Çocuğunu bende unutan arkadaş

Evet kapıdan çıktığı gibi story atmış kavuştuk aşkımla diye. Bir de "kıskananlar çatlasın be" yazmış.
İşte onun altına iyi bir yorum döşeyecektiniz. Gerçi hala yazabilirsiniz, 24 saat duracak o story. Ama siz böyle bir şey yapmazsınız, keşke yapsanız.

Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim

Tutamıyorum kendimi ban yiycem.
Kalıbına s..lar
Siz ne yaptınız ya nasıl parçalamadınız.
Kollarına bakmış g....
Ne kadar düşünceli ince bir baba hayran oluyorum şuan

Ay yok artık ya. Ben kedimi bıraksam meraktan ölürüm hem kedimş özlerim hem de arkadaşıma sıkıntı verir mi diye içim içimi yer bu ne rahatlık. Böylelerinin çocuklarına yazık hadi sizi düşünmemiş 2,5 yaşındaki çocuğu da mı aklına gelmemiş? Ben olsam üstteki arkadaşa katılıyorum çocuğu giydirir kapıdan verir kapıyı da kapatırım ister alınsın ister alınmasın.

Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
İyilik yapıldıktan sonra mutlaka morel bozulur
Minnet etmemek için, yapılan iyiliği hafife almak, günümüz insanın nankörlüğü ile küstahlığı, pes doğrusu!

Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Bu saatten sonra bişey yapmayın. Allah rızası için meleğe yaptığınız şeyin mükafatı illaki size gelecektir farkına varmasanız bile.
iletişimi kesin, engellemeyin ama cevapta vermeyin. Kendi kendini yesin dursun sizden cevap alamadıkça.
itin hatrı yoksa sahibinin(bebişin) hatrı var ☺

Yok artik demeyecegim olur artik canim..anneme birakiyorum da ariyorum nasil diye..
Tuhaf geldi bana..siz de tuhafsiniz..baskasinin cocuguna bakiyorsunuz.agir hastalik demissiniz ama kalkmis tatile gitmis..
Gelince egilip bukulmussunuz..
Aklima gelen ucret mi aldiniz diyicem ama belirtmemissiniz.
Siz de ilk defa mi kaliyor..cocuk alisik mi size benim de ayni yas cocugum var yabanci ile kalmaz herhalde
Dur bir deneyeyim tatile gidip geleyim tovbe tovbeeee

Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
Anne kisisinin rahatligi beni gerdi nasil olur cocugunu birakip tatile gidersin vallahi ben onlarsiz tuvalete dahi gidemiyorum

Ben şunu anlamadım. Siz buraya yazacağınıza bizim hatırımıza da olsa, çocuğun kollarına bakarken ne yapıyorsun? Ne demek o Allah aşkına? Diyemediniz mi? Benim aklıma gelmişti. Çocukla alakalı üste çıkmaya çalışır bunlar diye. Siz Allah bilir Güler yüzlü karşıladınız bir de onları?? Niye kendinizi savunmuyorsunuz? Yarın bir gün çat kapı gelir size bırakırlar alış verişe gideceğiz vs diye görürsünüz.

Bu sözleri söyledi ve siz de haddini bildirdiniz diye umut ediyorum

Oturup siz baksaydınız madem öyle niye bıraktınız dedim. Eşim girdi araya. Sonra tatil konusunu kendi açtı. Karıma sürpriz yaptım, gezdik biraz yaa dedi. İyi ne güzel de çocuk bizdeydi keşke alsaydınız hastanız var diye bizdeydi unuttunuz galiba dedim. Yok ya unutmadık öyle denk geldi dedi. 1 gün fazladan bakmışım laf ediyomuşum gibi bir algı yarattı. Çocuğu olsa dert olmasa dert sizin yok ya rahatsınız filan dedi. Ben de yeni düşük yaptım bu arada. Olunca görürsün insan nefes alamıyor diye dertlendi. Boş boş oturdular 2 saat. Hayatımın en saçma ve sinir bozucu akşamıydı galiba.

Geldiklerinde tatil iyi gelmiş, yüzüne renk gelmiş maşallah tabii çocukda olmayınca daha rahat dinlenmişsindir derdim yerinizde olsam.
Bu nasıl birşeydir ya, sanki kedi köpeğini bırakıp gitmiş. Onu bırksa bile insan arar sorar
Benim muhabbet kuşum var onu bile başkasına bırakmam güvenemem yani o kadar değerli benim için millet çocuğunu önemsemiyor pes

Oturup siz baksaydınız madem öyle niye bıraktınız dedim. Eşim girdi araya. Sonra tatil konusunu kendi açtı. Karıma sürpriz yaptım, gezdik biraz yaa dedi. İyi ne güzel de çocuk bizdeydi keşke alsaydınız hastanız var diye bizdeydi unuttunuz galiba dedim. Yok ya unutmadık öyle denk geldi dedi. 1 gün fazladan bakmışım laf ediyomuşum gibi bir algı yarattı. Çocuğu olsa dert olmasa dert sizin yok ya rahatsınız filan dedi. Ben de yeni düşük yaptım bu arada. Olunca görürsün insan nefes alamıyor diye dertlendi. Boş boş oturdular 2 saat. Hayatımın en saçma ve sinir bozucu akşamıydı galiba.
Yok ya unutmadık :olamaz:

Geberesice!!!
Sizin yok ya dedi öyle mi...
Tekrar geberesice!!!!

Öyle denk geldi nedir yaa
Elimin tersini onun ağzının üstüne öyle bi denk getiririmki
Gevşek
Siz bu insanlarla mesafeyi açın

Bu arada konusu açılmışken yazayım, siz veya başkası için, başkalarının çocuğunun sorumluluğunu almayın. En basit örnek çocuğun burnu aksa siz üşüttünüz olur. Çocuğa misler gibi baktığınız halde utanmadan sağına soluna bakmış bebenin. Çocuk düşüp minicik bi çizik olsa artık sizi kötüleye kötüleye bitiremezlerdi. Ki Allah korusun daha önemli bir şey de olabilirdi. Yaptığınız çok büyük bir iyilik, lakin insanlar nankör.

Back
X