- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
Allah'ım konu sahibine yazayım derken yazınızı gördüm bu kadar büyük bir laf edince kendisi çok sevap kazanmıştır kesin. Özürlü diyen arkadaşa sensin özürlü deyip geçsin bence, onun dışında Allah ıslah etsin gerçekten düşünmeyen akılsız bencil ne kadar çok insan var. Herşey mükemmel ya başkasının çocuğunun derdine düşmüş eğitimi için 5tl ver desen ağlar ama fısfıs cakcak konuşurlar faydası dokunmuyor bari zarar vermese ama işte, doğum yapanlara süt yetmiyor mu çocuğa süt yaramamış diyen tayfada bunlarla aynı tür insan olarak görmüyorum ben onları, olsa olsa terliksi hayvan olurlar, ağzının üstüne terlikle vurmadığımız sürece konuşurlar. Yavrucak da alışır bir süre sonra umursamaz bence.Sizinki gene o kadar ağır değilmiş. Benim yengem, yürüme engelli kuzenimi gezdirmek için dışarı çıkardığında hiç tanımadığı bir kadın yengeme demiş ki: "sen kim bilir hangi büyük günahı işledin de evladın böyle oldu. Bir de utanmadan onu sokağa çıkarıyorsun.." tabi bunu kuzenim de duyuyor ve 15-20 sene geçmesine rağmen o günden sonra kendi evinin balkonuna bile çıkmadı.
Bu boş boğaz insanlar böyle hassas kalpleri kırmanın hesabını nasıl ödeyecekler çok merak ediyorum...
Tabi öyle soru sorulması ve o tavırlar yanlış ama yengenin niye zoruna gidiyor ki ? "evet otistik" dersin olur biter yani. Kendisinin zoruna gittiği sürece yadırgayan da çok olur.
otistik mi diye dormuyolarmis ama 'OZURLU MU' diyorlarmis her anlayissin Turk insani gibi.Tabi öyle soru sorulması ve o tavırlar yanlış ama yengenin niye zoruna gidiyor ki ? "evet otistik" dersin olur biter yani. Kendisinin zoruna gittiği sürece yadırgayan da çok olur.
Yazıklar olsun o ve onun gibi insanlık yoksunu varlıklara! Örümcek beyinli kadın! Ona göre zor durumda olanlar büyük günahlar işleyip cezalandırılan insanlar. Ama etrafıma, tvye bakıyorum; nerede hayatı lüks, refah içinde insan var hepsi çalıp çırpıyor. Böyle bir inanç sistemi olabilir mi?Sizinki gene o kadar ağır değilmiş. Benim yengem, yürüme engelli kuzenimi gezdirmek için dışarı çıkardığında hiç tanımadığı bir kadın yengeme demiş ki: "sen kim bilir hangi büyük günahı işledin de evladın böyle oldu. Bir de utanmadan onu sokağa çıkarıyorsun.." tabi bunu kuzenim de duyuyor ve 15-20 sene geçmesine rağmen o günden sonra kendi evinin balkonuna bile çıkmadı.
Bu boş boğaz insanlar böyle hassas kalpleri kırmanın hesabını nasıl ödeyecekler çok merak ediyorum...
Sözde dobralıkla, kabalığı karıştıran insanımız çok. İncelik ve iletişimde zarafet, yalan söylemeyi gerektirmez. Umarım bir gün farkına varabilirler.Sevgili @elif1234 ne yazık ki @Nil desperandum da böyle dikkat çekmeye çalışıyor. Ne yapsın ??
Sözde dobralıkla, kabalığı karıştıran insanımız çok. İncelik ve iletişimde zarafet, yalan söylemeyi gerektirmez. Umarım bir gün farkına varabilirler.
Sizinki gene o kadar ağır değilmiş. Benim yengem, yürüme engelli kuzenimi gezdirmek için dışarı çıkardığında hiç tanımadığı bir kadın yengeme demiş ki: "sen kim bilir hangi büyük günahı işledin de evladın böyle oldu. Bir de utanmadan onu sokağa çıkarıyorsun.." tabi bunu kuzenim de duyuyor ve 15-20 sene geçmesine rağmen o günden sonra kendi evinin balkonuna bile çıkmadı.
Bu kadar hassas bir konuda bu nasil bir cevaptir? Bunu yazarken vicdaniniz sizlamadi mi hic??
Sizinki gene o kadar ağır değilmiş. Benim yengem, yürüme engelli kuzenimi gezdirmek için dışarı çıkardığında hiç tanımadığı bir kadın yengeme demiş ki: "sen kim bilir hangi büyük günahı işledin de evladın böyle oldu. Bir de utanmadan onu sokağa çıkarıyorsun.." tabi bunu kuzenim de duyuyor ve 15-20 sene geçmesine rağmen o günden sonra kendi evinin balkonuna bile çıkmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?