ben şu aralar anne baba- öğretmen el kitabı dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu isminde bir kitap okuyorum.
yapa yayınlarından çıkmış.
yazarı dr.özlem sürücü.
gerçektende şimdiye kadar bu konuyla ilgili okudugum kitaplar içinde en güzeli en faydalısı.
çooook tavsiye ederim.
tşk cnm
bende alayım o kitabı ...
canım benim oglan 3. sınıfa gecti ...
benim de sizin çocuklarınaza benzer bir yeğenim var. 1. sınıfta gayet iyiydi. sınıfya okumaya ilk geçen çocuktu. bayramlarda şiir okuturlardı. bu sene okulu değişti. öğretmeni hiç memnun değil. ders yapmak istemiyor. annesi test vermiş o da cevaplarına bakıp işaretlemiş hemen. bu tür cin fikirlere acaip kafası çalışıyor. ben de öğretmenim ve bu durum beni çok endişendiriyor. tüm zamanını oyun oynayarak geçirebilir. aslında diikatini toplasa gayet iyi okuyor ve problem çözüyor. yazısı berbat. özense iyi yazıyor ama çocukta istek yok. annesi dr. a götürecek. inanın ne yapacağımızı şaşırdık...
merhaba benim oğlum 11 yaşında 5 yaşındayken ana okulunda şüphelendik ama sonra okula başlayınca kesinleşti psikiyatriye başladık geçen yıl dördünce sınıftaydı ilaç başlandı ben ilacı yan etkilerinden dolayı bıraktım bu çocuklar yerinde oturamazfazla ama tv ve pc başında otururlar fazla odaklanamazlar çok sabır isteyen çocuklardır yani.( bu tür çocukları olan ailelere ALLAH yardım etsinözellikle okul yaşantısı başlayınca daha bi zorlanıyorlar..
kimse bana cvp yazmayacak mı :))
canım yazdıklarının hepsini okuyamadım malum saatten dolayı.ama ilk sayfada yazdıklarınla oğlumu anlatmışsın.ne yapmam lazım bilmiyorum bu şehirde çocuk psikoloğu yada psikiyatrisi yok.yakın şehirlerdede yok.geçen yıl çok zordu.en son çare olarak kendim psikiyatriye gittim belki ben yardım alırsam onada faydam olur diye ama dr neyse demeyim kendine hayrı yoktu.çare ne bilmiyorum.varsa bir yolu banada söyle byağı okudumda sonra anlatırım ama anneyle olmuyor uzman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?