- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi morpapatyam
-
merhaba ben varım
yaklaşık 3 yıldır bakıyor kv
yani kızım şu an 4,5 yaşında
1,5 yaşından beri
Biraz yarım ağız Demiş o zaman o da.Keşke başka biri olsa sizin taraftan bakacak.biz hiçbir zaman çocuğa sen bak demedik kvme.o baktırsnız bakarım dedi.
Yazdıklarınızdan anladığım zorla bakıyor,sizin durumunuzun
bakıcı tutmak için müsait olmadığını bildiği içinde bakamam diyemiyor.
ama hareketlerinden istemiyerek baktığı belli.
benim ki ayda bir ya da iki ayda bir sukoyuverir
çocuk bakmaya alıştım
parayla başka çocuklara mı baksam
köye taşınacagım gibi
biliyor ya muhtacız ona
kızım artık kreşe gidiyor
toplasan 2 saat yanında artık
ama idare ediyoruz işte
küçük hediyeler yada biraz maddi destek çıkıyorum
buda biraz idare ediyor susuyo sonra tekrar başlıyo:)
sabah ben çıkıyorumdialoklarınız nasıl.çocuğu ona mı bırakıyorsunuz?bırakırken alırken nasıl davranıyor.yedirmesi içirmesi ilgi alaksı nasıl
Biz onların yaşına gelince ne düşünürüz bilemiyorum ama çok da büyük konuşmamak Lazım.Belki de gerçekten kendini o güçte hissetmiyordur.Kaç yaşında kayınvalideniz?peki kendi evledının çocuğuna bakmak kendi evladına bu zor gununde yardımcı olmak anne babanın görevi deilmi sizce
peki kendi evledının çocuğuna bakmak kendi evladına bu zor gununde yardımcı olmak anne babanın görevi deilmi sizce
7 aylık oğlum 1,5 aydır kayınvalidem bakıyor 3 sene önce evimizi aldık kredi ödüyoruz ev borcuna girmeden kayınvalideme anne ilerde çocuğum olursa sen bakabilirsen eve giricez yoksa tek maaşla ev borcunu ödeyemeyiz dedik tamam bakarım dedi çocuğum oldu 5 ay kendim baktım şimdi bakıyor ama hergün durmuyor hep yanında istiyor beni sürekli bu lafları duyuyorum hergün bir hastalığı çıkıyor ozaman annem gelip bakıyor anneme çokta yakın oturmuyorum üniversiteye hazırlanan bi kardeşim var o olmaza annem ben bakıcam diyo ama onada bişey diyemiyorum.sonuç 1,5 aydır hem iş hem ev hem temizlik hemde 3 gün oğlumla ilgileniyorum ve bünyem kaldırmadı ve hasta oldum çok zorrr
benim ki ayda bir ya da iki ayda bir sukoyuverir
çocuk bakmaya alıştım
parayla başka çocuklara mı baksam
köye taşınacagım gibi
biliyor ya muhtacız ona
kızım artık kreşe gidiyor
toplasan 2 saat yanında artık
ama idare ediyoruz işte
küçük hediyeler yada biraz maddi destek çıkıyorum
buda biraz idare ediyor susuyo sonra tekrar başlıyo:)
ben bakmasın demedim ki?peki kendi evledının çocuğuna bakmak kendi evladına bu zor gununde yardımcı olmak anne babanın görevi deilmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?