- 18 Mart 2010
- 417
- 233
- 333
- Konu Sahibi morpapatyam
-
peki kendi evledının çocuğuna bakmak kendi evladına bu zor gununde yardımcı olmak anne babanın görevi deilmi sizce
tamam da kadın da eşi için gelecegi için çalışıyormuben bakmasın demedim ki?
ama o yaşta çocuğa bakmakta zor değilmidir?
zaten kendi evladını/evlatlarını büyüterek görevini yapmış olmuyor mu?
okut,büyüt,evlendir,çocuğuna bak.herkeste çocuğa bakamaz.
istekli değil ama sonuç olarak bakıyor çocuğunuza.
hem baksın hem istekli olsun mu istiyorsunuz?
bakmam dememiş ki çocuğunuza.
görevi değil canım yani mecbur değil k.bakma dapeki kendi evledının çocuğuna bakmak kendi evladına bu zor gununde yardımcı olmak anne babanın görevi deilmi sizce
yok ailemden uzağım
aynen.sabaha kadar 3-4 kere kalkan benım sabahın körunde yola duşen benım.akşam gelüp hemen mutfağa dalan benım.ama hep yorulan hasta olan o.bana kımse acımıyo
arkadaşlar mrb.sizlerin arasında benım gibi çocuğuna kayınvalidesi bakıpda kayınvalidesiyle sorunlar yaşıyan varmı?benım artık tahamul gucum kalmadı.biraz sizlerle konuşup benım gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.kayınvalidem sanki çocuğa biz zorla baktırıyoruz gibi davranıyor.hep yorulmuş oluyo, hastalanmış oluyo....sizlerinki nasıl davranıyor
çok net konuşuyorsunuz bu konuda ama gerçekten insan sevmediği bir insana gebe kalması kadar zor bir durum yok çocugunuz var mı yada çalışıyormusunuz bilmiyorum ama elbette ki çok zor bi durum başka birine emanet etmek ama hayat şartları bunu gerektiriyorsa yani kadın evi için çalışıyorsa büyüklerde taşın altına hep berabaer ellerini koyacaklarhayır görevi değil....
kusura bakmayın ama eğer maddi olarak gücünüz yoksa, yada çocuğunuza cani gönülden bakacak kimseniz yoksa çocuk durumunu ertelemeniz gerekirdi
şu anda hem siz zor durumdasınız hem karşı taraf
insanlar artık belli bir yaşa gelmiş, rahat rahat yaşamak isterken onların rızası dışında, ZORLA çocuk baktırlamasına karşıyım ben.
ayrıca kadıncağız baştan beri istekli değilmiş, sizin durumunuzun olmadığını bildiği için baktırırsanız bakarım demiş
yukarıda bi mailde içinizden hediye almak bile gelmeyen bir insana her gün çocuğunuzu nasıl emanet ediyorsunuz anlamadım.
valla bende çalışıyorum ama kendim için çocuğum için çalışıyorum.tamam da kadın da eşi için gelecegi için çalışıyormu
böyle davranmasındansa bakamam demesını yeğlerim.ki açık açıkda söyledım.bakamıyacağın zaman söyle dıye
hanfendi siz tüm bunlara kendiniz, aileniz ve çocuğunuz için katlanıyorsunuzaynen.sabaha kadar 3-4 kere kalkan benım sabahın körunde yola duşen benım.akşam gelüp hemen mutfağa dalan benım.ama hep yorulan hasta olan o.bana kımse acımıyo
ben bakmasın demedim ki?
ama o yaşta çocuğa bakmakta zor değilmidir?
zaten kendi evladını/evlatlarını büyüterek görevini yapmış olmuyor mu?
okut,büyüt,evlendir,çocuğuna bak.herkeste çocuğa bakamaz.
istekli değil ama sonuç olarak bakıyor çocuğunuza.
hem baksın hem istekli olsun mu istiyorsunuz?
bakmam dememiş ki çocuğunuza.
arkadaşlar mrb.sizlerin arasında benım gibi çocuğuna kayınvalidesi bakıpda kayınvalidesiyle sorunlar yaşıyan varmı?benım artık tahamul gucum kalmadı.biraz sizlerle konuşup benım gibi olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum.kayınvalidem sanki çocuğa biz zorla baktırıyoruz gibi davranıyor.hep yorulmuş oluyo, hastalanmış oluyo....sizlerinki nasıl davranıyor
aynı şeyleri yaşıyorum bu tempoya nekadar dayanıcam bilmiyorum ama bazı arkadaşlar farklı yorumlar yapmışlar ama bunu yaşamayan bilmez.Dün oğluma annem baktı yemeğimi yapmış evimi süpürmüş oğlumada bakmış 1 ay kendimi yormamam lazım diye kızını düşünmüş
hanfendi siz tüm bunlara kendiniz, aileniz ve çocuğunuz için katlanıyorsunuz
kayınvalideniz neden bu yaşta çocuk bakmak gibi büyük bir sorumluluğun ve yorgunluğun altına girsin ki?
o zaman kayınvalideniz de sabahın köründen akşamın bi vaktine kadar küçük bir çocuğun peşinde saatlerce dolaşıyor
yemeğiydi, oyunuydu, uykusuydu, hastalığıydı...
çocuk ufakken ki zorlugundan bahsediyorumvalla bende çalışıyorum ama kendim için çocuğum için çalışıyorum.
eşim için neden çalışayım?
erkeğin görevi çalışıp para getirmek kadının görevi de evde ev işi yapıp
çocuğa bakmak değildir sadece.
herkes kendinden sorumludur.bakıyorsa Allah razı olsun.
bakmıyorsa da kimse neden bakmıyorsun diyememeli bence.
aslında öle zor ve içler acısı ki durumumuz
şöole düşününce hep birilerine gebe kalmak
bakıcı tutun diyen hanımlar
bakıcılar 1000 liradan agzını açıyo
mecbur minnet edicen kv
ama çok zor kızlar
hele bir de işi varsa eltiye görümceye bırakmışsa
akşam bi de onları tavırlarını görüyorsun
offffffff ki ne offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?