Çocuğun velayetini babasına vermeyi düşünüyorum...

Annenizle konusun. Kendi ofkesine cocugu katmasin. Mutlaka seref yoksunudur eski esiniz ama birakin bunu cocuk kendi gorsun,anlasin. Siz de sev babani demeyin. Kendisi karar versin,ne hissedecegine. Konunuza genel yorumum ne olursa olsun velayeti vermeyin. Bu akilsiz adama ayda 2 gorus bile fazla aslinda. Cunku baba olmamis. Bir de cocugun kafasini bulandiriyor. Hukuk savasinizi verin. Bir sure yatili da vermeyin. Kendinizi cocugun yerine koyun. Annem beni birakti cumlesine yol acacak hic birsey yapmayin. Ileride tamir bile edemezsiniz. Cok mu istedi cocuk babasini, duzgun bir etkinlik planlayin. Tiyatro,atolye calismasi,spor kursu gibi. Babasi gotursun getirsin,yedirsin baksin. Ama eve getirsin. Eski esiniz egosunu tatmin edemedigi icin cocuk uzerinden size ve yine cocuguna saldiriyor. Gerekirse bir psikolog destegi alin. Cocugunuzla da gidersiniz. Bana sunu soylemisti psikolog; baba var ama uzakta. Onun evi ayri,bizim evimiz ayri. Bu kadar. Seviyor vb sakin soylemeyin,yonlendirirsiniz. Karsiligini gormezse size de guvenmez. Cunku anne oyle soyledi. Benim cocugum kucuk. Simdilik boyle bir yol tuttuk. Ileride uzman destegiyle ergenligi atlatiriz insallah. Cocuklarimiz akilli. Kimin ne oldugunu biliyorlar. Sevginizi,ilginizi fazla fazla gosterin. Geri donusu hepiniz icin iyi olur.
Teşekkür ederim benim için aynı ya da bu gibi süreci aşmış birinin görüşü önemli tabi. Dedikleriniz daha doğru

Back