Çocuğunu eşinin ailesiyle görüşmesini yasaklayan varmı aranızda?

seninle daha önce de konuştuk

önce kv nin onunu bununu boş ver

yani çocuğun ateşi çıkmış ilgilenmediler derken pirzola yemelerinin ne önemi var

ya da ameliyatında kantinde yemek yedi demenin

şimdi de arabasından tut da takma kirpiğine kadar

unut onu çıkar beyninden

bülent ersoy hayatında ne kadar varsa yedi,ği, içtiği, gezdiği o da o kadar olsun

önceki yazılarda zaten uzmana gitmen hususunda da konuşmuştuk

sen sakin olursan hayat daha sakin işler

seninle daha önce de konuştuk

önce kv nin onunu bununu boş ver

yani çocuğun ateşi çıkmış ilgilenmediler derken pirzola yemelerinin ne önemi var

ya da ameliyatında kantinde yemek yedi demenin

şimdi de arabasından tut da takma kirpiğine kadar

unut onu çıkar beyninden

bülent ersoy hayatında ne kadar varsa yedi,ği, içtiği, gezdiği o da o kadar olsun

önceki yazılarda zaten uzmana gitmen hususunda da konuşmuştuk

sen sakin olursan hayat daha sakin işler
Ben hatırlamıyorum bi uzmana gitmem gerektiğini önceden ne konuşmuştuk?

Canım nekadar güzel bi psikatrist bulmuşsun maşallah düzelmişsin afferin sana ya çocuklarınada örnek bir anne olucaksın ve düzgün yetiştiriceksin bravo

Evet Okan Bayulgen in programinda izleyip gördüm doktoru. Sonra tum videolarini izledim. Bu doktor beni anlar demistim. Oyle bulup gittim zaten :KK46:

Sende toparlan bir an evvel, ataklar falan zaman calacak senden bosver sen onlari at gitsinler ;)

oğlunu konuşurken

panik olduğunu, kararsız olduğunu vs

boş ver onları bunları

kv kp i

sen oğlun eşin hayatınıza bakın
Ben zaten onları boş veriyorum ama hayatımın içine girmeye çalışmasınlar ozaman rahatsız etmesinler

Ben zaten onları boş veriyorum ama hayatımın içine girmeye çalışmasınlar ozaman rahatsız etmesinler

işte çözüm sen rahatsız olmamayı dene

giriyor

çözüm yok eşinin annesi

benim torunum diyor ne yapalım

ona takmamayı öğrenmelisin öğrenmeliyiz

sadece sen değil yani hepimiz

bana ne demeyi başarsak esasen şu KK daki, sorunların %75 i çözülür

Evet Okan Bayulgen in programinda izleyip gördüm doktoru. Sonra tum videolarini izledim. Bu doktor beni anlar demistim. Oyle bulup gittim zaten :KK46:

Sende toparlan bir an evvel, ataklar falan zaman calacak senden bosver sen onlari at gitsinler :KK66:
Doktorun ismi ne? Şuan kullanıyorum ilacı eşim diyorki çok neşelisin ama dedim şimdi etki etmezki 15gün sonra anca etki gösterir.

işte çözüm sen rahatsız olmamayı dene

giriyor

çözüm yok eşinin annesi

benim torunum diyor ne yapalım

ona takmamayı öğrenmelisin öğrenmeliyiz

sadece sen değil yani hepimiz

bana ne demeyi başarsak esasen şu KK daki, sorunların %75 i çözülür
Evet bakalım bu ilaç öğretir bana umarım

Doktorun ismi ne? Şuan kullanıyorum ilacı eşim diyorki çok neşelisin ama dedim şimdi etki etmezki 15gün sonra anca etki gösterir.

Ya ilac insana neşe falan vermiyor ki. En azindan bana vermedi. Odaklanip ayni seyi uzun sure dusunemedigim icin yavas yavas unuttum sorunları once. Sonra altinda yatanlar, olaylar derken tek tek düzelttik kalanlari.

Isim yazmak serbest mi burda acaba, mesaj atayim ismi istersen.

Ya ilac insana neşe falan vermiyor ki. En azindan bana vermedi. Odaklanip ayni seyi uzun sure dusunemedigim icin yavas yavas unuttum sorunları once. Sonra altinda yatanlar, olaylar derken tek tek düzelttik kalanlari.

Isim yazmak serbest mi burda acaba, mesaj atayim ismi istersen.
Evet ama bende yaygın aknsiyete bızukluğu var yani çok telaşlı ve paniğim hep kötü birşey olucak gibi kaygılanıyorum araba bile kullanamıyorum herkes çok steres yapıyorsun diyo zaten ben mutluyum yani görseniz çok neşeli biriyim ancal çok korkarım ay çocuğa bişey olur aman böyle olur çok panik olurum herşeyden çok tepki veririm onun için ilaç kullanmaya başladım yoksa ilerleyebilirmiş

Büyüyünce çocuğun kendi karar versin ama şimdi psikolojik olarak etkilenir bence

merhaba kızlar 7yaşında bir çocuğum var eşimin ailesi bana ne düğün yaptı nede benim hamile olmama sevindiler.sevinmedikleri gibi hamileliğimide zehir ettiler.yok evleneli 8ay olmuş neden hamile kaldın çok erken yok çok doktor değiştiriyor falan çok üstüme geldiler.nikahımıda rezil ettiler altınlarımı vermedim diye kavga çıkardılar.halen bir gelin görsem gözlerim dolar.kavgalı geçti nikahım.eşim babasıyla ortak bir iş yapıyordu fazla mesailerinin bile parasını istediler.neyse ortak işide kapattılar eşimede çok az bi miktar verip yolladılar.ev alın ne olur diye ağladıysamda veremeyiz bu bizim güvencemiz sağlık paramız dediler.iyi bir parada aldılar onunla başka iş kurup eşimi dışladılar.asıl amaçları eşimi yollamaya çalışmaktı.ve o paranın içinden okadar ufak bir miktar para verdilerki anca ufak bi araba alınırdı.asıl konuya gelicek olursam 1ay önce çocuğum ameliyat oldu ve ameliyatı onlar yaptırıcaktı.sağlık parası demişlerdi sizin içinde geçerli demişlerdi. alt tarafı 1200 ama o gün ben okadar sinirlendirdilerki.aramız normaldi konuşurduk ama mesafeli.ameliyat gününden bir gün önce eşim annesine sormuş anne yaptırıcaksın dimi diye oda param yok falan demiş.neyse dedim belki birtane torunu var ameliyat günü yardım eder ama ben çok sinirliydim o gün.bana nasılsın bile demediler zaten korkuyorum ilk defa ameliyata sokucam çocuğumu ağlıyorum.panik atağım var beş karış suratlarıyla hastanede gezindiler.benim çocuğum ameliyata girdiğinde biz ağlamaktan helak olduk ama onlar yemek yediler cafede iyimisin bile demediler.hastaneden çıkarken geçmiş olsun bile demediler ve ben suratlarına bakmadan gittim.eşime dedimki artık çocuğumu göremezler bir tane torunu var bukadar değersizse bitti dedim.eşim ben çok sinirliyiz siz eğer görüştürmüyorsanız anlatırmısınız eşiniz zorluyormu ben bundan korkuyorum ileride beni eşim zorlarsa diye

çocuk sadece sizin değil ki babasıda var büyüklerin hatası olabilir ama onlara göstermeme gibi bir hakkınız olduğunu düşünmüyorum

Back
X