Çocuğunu bende unutan arkadaş

2.5 yaşında bebek sabahtan akşama hastanede dursa daha mı iyiydi. Akşama kadar kek veriyordu. Otobüste, dolmuşla rezillik yaşıyorlar diye insanlık ettik. Değmiyormuş ama gördük.

Boşver sen o küçük meleğe baktın,ailesinin terbiyesizliği onun kabahati değil. Çok güzel bir iyilik yapmışsın onların yerine ben diyebilirim “Allah razı olsun,iyiliğini karşına çıkarsın” iki çocuğum var,onlara bakmışsın gibi memnun oldum. Kendini boşuna doldurma Allah biliyor içini pandacım.

Bide sizi deg eşinizi ariyor gzekaliya bak. Allah bilir gun icinde arayip sormamiştir bile cocugum nasil yiyiyor iciyor mu keyfi yerindemi

Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim

Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Ve sen hiçbir şey demedin mi?

Ben okurken sinir oldum. Lütfen hadlerini bildirin. Hatta instagram da bu kadar aktif olan kişiler madem. Ordan yaptıklarını isim vermeden böyle de yapan aileler var utanmazlar diye paylaşım yapın anlatın. Sonra da ararlarsa saydırın, görüşmeyi kesin.

Boşuna sinirleneceğinize açın tel konuşun ilk ve son kez aldım bir daha asla,bugün susarsanız daha çok kullanacaklar sizi demedi demeyin..

Canım sana maşallah gercekten. Kendin çocuk istemeyen bir yapıdasin ama başkasının çocuğuna böyle bakıyorsun helal olsun sana. Arkadaşında baya rahatmis gerçekten altı bezli bebeyi bu şekilde bırakıp tatillere gidebiliyor nasıl bı genislik anlamadım hemde geldikten sonra ki konuşmalar ne öyle ben şok insan bı sarilır çocuğuna seni özledim diye ya:KK57:

Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?

Gün içinde birkaç saatliğinde ayrıldığımda bile bakanı en az bir iki defa aradığım çocuğumu “hastalık” diye bırakıp bir hafta nasıl almam, ve nasıl içime sine ede tatile giderim? Diye bir düşündüm, ama yok benden olmaz. Bu nasıl kafa, bu nasıl rahatlık arkadaş. Ben baya bir laf sokar sokuşturur, iletişimimi de keserdim sanırım.

Gerçekten insanın kardeşinin yapmadığı şeyi yapmışsınız, helal olsun.
Küçücük bir yavruya yuva verdiniz.
Anası babası terbiyesizler o muhakkak da, sabiye kol kanat gerip, meleği oldunuz.
Hakkınız ödenmez biliyorsunuz değil mi?

Düşünmeme sebep oldu, başıma iş gelse ailelerimiz hariç kim bakabilir, kime bırakabilirim diye, aklıma kimse gelmedi.
Var ama işi gücü vs derken yük olmak istemem.
Ama sizin gibi insanların varlığını görünce içim rahatladı, Allah rızası ve vicdanen bir yavruya bakmak apayrı bir meziyet.
1 ay kalsaydı da bakardınız, eminim.
Güzel insansınız, onların pisliklerine sinirlenip doldurmayın içinizi.

Ay inanmıyorum. İlk mesaj dışında okumamıştım. Yani zaten sinirlenmiştim o güya ana baba olacaklara da, bunlar da terbiyesizlik.. Allah ıslah etsin onları.

Kedimizin bizimle yaşamaya başladığı ilk sene tatile çıktık eşimle. Kedimizle de eşimin alt kattaki bacısı ilgilenecekti. Gözü gibi de bakar Allah razı olsun. Oteldeki ilk gecemizde ben hüngür hüngür ağladım, benim odun kocamın da gözleri yaşardı; kedimiz napıyor şimdi bizsiz diye. Tüküreyim onların anne babalığına.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Ayy bu okuduğuma inanamıyorum. Iyi bir tartışma çıkarmadan gönderimissiniz. Ben içimde tutamaz pat pat konuşurdum ne diyorsun terbiyesiz pişkin diye.
Insanlik vasıfları yok resmen. Bir daha iletisim ölsem kurmazdim.

2.5 yaşında bebek sabahtan akşama hastanede dursa daha mı iyiydi. Akşama kadar kek veriyordu. Otobüste, dolmuşla rezillik yaşıyorlar diye insanlık ettik. Değmiyormuş ama gördük.
İşte bunu siz değil annesi düşünecekti. Babası izin alıp çocuğuna bakacaktı.

Dövdü mü seni dediğinde, bunu çocuğunu ele bırakıp tatile gidip keyif yapan sen mi soruyorsun, diyecektiniz. Sonra da çocuğu aldınız hadi müsade sizin deyip kapıyı gösterecektiniz

Ve siz de sustunuz mu
Valla ben de size çok sinirliyim şuan

Bir insan çocuğunu bırakıp nasıl gider.. Hayır gittin hiç aklın kalmadı mı çocukta.. 😒😒 nasıl insa
Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
Yok artık.. Yuh... Yüzsüslüğün bu kadarı..

neden ağzının payını veremediniz ben onu merak ettim ..verin şunun insta sını ben bişiler yazmak istiyorum hanımefendiye..sen bir hafta bıraktığın çocuğunu bide kapıda inceledin mi ..sana minnet etmek yerine dövdümü diye mi sorguladı mı.. amanallahımmm
birde bunun anası babası kv kp kardeşi biseyi yokmu ki sana bıraktı..ver sen ver vallaha ben bişier döşemek istiyorum tatil fotolarının altına

Back
X