siz cocuk yokken gidiyor muydunuz?

lafımın bundan sonrası size değil.
cocuklu arkadaslarımın bana baskı yapmasından gercekten bıktım ben de. liseden arkadasm eklemıs gecen severm o da beni sever. dusunmuyorm dedikce hem cogzel diye anlatıyor zor değil mi deyince de isi bıraktığnı soyledi benim oyle bir ihtimalim yok isimi cok seviyorum gecelerce uykusuz kalıp bulunduğum yere geldim bırakamam e yavrucakla da ilgilenecek enerjiyi kendimde bulamıyom ki yapmıyom size ne dicem ama yok bi ben kalmısm liseden. en son evt ben de yapıym en iyisi dedm de konu kapandı yoksa cocuk konusu kapanmıyor.
dun esimn kzeninin nisanında da bi tyze geldi cocuk soruyo, erken dedim 1 yıl olmus erken olur mu diyo. o her sbh torun telefonyla uyanıyormus kayınvalideme torununu anlatıyo onu da kendine cekmeye clsıyor ama kvm hic muhattap olmadı kadınla kadın da sustu gitti.
cocuk cok zor biliyorm zten o yuzden henuz dusunmuyorm cocuklu arkadaslarn cocuk yokkken sanki atomu parcalıyormus da simdi de yine dunyanın en zor isini yapıyomus gibi konusmalarını ben de sevmıyorum. herkesin kendine gore bi rutini var yapar yapmaz olmuyordur kimseye bir sey demek dusmez bunu sormak da laf arasnda lafını sokmak da ayıptır.