Çocuğunu bende unutan arkadaş

Agzim bes karis acik kaldi konuyu okuyunca :KK57: bence bunlar cocugu yine size birakmak isteyecekler, lutfen bu sefer bu sorumlulugu almayin. Hem buyuk risk, ayagi takilir duser sorumlusu siz olursunuz. Hem de gordugunuz gibi kiymet bilen yok. Ay bir yasima daha girdim, bu konunun saskinligini uzun sure atlatamam sanirim.

Evet en azından söyleseydi diyorum ben de. Bir de beni aramıyor, eşimi arıyor 8'de evde durun geliyoruz demiş kadın. Emir verir gibi konuşmuş.
Yok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
:KK57::KK57::KK57::KK57:bunlari okudu bu gözler , kamera sakasi filan yapilmadigina eminmisiniz ? soklar icindeyim cidden

Bu arada konusu açılmışken yazayım, siz veya başkası için, başkalarının çocuğunun sorumluluğunu almayın. En basit örnek çocuğun burnu aksa siz üşüttünüz olur. Çocuğa misler gibi baktığınız halde utanmadan sağına soluna bakmış bebenin. Çocuk düşüp minicik bi çizik olsa artık sizi kötüleye kötüleye bitiremezlerdi. Ki Allah korusun daha önemli bir şey de olabilirdi. Yaptığınız çok büyük bir iyilik, lakin insanlar nankör.
Ani durum olur bir geceligine herkes birakir. Tatil nedir? Ustelik bir de oyle denk geldi mi denir?
Sizin anlattiginiz senaryonun bir tik ustune cikayim. Cocuk dusse ölse konu sahibi cinayetten yargilanir. NET.

Boşver sen o küçük meleğe baktın,ailesinin terbiyesizliği onun kabahati değil. Çok güzel bir iyilik yapmışsın onların yerine ben diyebilirim “Allah razı olsun,iyiliğini karşına çıkarsın” iki çocuğum var,onlara bakmışsın gibi memnun oldum. Kendini boşuna doldurma Allah biliyor içini pandacım.

Teşekkür ederim. ❤ En azından çocuk hasta olmadı, sürünmedi. Ne yapayım Allah bilsin artık.

ben kesinlikle cesaret edemezdim bu yaptiginiza cidden deli isi . bu ekstrem bir örnek ama kaza yani , hersey insanlar icin sonucta .
Ani durum olur bir geceligine herkes birakir. Tatil nedir? Ustelik bir de oyle denk geldi mi denir?
Sizin anlattiginiz senaryonun bir tik ustune cikayim. Cocuk dusse ölse konu sahibi cinayetten yargilanir. NET.

resmen sizi kullanmislar yanlis anlamayin ama öyle yani hadi annede akil yokta cocugunu dsünecek kadar babadami bu kadar sorumsuz olur insan evladini özlemezmi
bi hafta nasildi iyimiydi diE sonucta daha cok kücük cok sorumsuzca davranmislar bu durumda sadece cocuga üzüldüm allahim evlat isteyene vermez böyle sorumsuz insanlara cocuk veirrya ona üzülüyorum bosverin siz iyilik yapmis bakmissiniz yoksa cocukcagiz ne halde olacakti

Hic akrabalari dedesi ninesi teyzesi filan yok mu bu cocugun siz niye aldiniz ki sorumlulugunu. Allah korusun neler neler oluyor. Siz bir hafts ne sıkıntisini cekersiniz ama kucucuk bir sey olsa o cocuga gorun o zaman o ilgisiz ana babayi. Hic iyilik yapti demezler. Sakin oyle sorumluluklar almayin hele baskasinin cocugunun sorumlulugunu.
Kesinlikle 3 hafta olsa aramazlar
Ama en ufak bir şey olsa ortalığı yıkarlar dava açarlar medyaya bile haber verirler
Bu devirde insan başkası ın çocuğunu iki saat yanına bile almıyor
Bir daha böyle bir sorumluluğa girmeyin konu sahibi

Eminim yine işi düşer bırakır yada bırakacak durumda olursa sakın alma kendilerinde bir yeri morarsa senden bilirler

Çocuğu hasret ablamın dediği gibi neden kıymet bilmeyene verir Rabbim diye sorguluyor bazen insan

Benim tanıştığım bir kadında mahelleden tanistiktan bir hafta sonra kızın bana birakacak oldu esimke birbirimize baktık kaldık ..ben evde değilim diye birakamadi

Yoksa bana bırakacaktı ben kendimi biliyorum da hani şaşırdığım sen benim evime gelio bir bardak çayımı icmedin eşimi cocuklarimi bilmiyorsun nasıl ruh hallerindeler

Bu insanlar çok cesur ve gereksiz cesur !!!

Ben çocuğa üzüldüm, ona yapılanın yanında size yapılan bir şey değil. Verirsiniz çocuğu bir daha emanet almazsınız ama o çocuk ömür boyu bu sorumsuz sevgisiz ailede büyüyecek. :KK43:

Aynen gerçekten çocuğa çok üzüldüm ben de. Allah mecbur bırakmasın da ben de bakarım yani çocuğa, bakarsın yorulursun sonra dinlenirsin önemli değil. Ama bu anne babanın sevgisinden ilgisinden ne olur onu bilmiyorum :( hep diyoruz keşke anne babalığın ehliyeti olsa ama yok maalesef.

Kardeşimin kedisi var, 3 5 gün birine emanet et bize gel kalmaya diyorum olmaz abla bırakamam diyor. Allah bildiği gibi yapsın o anne babayı ne diyeyim. İnşallah ikram yapmamışsındır zıkkım yesinler.
Düşün yani 😡

Konu sahibi bunlar bunu alışkanlık haline getirir o zaman da okkalı bir cevap yapıştırırsın bence. Bu nasıl rahatlık ne yeyip ne içiyor bu insanlar ya çok acayip

yok yahu gelmiyor çocuk, günübirlik geliyor artık normalde gelir 1 hafta kalırdı. 21 yaşında delikanlı bir de, cahil dersin hata yapsa yaşı genç dersin ama o bile kedisini düşünüyor. Baba olmuşlar anne olmuşlar çocuğu arkadaşa bırakıp tatile gidiyorlar. Ooof off.. Şu an düşünüyorum 1 gece bile ayrılamam kızımdan tatil için. Onsuz tatilden ne keyif alınır ki, ağlıyor mu özledi mi, kendisini yalnız hissediyor mu diye düşünmekten.

Back
X