Keske herkes evlatlarina once insan olmayi ogretselwrde böyle kötü konuşmasalar Allah sizedr sabır versin ne güzel bi annesinizOtizmi bir erkek evladım var .Evet yaşı büyüdükçe farklılığı daha çok göze batacak ama çok şey de başarabilir.Çok seviyorum ve onu hiç bir şeye değişmem.Zamanla yengeniz de bu saçma sapan yorumlara alışacak ve umursamayacaktır.Allah sabrını da sevgisini de veriyor.Siz de üzülmeyin.
Neyi yanlış buldun? Soru sormuş ben de sorusuna cevap verdim kısa ve öz ve net.normalde sizin yorumlarınızı severim ama burdaki tavrınızı çok yanlış buldum.
benim de bi engelli kardeşim var. insanın 25 yaşında birinin beyninden geçenleri merak etmesi, acaba durumunun ne kadar farkında diye düşünmesi ne kadar zor bişey bilemezsiniz.
konu sahibi. siz de ablanız da canınızı sıkmayın. geçmiş olsun.
Neyi yanlış buldun? Soru sormuş ben de sorusuna cevap verdim kısa ve öz ve net.
Ne kadar soğuk ne kadar itici bir cevap
milletin çocuğuna laf etmelerine bayılıyorum. çok kısa, çok zayıf bilmem ne. hele bide sağlık sorunları hakkında çok bilgileri vardır maşallah. "özürlü mü" ne demek ya. söyledikleri sözlerle sınanmasınlar bari
normalde sizin yorumlarınızı severim ama burdaki tavrınızı çok yanlış buldum.
benim de bi engelli kardeşim var. insanın 25 yaşında birinin beyninden geçenleri merak etmesi, acaba durumunun ne kadar farkında diye düşünmesi ne kadar zor bişey bilemezsiniz.
konu sahibi. siz de ablanız da canınızı sıkmayın. geçmiş olsun.
İnsanların duymak istedikleri cevapları değil, kendi düşündüğüm gördüğüm ve gözlemlediklerime göre cevap veririm. Yalan söylemem, sempatik ve şirin görünmek gibi de bir derdim yok.Ne kadar soğuk ne kadar itici bir cevap
Otizmi bir erkek evladım var .Evet yaşı büyüdükçe farklılığı daha çok göze batacak ama çok şey de başarabilir.Çok seviyorum ve onu hiç bir şeye değişmem.Zamanla yengeniz de bu saçma sapan yorumlara alışacak ve umursamayacaktır.Allah sabrını da sevgisini de veriyor.Siz de üzülmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?