Çocuğunu eşinin ailesiyle görüşmesini yasaklayan varmı aranızda?

Benim esimin ailesi de dugunumuzu basimiza yikti. Maddi manevi hicbir sekilde yardimci da olmadilar. Bi de altinlara atladilar. Vermeyince kavga kiyamet. Gelin gorunce sanki dugunum olmamis gelinlik giyememisim gibi bi hassaslik bana da coker...
Su an hamileyim ve o insanlarla gorusmuyorum. Ilerde cocugumun da olabildigince az gorusmesini istyorum. Eger mumkunse yani....
Esim gidip geliyor konusuyor ama ben mesafeliyim,gorusmuyorum onlarla.
Ya şu altınlar gelin ne istiyorsa ınu yapar ne cahillik ya birde altını bana değil annesine vermiş arkadaşı gelip eşime söyledi iyi dedim bozdurup harcasın sende gelin görsen kötü oluyomusun?

Ay canım nekadar çekmişsin ya ama sonu güzel olmuş şimdi bende ilaç tedavisine başlıcam kafama çok takar oldum iyice panik atak geçirmeye başladım Artık bende onlar yok gibi yaşıycam ve oğlumuda o şekil yaşatıcam
Ya hergun aman neyden kavga cikcakda esinle birbirimize gircez aman nerden laf sokcaklarda gunumun icine etcekler
Diye dusunmekden hastalik sahibi oldum
Ben ben ayni evin icinde kaldim.
Geliyodu k.v 1ay hic gitmiyodu
Sonra gidiyodu 2hafta sonra yine gelip 1ay kaliyodu falan falan.
Ben hayatimin en guzel yaslarinda kendimi uyusturdum antidepresanla
Ve esim annesinin pisman oldugunu soyledi bana.
Ablasi ne msjlar atti Allah senin karini cocugunu mutlu etmesin
Yok goz yasiniz eksilmesin vs vs
Totomla guldum afedersiniz.
Cunku.onlar boyle yaptikca ve ben hic onlari anmadikca esim dahada gicik oldu onlara.
Resmen beddua msjlari yolluyolardi
Simdi sen mutlu olda
Sen iyi olda msjlari yolluyolar.

Ve hicbiri bana mudahale edemiyo
Bide ayni semtteyiz pazarda markette karsilasiyorum eltilerimle gorumcemle kaynimla vs

Gormemezlige geliyorum

Gecen eltimi gordum markette
Yavas gezdim gitsin diye gitmedi beni suzcek ya(inceler onlar merakli)
Baktim kasadan cikti gitcek sandim kasaya geldim oyalaniyo hala
Dondüm ona totomu
Telf arkadasimla konusuyodum gulusyoduk falan bakti bakti gitti

Bu insanlari umursamamak lazim.

Oh ne güzel bende ve eşimde hata halen iyi geçinmeye çalışıyor halen mesafe koymuyor artık ben bıktım böyle devam ederse sonu kötü olucak ya dün babasını aramış babalar günü için oha dedim ya
Annesini ariyo benim esimde
6kardesler k.v koye gidicek misal biletini esim aliyo hic biri almaz ben evlendigimden beri boyle
Hasta olsa esim
Hersyde esim.
Annesi yapcak bisi yok.
Kiziyorum ama sinirle kavga ederek soylemiyorum.

Soyle diyorum mesela
Hayatim senin annen ben gorusmuyo olabilirim tabiki ilgilen ama tek evladi sen degilsin.
Sadece seni dogurmamis lafa gelince anneleri ya ben ona kiziyorum diyorum
Boyle guzellikle sokuyorum lafimi.

Ya hergun aman neyden kavga cikcakda esinle birbirimize gircez aman nerden laf sokcaklarda gunumun icine etcekler
Diye dusunmekden hastalik sahibi oldum
Ben ben ayni evin icinde kaldim.
Geliyodu k.v 1ay hic gitmiyodu
Sonra gidiyodu 2hafta sonra yine gelip 1ay kaliyodu falan falan.
Ben hayatimin en guzel yaslarinda kendimi uyusturdum antidepresanla
Ve esim annesinin pisman oldugunu soyledi bana.
Ablasi ne msjlar atti Allah senin karini cocugunu mutlu etmesin
Yok goz yasiniz eksilmesin vs vs
Totomla guldum afedersiniz.
Cunku.onlar boyle yaptikca ve ben hic onlari anmadikca esim dahada gicik oldu onlara.
Resmen beddua msjlari yolluyolardi
Simdi sen mutlu olda
Sen iyi olda msjlari yolluyolar.

Ve hicbiri bana mudahale edemiyo
Bide ayni semtteyiz pazarda markette karsilasiyorum eltilerimle gorumcemle kaynimla vs

Gormemezlige geliyorum

Gecen eltimi gordum markette
Yavas gezdim gitsin diye gitmedi beni suzcek ya(inceler onlar merakli)
Baktim kasadan cikti gitcek sandim kasaya geldim oyalaniyo hala
Dondüm ona totomu
Telf arkadasimla konusuyodum gulusyoduk falan bakti bakti gitti

Bu insanlari umursamamak lazim.
Çok iui yapmışsın zaten gurur olsa görümcende hemen gider orda seni süzüyor ne hakkı var beddua etmesine çok fenaylarmış peki işaçları bıraktığında kötü oldunmu eski haline d

Annesini ariyo benim esimde
6kardesler k.v koye gidicek misal biletini esim aliyo hic biri almaz ben evlendigimden beri boyle
Hasta olsa esim
Hersyde esim.
Annesi yapcak bisi yok.
Kiziyorum ama sinirle kavga ederek soylemiyorum.

Soyle diyorum mesela
Hayatim senin annen ben gorusmuyo olabilirim tabiki ilgilen ama tek evladi sen degilsin.
Sadece seni dogurmamis lafa gelince anneleri ya ben ona kiziyorum diyorum
Boyle guzellikle sokuyorum lafimi.
İnsan aynı şeyleri söylemekten bılıyor dimi.valla bendede öyle oldu ağzıma almıyorum ama bana bişey söylerse hemen sinir basıyor.eşin hiç olmazsa muhtaç değil ama benim eşim başı sıkışsa anne baba demesinde bıktım ya.geçen sene ben fenalaştım hastaneye gidiyoruz gece çocuğuda uyandırdık.ya diyo ağzına ediyim böyle ailenin bak çocuk yanımızda sürünüyor ya dedim artık biz varız biz kimseye gerekmi var kendi başımıza yaşayıp gidicez eşimin suçu hep

Çok iui yapmışsın zaten gurur olsa görümcende hemen gider orda seni süzüyor ne hakkı var beddua etmesine çok fenaylarmış peki işaçları bıraktığında kötü oldunmu eski haline d
Ya ben onlarla gorusmeyi kestiginde biraktim ilaclari
Yavas yavas doktor kontrolundeydim zaten.
Yani 2yıl boyunca ataklarimi takio etti doktorum.
Ona gore once yarim sonra ceyrek seklinde 6ayda biraktim.
Tamamen.
Kafamda rahat etmisti ya ataklarim azaldi ve ilacı biraktim.
Benim ilacim 20mg. Ama.
Sizinki kac mg.
Cok yuksek kullanan arkadasim var 2tane(yesil receteli) birakamiyolar.
Bir tanesi cocuk dusunuyo birakmak istedi
Ataklari sıklasti,evsen cikamaz oldu,aglama krizlerine giriyodu birakamadi
Suan dahada yukseltti hatta

Tedavi bitmeden sakin birakmayin.
Dr kontrolunde birakin.
Dr zaten konusuyo surekli soruyo.

Ben 10sansda terapi aldim ilaci brakinca.

merhaba kızlar 7yaşında bir çocuğum var eşimin ailesi bana ne düğün yaptı nede benim hamile olmama sevindiler.sevinmedikleri gibi hamileliğimide zehir ettiler.yok evleneli 8ay olmuş neden hamile kaldın çok erken yok çok doktor değiştiriyor falan çok üstüme geldiler.nikahımıda rezil ettiler altınlarımı vermedim diye kavga çıkardılar.halen bir gelin görsem gözlerim dolar.kavgalı geçti nikahım.eşim babasıyla ortak bir iş yapıyordu fazla mesailerinin bile parasını istediler.neyse ortak işide kapattılar eşimede çok az bi miktar verip yolladılar.ev alın ne olur diye ağladıysamda veremeyiz bu bizim güvencemiz sağlık paramız dediler.iyi bir parada aldılar onunla başka iş kurup eşimi dışladılar.asıl amaçları eşimi yollamaya çalışmaktı.ve o paranın içinden okadar ufak bir miktar para verdilerki anca ufak bi araba alınırdı.asıl konuya gelicek olursam 1ay önce çocuğum ameliyat oldu ve ameliyatı onlar yaptırıcaktı.sağlık parası demişlerdi sizin içinde geçerli demişlerdi. alt tarafı 1200 ama o gün ben okadar sinirlendirdilerki.aramız normaldi konuşurduk ama mesafeli.ameliyat gününden bir gün önce eşim annesine sormuş anne yaptırıcaksın dimi diye oda param yok falan demiş.neyse dedim belki birtane torunu var ameliyat günü yardım eder ama ben çok sinirliydim o gün.bana nasılsın bile demediler zaten korkuyorum ilk defa ameliyata sokucam çocuğumu ağlıyorum.panik atağım var beş karış suratlarıyla hastanede gezindiler.benim çocuğum ameliyata girdiğinde biz ağlamaktan helak olduk ama onlar yemek yediler cafede iyimisin bile demediler.hastaneden çıkarken geçmiş olsun bile demediler ve ben suratlarına bakmadan gittim.eşime dedimki artık çocuğumu göremezler bir tane torunu var bukadar değersizse bitti dedim.eşim ben çok sinirliyiz siz eğer görüştürmüyorsanız anlatırmısınız eşiniz zorluyormu ben bundan korkuyorum ileride beni eşim zorlarsa diye
Ben kendim görüşmüyorum. Ama çocuğumu görüştürmemek gibi bir şey yapmıyorum. Gitsin görüşsün çocuk böylece hayattaki herkesin aynı olmadığını anlayacak. Hayatta farklı deneyimlere ihtiyacı var çocuklarımızın, böyle düşünün sizde.
Çok çok geçmiş olsun diyorum kuzucuğa ve acil şifalar diliyorum.

İnsan aynı şeyleri söylemekten bılıyor dimi.valla bendede öyle oldu ağzıma almıyorum ama bana bişey söylerse hemen sinir basıyor.eşin hiç olmazsa muhtaç değil ama benim eşim başı sıkışsa anne baba demesinde bıktım ya.geçen sene ben fenalaştım hastaneye gidiyoruz gece çocuğuda uyandırdık.ya diyo ağzına ediyim böyle ailenin bak çocuk yanımızda sürünüyor ya dedim artık biz varız biz kimseye gerekmi var kendi başımıza yaşayıp gidicez eşimin suçu hep
Eslerin bunu gormesi lazim.
Benim esim ablasinin biriyle konusmuyo aralarinda inan ne oldugunu bilmiyorum bile biz gosurkende bi kusuyodu bi barisiyodu esimle dengesiz bisi.
(Beddua msjlari atan)
Esim issiz kaldi o cok pesinde kostugu abisi kardesi yuzune bakmadi esim para ister diye
Yani esimde gordu artik biseyleri.
Ama kotulesem kotuletmez iyi veya kotu kardesim annem diyo
Bende bu sebepden hicc agrimayan basimi agritmiyorum artik.

Bu %50 babnne dedeye ceza ise %50 cocuga ceza. Bence gorusturmemezlik yapmayain dediginiz gibi kotu insanlaeaa zamanla cocuk gorusup gorusmeme kararini alir zaten. Mesela ben 25 yasindayim 13_14 yasimdan beri bayramdan bayrama giderim babanneme. Annem asla gitme etme demedi gorunen koy kılavuz istemiyor.

Evet hırsımız onlardan çıkartıyoruz ilk hafta çok sinirliydim oda üzgündü zaten rezil ettiler beni dedi bugün psikatriste gittim panik kafaya takmalar falan iyice bunaldım ilaç yazdı umarım iyi gelir Senin durumun benden bin betermiş kardeşim ya Allah sana yardım etmiş ama sonunda eşinde anlamış umarım birdaha yaşamazsın Allah muhtaç etmesin onlara

Amin canim.
Beterin beteri var gor istedim :KK70:

Bende bir süre ilaç kullandim. Cocuklar 5-6 yaslarindaydi o zaman. Iyi geldi, toparlamama cok yardimci oldu. Umarim sende iyi olursun bir an evvel.

Boyle seyleri yasarken cok zor, basindan gecince bitince daha sakin oluyorsun sanki. insan kendini dolduruyor o donem. Cevreden gaz veren cok oluyor sen haklisin, affetme sunu yap bunu et falan... sonra bakiyorsun oooh hepsi guzelce seyrediyor. Senin hayatin, acin onlara malzeme.

Sağlığına kavustuysa cocugunuz gerisi detay kalir..

bosveeer sen oyle piskin davran ki bozuldugunu anlamasinlar. Nasil bazi esyalar vardir bir yerine dokununca bozuldugunu fark edersin, sonra hic dokunmazsin bozulmasin diye. Iste kayinvalideler o dugmenin yerini bulunca basip basip kaciyor haberiniz olsun:KK70:

Ya ben onlarla gorusmeyi kestiginde biraktim ilaclari
Yavas yavas doktor kontrolundeydim zaten.
Yani 2yıl boyunca ataklarimi takio etti doktorum.
Ona gore once yarim sonra ceyrek seklinde 6ayda biraktim.
Tamamen.
Kafamda rahat etmisti ya ataklarim azaldi ve ilacı biraktim.
Benim ilacim 20mg. Ama.
Sizinki kac mg.
Cok yuksek kullanan arkadasim var 2tane(yesil receteli) birakamiyolar.
Bir tanesi cocuk dusunuyo birakmak istedi
Ataklari sıklasti,evsen cikamaz oldu,aglama krizlerine giriyodu birakamadi
Suan dahada yukseltti hatta

Tedavi bitmeden sakin birakmayin.
Dr kontrolunde birakin.
Dr zaten konusuyo surekli soruyo.

Ben 10sansda terapi aldim ilaci brakinca.
Bana pro..k verdi 20mg bugün kahvaltıdan sonra başladım bende yaygın aksiyete bozukluğu varmış .umarım geçer bıktım artık.araba bile kullanamıyorum doktor daha ağır vericekti sanırım ben bu ilaç olsa olurmu dedim olur dedi kullanıp bakıcak duruma göre bırakmak ne zormuş ya :(

Amin canim.
Beterin beteri var gor istedim :KK70:

Bende bir süre ilaç kullandim. Cocuklar 5-6 yaslarindaydi o zaman. Iyi geldi, toparlamama cok yardimci oldu. Umarim sende iyi olursun bir an evvel.

Boyle seyleri yasarken cok zor, basindan gecince bitince daha sakin oluyorsun sanki. insan kendini dolduruyor o donem. Cevreden gaz veren cok oluyor sen haklisin, affetme sunu yap bunu et falan... sonra bakiyorsun oooh hepsi guzelce seyrediyor. Senin hayatin, acin onlara malzeme.

Sağlığına kavustuysa cocugunuz gerisi detay kalir..

bosveeer sen oyle piskin davran ki bozuldugunu anlamasinlar. Nasil bazi esyalar vardir bir yerine dokununca bozuldugunu fark edersin, sonra hic dokunmazsin bozulmasin diye. Iste kayinvalideler o dugmenin yerini bulunca basip basip kaciyor haberiniz olsun:KK70:
Ay çok tatlısın sen ya ne güzel konuşuyosun sinirimi aldın vallahi doğru dedin zamanında millete çok derdimi döktüm ne oldu onlar merakına sordular sınra geri çekilip izlediler yargıladılar.kaç yaşındasın okadar olgunsunki maşallah hayran kaldım

Ay çok tatlısın sen ya ne güzel konuşuyosun sinirimi aldın vallahi doğru dedin zamanında millete çok derdimi döktüm ne oldu onlar merakına sordular sınra geri çekilip izlediler yargıladılar.kaç yaşındasın okadar olgunsunki maşallah hayran kaldım

Yasadiklari insani boyle yapıyor galiba, bir yil her hafta iki haftada bir psikiyatrist destegi de sebep olabilir halime :spor:

34 yasindayim yaşlandim tabi :KK17:

Sagliktan onemlisi yok bunu anladim sadece. Daha kotusunu yasayamam ya dedim oyle koyverdim gittiiii

Bu arada sende gayet iyisin, istikrarli inatci evladina sahip ;)

Bu %50 babnne dedeye ceza ise %50 cocuga ceza. Bence gorusturmemezlik yapmayain dediginiz gibi kotu insanlaeaa zamanla cocuk gorusup gorusmeme kararini alir zaten. Mesela ben 25 yasindayim 13_14 yasimdan beri bayramdan bayrama giderim babanneme. Annem asla gitme etme demedi gorunen koy kılavuz istemiyor.
Çocuk asıl görüşünce zarar görüyor bi defa oğlumu aldılar akşam çocuğun ateşi çıktı gel bak dediler bi gittim 38derece ateş onlarda orda pirzola yiyor benim çocuğum hasta sonra aldık çocuğu doktora götürdük 2hafta ateşler falan varya sormadılar bile ne olduğunu aman görüşmesin daha iyi yararından çok zararı oluyor.

Yasadiklari insani boyle yapıyor galiba, bir yil her hafta iki haftada bir psikiyatrist destegi de sebep olabilir halime :spor:

34 yasindayim yaşlandim tabi :KK17:
Yok ya bende 30um ne yaşlısı ama çok iyi gelmiş psikatrist peki ilacı keaince nasıl bi terapi aldın neler konuşuyorlar?ay merak ettim kusura bakma

Yok ya bende 30um ne yaşlısı ama çok iyi gelmiş psikatrist peki ilacı keaince nasıl bi terapi aldın neler konuşuyorlar?ay merak ettim kusura bakma

Ilaca eslik etti terapi. 37.5 mg basladim ilaca o donem her hafta gittim takip etti konustuk vs. Sonra 350 mg kadar ciktik yavas yavas. Ilaca alisinca 2 haftaya cikti gorusmeler.

Neler oluyor anlat parçalı bulutlu dedi doktor. Bende anlattım. Süre bitti. Saati kapatti. Sonra bana dedi ki basina ne kadar kotu seyler gelmiş parçalı, sen bunlari hak etmiyorsun. Olamaz bu kadar sey ust uste gelemez. Insanlar ve hatta kader bile kotu davraniyor sana. Ben ohh ben haklıymışım derken durdu.

Parçalı Bulutlu hayat nerede adil ki? Kime istedigini vermis ki? Kac kisi istedigi hayati yasiyor? Yarini dusunerek, hayattan korkarak nasil yasayacagiz? Boyle üzülerek, pismanliklarla nereye gidecegiz? Sana mecbur olan iki cocuk var ortada, istersen onlari birine emanet et ve hastanede yatmani saglayayim.
O an aglamaya basladim, birakmam cocuklarimi diye.
Heh dedi iste bu yüzden haydi toparlanmaya basla. Yoksa sana ait hic birsey kalmayacak. Gozumun onunden evim, isim, esim, cocuklarim gecti. Tamam dedim. Başladik. Her hafta, yeri geldi her gun her olani sadece ona anlattim. Boyle guclendim. Kimseye hakkimda dedikodu malzemesi vermedim boylelikle. Cocuklarimin en ufak bir anini dahi kacirmak istemedim. Randevularim bile onlarin uyku saatine gore oldu. Her detayi yavas yavas yeniden soktum hayatıma. Esimden baska kimse bilmedi olanları. Aileler, akrabalar, arkadaşlar hic kimseye soylemedik. Kimse farketmedi ne halimi ne olup biteni. Ara gorusmelere cocuklari da goturduk, onlarla görüştü bazen doktor. Bana hep cok keyifliler hic bir sey hissettirmemisiz dedi, bu da bana daha guc verdi.
1 yılın sonunda "senden korkmustum Parçalı, intiharını engelleyemem diye korktum ama sen basardin" dedi. Artik gelme bana. Her sey yolunda. Ne zaman kontrolu kaybedersen o zaman hemen ara dedi.
Sonra 3 haftada biraktim ilaci. Aradim iyiyim ben bitti ilac dedim. Tamam dedi vedalastik bitti.... Doktor maceram boyleydi ;)

Ben neredeyse 6 yildir hic o zamana donmedim.

Buyuk seyler yasarsan buyuk dersler aliyorsun galiba.

Valla kocama neler dedim orda çocuğun ağzından kanlar geldi kustu kalkmış kendinden bahsediyor artık daha ne diyeyim ama kalkmış bugün babalar günü için aramış.niye aradınki dedim seni arayıp çocuğunu sormayan insanımı arıyorsun dedim sustu kaldı.birde babası telefonunu açmamış pes
Aynen devam et tartışma çıkar senin evladinmi şımarık ailenmi de öyle baba anne mi olur yaa insan torununa bukadarmi vicdansız olur hadi seni sevmiyorlar umrunda bile olmasın 7 yaşındaki çocuğun günahı ne!!

Çocuk asıl görüşünce zarar görüyor bi defa oğlumu aldılar akşam çocuğun ateşi çıktı gel bak dediler bi gittim 38derece ateş onlarda orda pirzola yiyor benim çocuğum hasta sonra aldık çocuğu doktora götürdük 2hafta ateşler falan varya sormadılar bile ne olduğunu aman görüşmesin daha iyi yararından çok zararı oluyor.
Yarar zarar olarak soylemedim. Cocuk bu anlamaz ozler babannesini dedesini diye dedim. Ama siz cocugunuzu daha iyi tanirsiniz.

Yarar zarar olarak soylemedim. Cocuk bu anlamaz ozler babannesini dedesini diye dedim. Ama siz cocugunuzu daha iyi tanirsiniz.
Hiç ağzına bile almaz babannesini dedesini geçen gün bi tanıdığa gittik babasının arkadaşı diyormuşki onlara çocuğu bana düşman ettiler çocuğu göstermiyorlar falan diye zırvalamış ben şok oldum dedimki adama çocuğu görmeye geldilerde benmi eve almadım çocuğu 3ayda bir görürsen gelip oynamazsan çocuk seni neden sevsin?yılda bir karne hediyesi alayımda çocuk beni sevsin olmaz haftada bir ararsın eve buyur edersin yada gelirsin parka götürürsün adam diyo ben kaç yaşındayım her hafta torunlarımı görmeye giderim.arkadaşı kaynanamı tanıyor ve nefret etmiş geçmişinden dolayı şu an o arkadaşıyla bile görüştürmüyormuş büyün kumanda kadında yani derdi tasası estetik yaptırıp altında arabayla gezmek takma kirpik taktırmak spora gitmek kadın 50den sonra delirdi artık Allaha yakın bana uzak olsun Allahta iman versin kocamdan tek istediğim ayaklarının üstünde dursun muhtaç olmasın

Ilaca eslik etti terapi. 37.5 mg basladim ilaca o donem her hafta gittim takip etti konustuk vs. Sonra 350 mg kadar ciktik yavas yavas. Ilaca alisinca 2 haftaya cikti gorusmeler.

Neler oluyor anlat parçalı bulutlu dedi doktor. Bende anlattım. Süre bitti. Saati kapatti. Sonra bana dedi ki basina ne kadar kotu seyler gelmiş parçalı, sen bunlari hak etmiyorsun. Olamaz bu kadar sey ust uste gelemez. Insanlar ve hatta kader bile kotu davraniyor sana. Ben ohh ben haklıymışım derken durdu.

Parçalı Bulutlu hayat nerede adil ki? Kime istedigini vermis ki? Kac kisi istedigi hayati yasiyor? Yarini dusunerek, hayattan korkarak nasil yasayacagiz? Boyle üzülerek, pismanliklarla nereye gidecegiz? Sana mecbur olan iki cocuk var ortada, istersen onlari birine emanet et ve hastanede yatmani saglayayim.
O an aglamaya basladim, birakmam cocuklarimi diye.
Heh dedi iste bu yüzden haydi toparlanmaya basla. Yoksa sana ait hic birsey kalmayacak. Gozumun onunden evim, isim, esim, cocuklarim gecti. Tamam dedim. Başladik. Her hafta, yeri geldi her gun her olani sadece ona anlattim. Boyle guclendim. Kimseye hakkimda dedikodu malzemesi vermedim boylelikle. Cocuklarimin en ufak bir anini dahi kacirmak istemedim. Randevularim bile onlarin uyku saatine gore oldu. Her detayi yavas yavas yeniden soktum hayatıma. Esimden baska kimse bilmedi olanları. Aileler, akrabalar, arkadaşlar hic kimseye soylemedik. Kimse farketmedi ne halimi ne olup biteni. Ara gorusmelere cocuklari da goturduk, onlarla görüştü bazen doktor. Bana hep cok keyifliler hic bir sey hissettirmemisiz dedi, bu da bana daha guc verdi.
1 yılın sonunda "senden korkmustum Parçalı, intiharını engelleyemem diye korktum ama sen basardin" dedi. Artik gelme bana. Her sey yolunda. Ne zaman kontrolu kaybedersen o zaman hemen ara dedi.
Sonra 3 haftada biraktim ilaci. Aradim iyiyim ben bitti ilac dedim. Tamam dedi vedalastik bitti.... Doktor maceram boyleydi :KK66:

Ben neredeyse 6 yildir hic o zamana donmedim.

Buyuk seyler yasarsan buyuk dersler aliyorsun galiba.
Canım nekadar güzel bi psikatrist bulmuşsun maşallah düzelmişsin afferin sana ya çocuklarınada örnek bir anne olucaksın ve düzgün yetiştiriceksin bravo

Back
X