çocuğuna kayınvalidesi bakanlar!!!

morpapatyam

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
919
874
333
arkadaşlar mrb.sizlerin arasında benım gibi çocuğuna kayınvalidesi bakıpda kayınvalidesiyle sorunlar yaşıyan varmı?benım artık tahamul gucum kalmadı.biraz sizlerle konuşup benım gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.kayınvalidem sanki çocuğa biz zorla baktırıyoruz gibi davranıyor.hep yorulmuş oluyo, hastalanmış oluyo....sizlerinki nasıl davranıyor

e ozaman sizde bakıcı tutun,demekki kafası kaldırmıyor bi yaştan sonra

anneniz bakamaz mı? en azından 3 gün birine, 2 gün diğerine götürürsünüz herkes hem dinlenir hem bakar.

Doğumdan önce ne diyordu?"Kimselere bırakmam ben bakarım torunuma" mı diyordu da birden böyle davranmaya başladı?Yoksa hep yarım ağız mı bakarım diyordu?

Kırk yılın başı bir bırakırım çocuğu öylr devamlı değil onda bile laf sokar. Gittin gelmedin, hiç durmadı falan diye. Maksimum 5 saat bırakmışımdır bugüne kadar. Kaç yaşında çocuk? Kreş düşünmez misin?

sizin tarafınızdan birileri yok mu çocuğa bakabilecek ?

annem başka şehirde.ama gel deyince gelip bakıyor.ben kayınvalidemle açık açık konuştum bir süre önce.yine bir tatsızlık olmuştu.çocuğa bakamıcağını hissettiğinde söyle biz başımızın çaresine bakarız dedim.yani illa bakıcaksın hiçbir zaman demedik.en baştata demedik.o bakmamı isterseniz bakarım dedi.

Kızmaya hakkınız yok. Kaç yaşına gelmiş, kaç çocuk büyütmüş insanların bir de torunlarla uğraşması yorucu olsa gerek. Bence en iyisi bakıcı tutmak. Hiç mümkün değilse, sizin yardım isteyeceğiniz bir yakınınız yok mu?

Cocuk yapin torun isterim diye encok tutturan kvler degil mi
Bakmak zorunda olmamakla birlikte siz yapin ben bakarim demis miydi hic
Benimkisi oyle diyor da.

aynen öyle.bende heran diken üstündeyim.acaba ne af sokacak diye

merhaba ben varım
yaklaşık 3 yıldır bakıyor kv
yani kızım şu an 4,5 yaşında
1,5 yaşından beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…