- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Tövbe yarabbim daha neler duyacağız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun size o ufacık bebeği hastane köşelerinde sefil ermemişsiniz. Iyilik yap denize at derler boşverin nankör insanları , rabbim mükafatını versin inşallah.Söylediğinizin yapıldığını anneanneye, babaanneye karşı da gördüm. Hani teşekkür etmek yok ama hasta ettin, düşürdün diye saydırıyorlar. Bir ara kayınvalidesine çocuğunun ödevini yaptırmadı diye küsen damat görmüştüm. Bilmiyorum gerçekten şaşırmıyorum bile. Benim içim rahat tabii. Üşümesin diye 1 haftadır kombiyi, sobayı açtık. Yorganını, ağlamasını kontrol etmek için yanında kanepede uyuduk. Yere yorgan serdik düşer belki beşik yok diye. Olması gereken buydu benim için teşekkür edeceksin karşılığında zor değil ama sığırın cevabı dövdün mü oldu.
Konuyu tekrar düzenleyebilirseniz nolur güncelleme adı altında olanları yazın sayfalarda geldiklerinde olanları ararken kör oldum çok merak ediyorumSöylediğinizin yapıldığını anneanneye, babaanneye karşı da gördüm. Hani teşekkür etmek yok ama hasta ettin, düşürdün diye saydırıyorlar. Bir ara kayınvalidesine çocuğunun ödevini yaptırmadı diye küsen damat görmüştüm. Bilmiyorum gerçekten şaşırmıyorum bile. Benim içim rahat tabii. Üşümesin diye 1 haftadır kombiyi, sobayı açtık. Yorganını, ağlamasını kontrol etmek için yanında kanepede uyuduk. Yere yorgan serdik düşer belki beşik yok diye. Olması gereken buydu benim için teşekkür edeceksin karşılığında zor değil ama sığırın cevabı dövdün mü oldu.
Yok artık bu nasıl bir terbiyesizlik ve nankörlük. Allah rızası için baktınız o ayrı ancak içinizdekileri de söyleyin bence zira hiçbir şeye değmeyen terbiyesiz insanlarYok hiç sormadı ama gelir gelmez dövdü mü seni kilo mu verdin diye başladı. İnceledi resmen ne yapacaksan el kadar bebeye. Kollarına baktı utanmadan babası ya. Gideli 1 saat oldu hala çok sinirliyim
Bu ciddi rahatsizlik neydi acaba sonra tatile çıkabiliyor
Bu nasıl bi rahatlık arkadaş ben hamileyken kanamam başladı doktora gitmem lazımdı aklım kalarak komşuma emanet ettim bebeğimi doktora
Gittiğimde kürtaj olmam gerektiğini söyledi gitmem lazım deyince bu şekilde yolculuk yapamazsın demişti
Ben dayanamadım eve gidip bebegimide alıp kendi memleketime gittim o halde 3-4 saatlik bi mesafe
Aklim kalmadan Emanet edebileceğim kimsem yoktu çünkü bulunduğum sehirde bebeğimi anneme bırakıp öyle girdim kurtaja
Konuyu tekrar düzenleyebilirseniz nolur güncelleme adı altında olanları yazın sayfalarda geldiklerinde olanları ararken kör oldum çok merak ediyorumBenim oğlum 20 aylık sadece 1 kere 3 saat kaynanama bırakıp sinemaya gittim 18 aylıktı geldiğimde anne diye sevinişini görmem bile tüm filmlere değerdi üstelik aynı binada oturuyoruz size helal olsun ama ne olursa olsun başkasının çocuğuna 1 hafta değil 1 gün bile bakmam kendi oğlumu bile gözümden sakınırken onu bile bırakmazken asla cesaret ermem
![]()
Nankör sorumsuz tip olmasalar zaten cocugu birakmazlar siz teklif etsenizde. Ayrica ben kedimi bile arkadaslarima degilanca kardeslerimd birakabiliyorum ki kalabilirde evde tek yapmiyorum. Bunlar ssygisiz. Bir sey olsaydi ama ortaligi ayaga kaldirirlar sorumsuzluklarini bu tarz cirkefliklerde bastirmaya calisir boyleleri. Aman diyeyim sakin oyle gorevler edinmeyin kendinize. Herkes cocuguna baksin.Hiç sormayın babası kapıdan girdi oturdu salona çocuk koştu tabii babası özleyecek dedi ki noldu kızım asi panda dövdü mü seni bıktın mı koştun......
yuh ya şok oldum okuyunca bende normal dogum olacak 4 yasinda kizim var Allah ayırmasın hani ayni evde bizsiz hic yatmadı ben 1 gün onu görmeden nasil dayanicam hastanede aklım onda kalacak diyorum oyle dusunuyorum bi de babasıyla ve halası ile kalacağı halde yaniArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen haftasonu eşimle ortak arkaşımızın eşi hastaydı. Ciddi bir rahatsızlık grip değil. Çocuk hastanede sürünmesin diye ben aldım yanıma. 1 hafta baktım. Çocuk yeni tuvaket eğitimine geçmişti bocaladı. Halıya çişini, kakasını yaptı. Asla sinirlenmedim her seferinde düzeltmeye çalıştım davranışını. Yemek yeme alışkanlığı bozuldu anneden ayrılınca. Onunla cebelleştik biraz. Bilirsiniz yani 2.5 yaşında bir bebekle ilgilenmek epey zordu. Bu arada anne düzeldi, c.tesi alır diye bekledim ama eşiyle tatile gitmiş. Pazar dönmüşler. Fotoğraflar bugün atıldı in...adlı siteye. Akşam da bize geleceklerini ve alacaklarını söyşediler. Bana yapılan terbiyesizlik, enayi yerine koymak değil mi? Bari dürüstçe deseydi "ben iyiyim ama eşimle tatile ihtiyacım var bakar mısın" vs. diye. Bakardım yine zaman zaman herkesin özel alana ihtiyacı olur. Böyle olması çok sinirimi bozdu. Akşam 8'de gelecekler ve içimden ikram yapmak bile gelmiyor. Haksız mıyım?
bi daha görüşme onunla terbiyesiz ya sinirlendimEvet en azından söyleseydi diyorum ben de. Bir de beni aramıyor, eşimi arıyor 8'de evde durun geliyoruz demiş kadın. Emir verir gibi konuşmuş.
Aynen silin engelleyin muhattap olmayın. YüzsüzlerNe kıskanması, sizi saf bulmuşlar. Bunlar nasılsa siz bir hafta olay çıkarmadınız diye üstelemişler. Silin her yerden. Böyle arkadaşlık mı olur?
İyi niyetli yaklasmissiniz ama haketmiyorlar. Bir daha asla kimsenin ailesine karışmayın. Herkes yaptığı çocuğun sorumluluğunu alsın her koşulda.Gebeliğim filan yok karı koca otobüsle sabah akşam hastanedelerdi. Bir ara gittik baktık kadın kek tıkıştırıyor ağzına çocuk yemiyor. Gözleri kayıyor uykusuz kalmış belli. Hava buz gibi zaten. Dedik alalım ilgilenelim doğru düzgün. Kıyamadık diye oldu. Bir beklentiyle de bakmadım kesinlikle.
Lütfen daha hiç kimsenin çocuğunu almaya niyetlenmeyin bırakın kendileri baksın iyilik etmek istemişsiniz ama sülalesinde insan vardır siz hiç üzerinize alınmayın halen ne kadar masum düşünüyorsunuz bırakın kinlerinde boğulsunlar sizin yerinizde olsam çocuğa orda dövdü mü seni bıktı mı felan diye söylese babası ana babasından daha çok analık yaptım derdim ki hadlerini bilsinler çok sevdiğim bir laf var cuk oturan ama küfürlü olduğu için yazamamSinirden aklıma gelmedi güncelleme eklemek. Emanet çocuk bakmak zor bir şey gerçekten de. Kendi çocuğun düşse kalksa kimseye hesap vermen gerekmiyor. Bu öyle bir şey değil. Ben içeri gidemiyordum mesela. Hep gözlem altında duruyordu. Yerde soba kurulu elektrikli elini filan çarpar diye tetikte olmam gerekliydi. Belki kendi çocuğum olsa beşiği olur, oyun alanı yaparım. Bu kadar stresli olmazdım.