cok buyuk avantaj , benim oglum kardesinin kiyafetlerini utulerdi yardimci olmak icin , kiziniz size yardım edecektir icinizi ferah tutun