- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.534
- 798
- 36
58302142, member: 700121"]Ne kadar kötü düşünceli insanlar var.Ben de bazı arkadaşlarıma böyle söylüyorum ve aklımdan hiç böyle düşünebilecekleri geçmemişti.Yüksek lisans yapıyorum yapmayı düşünenler soruyor ben de hatta özenip yapsınlar diye çoluğun çocuğun yokken çok uygun bi zaman sonra çok zor olur diyorum.Şimdi ben kötü niyetli miyim yani.Ne kadar manyakça bi düşünce.Bilmem neden nem kapan bu zihniyetler tuhaf bence.He zaten çocuk isteyen ve olmadığını bildiğim birine bu lafı yine de söylemem hiçbi kötü niyet olmasa da o ayrı.
Ha bi de insanlar sizi bu kadar önemsemiyor arkadaşlar.Yani kimse sizin evli olup olmadığınızla, çocuğunuzun olup olmadığıyla ilgili yedi yirmi dört düşünüp nası laf soksam diye planlar kurmuyor kendinizi bu kadar ciddiye almayın bence. [/QUOTE]
Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum konunun basında da belirtmiştim zsten. Belki siz kötü niyetli değilsiniz ama farkında olmadan başka birinin özel Alanına girmiş oluyorsunuz.
Biraz empati yaparsanız belki ne Söylemek istediğimi anlarsınız.
Ha bi de insanlar sizi bu kadar önemsemiyor arkadaşlar.Yani kimse sizin evli olup olmadığınızla, çocuğunuzun olup olmadığıyla ilgili yedi yirmi dört düşünüp nası laf soksam diye planlar kurmuyor kendinizi bu kadar ciddiye almayın bence. [/QUOTE]
Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum konunun basında da belirtmiştim zsten. Belki siz kötü niyetli değilsiniz ama farkında olmadan başka birinin özel Alanına girmiş oluyorsunuz.
Biraz empati yaparsanız belki ne Söylemek istediğimi anlarsınız.