- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi morpapatyam
-
arkadaşlar mrb.sizlerin arasında benım gibi çocuğuna kayınvalidesi bakıpda kayınvalidesiyle sorunlar yaşıyan varmı?benım artık tahamul gucum kalmadı.biraz sizlerle konuşup benım gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.kayınvalidem sanki çocuğa biz zorla baktırıyoruz gibi davranıyor.hep yorulmuş oluyo, hastalanmış oluyo....sizlerinki nasıl davranıyor
bakıcı tutmaya şuan mali durumumuz el vermıyo.oda bizim ona muhtaç olduğumuz biliyor
yinede bakmak zorunda değil ve belli ki zorla bakıyor,bu anaların çilesi evlatlardan yana bitmez mi arkadaş..bakıcı tutmaya şuan mali durumumuz el vermıyo.oda bizim ona muhtaç olduğumuz biliyor
arkadaşlar mrb.sizlerin arasında benım gibi çocuğuna kayınvalidesi bakıpda kayınvalidesiyle sorunlar yaşıyan varmı?benım artık tahamul gucum kalmadı.biraz sizlerle konuşup benım gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.kayınvalidem sanki çocuğa biz zorla baktırıyoruz gibi davranıyor.hep yorulmuş oluyo, hastalanmış oluyo....sizlerinki nasıl davranıyor
Kırk yılın başı bir bırakırım çocuğu öylr devamlı değil onda bile laf sokar. Gittin gelmedin, hiç durmadı falan diye. Maksimum 5 saat bırakmışımdır bugüne kadar. Kaç yaşında çocuk? Kreş düşünmez misin?
sanki zorla baktırıyoruz demişsiniz ama bakıcı tutmaya gücünüz yoksa kadına zorla baktırıyor olmuş oluyorsunuz..
sizin tarafınızdan birileri yok mu çocuğa bakabilecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?