öncelikle herkese merhabalar.ben çocuklarımı mental aritmetik kursuna göndermeye karar verdim.bulunduğumuz şehirde mega dahi çocuk ve menar mental aritmetik bayilikleri var.internetten araştırdığım kadarıyla karar veremedim.hangisini önerirsiniz
menar daha iyi sanırım...
kızım gidiyor 1.sınıf şubatın ilk haftası başladı. keşke daha önce verseymişim. ama saatleri uymamıştı. oğlumu daha önce vericem inşallah. 5-6 haftadır gidiyor menara. ödevleride oluyor. sabahda yaptı okula gitmeden 17-18 sayfa toplama çıkarma falan. bunlar 1 haftalık ödev ama çocuğum başka ödevleri kurslarıda oluyor .ayrıca sınıflar 15 kişilik. başka sormak istediğiniz bişey varsa cevaplarım...
ilginiz için çok teşekkür ederim.bir kaç ay sonra sizi çocuğunuzdaki gelişmeleri sormak için rahatsız edebilirim
konuyu güncele taşımış olayım:) menar hakkında ne düşünüyorsunuz? sizce faydalı mı? faydasını görenler paylaşırsa çok sevinirim :).
merhaba..
biz 1.sınıfız kızım 2.dönemde başladı. şimdilik iyiyiz baktığında çok iyi görünüyor menar dışardan ama deniycez. sizin düşünceleriniz nedir giden çocuk varmı.
ben gönderdim menara 1 yıl toplama cıkarma gördüler 2. yıl gönderseydim çarpma bölmeye gececekti toplam 3 yılmış sanırım ben bir fayda göremedim benimkisi ilkokul ikiye gidiyordu belkide ondan benimde kafam pek yatmadı açıkçası okulda başka türlü ordada abaküs yöntemi bunu cocugun bence hayatı boyunca tekrarlaması lazım ki hiç unutmasın dikkati geliştirir dediler ama bilemiyorum artık kızım evde de pek ödevlerini yapmadı günü gününe belki de bu yuzden fayda göremedik ama kurs öğretmeniyle konuştuğumda formulleri öğrendiğini söyluyordu
bilgisi olan yokmu kızlar...
benim eşim matematik öğretmeni ayrıca abaküsle aritmetik eğitimi veriyor yararlı oldugunu ve japonların bu şekilde eğitim aldıklarından bahsetti eğer soracagınız bir şey varsa eşime sorarak yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?