biliyorum ki yanlız değilim.benden önce evlenen arkadaşlarım hamile zaten benle beraber evlenipte çocuğu olanları saymıyorum.siz de içten içe kızgınlık ,öfke hatta kıskançlık yaşıyor musunuz?birinin hamilelik haberini aldığınızda gözleriniz doluyor mu?bunun kimsenin hatası olmadığını bildiğiniz halde içinizdeki ateşi söndürebiliyo musunuz?çok istediğiniz halde olmuyor diyemeyip düşünmüyoruz yalanları söylediğiniz oluyor mu?onlar gibi olmayı düşleyip bi anda gerçekler vuruyor mu yüzünüzee ?hatta son çare tüp bebek deyipte o çareninde size çare olmadığını gördüğünüz oldu mu hiç
sence hangi gruptayım??
cnm için o kadar yanıyo ki,kalbin parçalanıyo benim kendi kardeşimin ablamın abimin çacukları koşuşuyo birlikteyken ama benim ki YOK
ONUN ACISINI ÇEKENDEN BAŞKASI ANLAMAZ
biz hamilelleri kıskanmıyoruz BU KISKANMAK KELİMESİ HOŞ OLMUYO
sadece imreniyoruz ayy biz nasıl oluruz bizede hamişlik yakışır demekten kendimizi alamıyoruz,
cnm ben 6 buçuk yıldır evlat diye yanıyorum çevremde benden sonra evlenenler bile 2.ciyi yapmayı planlıyo
abimler bile 2,ciyi düşünmeye başladı.Onun acısını ben bilirim ne yalanlar söledim bi bilsen
istemiyoruz ,eşim çocuk sevmiyo,kısmet değil ki hiç istemiyoruz,rahatıma düşkünüm doğurup rahatımı bozamam,
daha neler neler ama herkes bi süre sonra anlıyo zaten anlamayan ...lerde habire soruyo gııcıklar
ben tüp bebek denedim 1 kere eşim ameliyat oldu sperm çıkmayıncada kaldı
o hüsranı,o evlatsızlığın acısını,bomboş evi,diğer dairelerden gelen çocuk seslerini,bebek mevlütlerini,
bebek süüslerini,elbiselerini NASIL NASIL HAYAL EDİYORUM Bİ BİLSELERRRRRRRRRRRRRR
AMA RABBİM ELBET BİZLERİDE GÜLDÜRECEK İNŞALLAHHHHHHHHHHH (C.C )
Bilmiyorum çünkü seni tanımıyorum.Umarım o dediğim ilk grupta değilsindir.
Eğer ilk gruptan değilsen olmuyorsa bir çocuk evlat edin arkadaşım.Hayata küsme,istediğin evde küçük bir çocuğun neşesi,ona destek olmaksa çocuk esirgeme kurumlarında kırık hayalleriyle yardıma muhtaç küçücük çocuklar var.Onlardan birisine güzel bir gelecek olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?