- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Ben bu dediklerinizin hepsini yapıyorumİyi de onun babasına değil size ihtiyacı var babası isterse sürekli oynasın ne fark eder ki şimdi annesini kaybettiğini düşünüyor bir de çocuk soyut kavramları anlamaz istediğiniz kadar seni seviyorum diyin fark etmez bunu göstermeniz lazım onunla uyumalısınız onun banyosunu yaptırmalısınız alışverişe çıkmanız lazım falan beraber aktivite yapmanız lazım ikizlerle çook zor allah kolaylık versin
Siz bu halle bu durumdaysanz ben yandım o zaman.. ben kızımla oyunda oynayamıyorum. Oynasamda çok az oynuyorum. Ev işi herşey bana baktığı için oynamakta mümkün değil. Akşama ise yaptığım işlerden ve ikizlerden olan yorgunluğumdan dolayı kızıma vakit ayramıyom jçok fazlaBen bu dediklerinizin hepsini yapıyorum
İkizleri babasına bırakıp beraber gezmeye gidiyoruz 3 günde bi kez.
Hergün illaki yarım saat de olsa ekmek almaya falan markete çıkıyoruz
Evde bı odamız oyun odası,ikizleri doyurur doyurmaz orda 2_3 saat aralıksız oyun oynuyoruz
Defterler boyama kitapları var
Uykuya dalana kadar birlikte uyuyoruz
Banyosunu ben yapıyorum
Ama gene aynı(
İkizler gelince onun zamanından calmadom
Peki ben naplıyım sizce?
Pedagoga danisinMrb 4 yaşnda bir kızım var ve yeni ikizlerimiz oldu. Kızım ikizler geldiğinden beri davranış bozukluğu yaşıyo.Daha mutsuz,huysuz, ağlamaklı . Geceleri anne anne diye bağırıyor. Birşeyler sayıklıyor. Uyku arasında ağlıyor. Defalarca uyanıyor. Ağlıyor. Çok mutlu hayat dolu olan kızım gitti. Aşırı hüzünlü, korkuları olan bi çocuk geldi. Kreşede gitmek istemiyor.. çok üzülüuorum. Genelde altına yapıyor artık. Biz hala kıxımıza ilgi gösteriyoz. Ona sarılıp öpüyoruz. Çok sebdiğimizi söylüyoz. Hatta babası ikizlerle hiç ilgilenmiyo kızımızla ilgilenmekten..bende mecburum.ikizlere bakmaya.. ne yapacaüğımızı şaşırdk. Bu kadar ileri derecede kıskançlık yaşayacağını düşünmemştm.Bunları yaşayan oldu mu? Nasıl aşılır?
Ben bu dediklerinizin hepsini yapıyorum
İkizleri babasına bırakıp beraber gezmeye gidiyoruz 3 günde bi kez.
Hergün illaki yarım saat de olsa ekmek almaya falan markete çıkıyoruz
Evde bı odamız oyun odası,ikizleri doyurur doyurmaz orda 2_3 saat aralıksız oyun oynuyoruz
Defterler boyama kitapları var
Uykuya dalana kadar birlikte uyuyoruz
Banyosunu ben yapıyorum
Ama gene aynı(
İkizler gelince onun zamanından calmadom
Peki ben naplıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?