öncelikle herkese merhabalar.ben çocuklarımı mental aritmetik kursuna göndermeye karar verdim.bulunduğumuz şehirde mega dahi çocuk ve menar mental aritmetik bayilikleri var.internetten araştırdığım kadarıyla karar veremedim.hangisini önerirsiniz
lemanur
Lemanur arkadaşım. Şu günlerde bende bu karmaşa içindeyim göndersem mi göndermesem mi? 10 yaşını doldurmuş oğlum var 4+4+4 sisteminde orta okula geçti. Mega aritmetikle gittim görüştüm. Etrafımdan da bilgi almaya çalışıyorum. Etrafımdaki insanlara sorduğumda insanlar paratuzağı, senin oğlun gerizekalı mı, bunlar kandırmaca... ve birsürü yorumlar yapıyorlar açıkca şu sıralar maddi imkanlarımda elverişli değil fakat ben yine de göndermek istiyorum.Benim oğlumda dikkat eksikliği var. Senden ricam eşine sorabilir misin gerçekten faydası olur mu? Dikkat eksikliğini bu kurslarla ortadan kaldırabilir miyiz. Şimdiden yardımların için teşekkür ederim.
Arkadaşlar çocuğunu gönderen var mı ne gibi farklılıklar var lütfen yorumlarınızı yazar mısınız.Fikirler için şimdiden herkese teşekkür ederim.
bende 6.5 yaşındaki oğlumu 8 aylık kursa götürmek istiyorum bu sene 1. sınıfa başlayacak acaba ileride ne gibi yararlarını görürüz önerirmisiniz
konuya geç kalmışım yaada geç yetişmişim.şuan 4 yaşını doldurdu oğlum ve özel bi kreşe gidiyor.orada mental aritmetik dersi görüyorlar.ilk başlarda yabancıydım bu konuya ama şimdi oğlumla beraber bende öğrenmeye çalışıyorum.oğluşumda dikkat eksikliği var.daha doğrusu öğretmeni öyle söyle söyledi.zor öğreniyor dedi.mental aritmetik öğretmeni bişey soruyomuş cevap vermiyormuş.4rakamına kadar toplama çıkarma öğrendikeve gayet güzel yapabiliyo rakamları okuyo yazıyo ve tanıyo ayrıca topluyo ve çıkarıyo.sizce yaşına göre normal değilmi.daha kalemle tanışalı 3 ay oluyor.yıl sonuna kadar bize bi faydası oluru bu dersin olursa gelecek seneyede özel olarak sadece mental aritmetik dersi aldırsam yine bu yıl gördükleri konularımı görürler acaba.eğitimcilerimiz cevap veririse buna sevinirim ve şimdiden çok teşekkür ederim.
arkadaşlar konu ile ilgili uzun zamandır yorum yapılmamış.lütfen söyler misiniz çocuklarınızı hangi kuruma gönderdiniz,gelişim durumları nasıl vs??? ben de 4 yaşındaki çocuğum için araştırıyorum.erken mi diye düşünüyorum.lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız???kızlar biz 1 senedir gidiyoruz menara gerçekten sabır işi ve kızım çok güzel başarıyor abaküssüs artık toplama çıkarma yapıyor. hatta ellerini bile oynatmadan hafif kafasını sallayarak bile yapmaya başladı. çarpmaya yeni geçtiler. 2.sınıfa gidiyor. 1.sınıf yarıyıl tatilinde başlamıştı. gerçekten işe yaradı kendiside çok memnun. başarısında başka sınıfa geçirdiler bir kaç ay önce. şimdide 4.5. sınıflarınkine daha uygun dediler. geçirmedik ama ödevleri farklı veriyor bazen öğretmenimiz kızıma. her çocuğun kapasitesi farklı bırakanlarda oldu. bazı çocuklar var böyle kurumları vezir eder. bazılarıda rezil eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?