- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Doğru diyorsun şu an çok sinirliyim o ameliyat günü hiç gelmeselerdi daha çok sevinirdim.ama eşim eğer değişirse mesafeyi ona koyucam eskisi gibi olamam artık
Insan sakinlesene kadar neler dusunuyor degil mi?
Hirsini ilk eşinden aliyorsun. O da arada kaliyor. Sonra yalan söylemeye, ikili davranmaya basliyor. Bu kez sorun aslinda ailesi iken onlar bir anda ak pak oluyor ve senin tek derdin esinle oluyor.
Ustelik yasadigin her kotu sey, maddi sorun, hastalik, huzursuzluk bir bakiyorsun en cok kayinvalideyi mutlu ediyor.
Ben bunu gorunce toparladim. Senin gibi bende kizdim, sinirlendim kopurdum.
Oglum ameliyata girdi, daha 2 haftalikti. O melek caniyla ugrasirken o bana kizim uzulme bile demedi. Odaya gelen refakatci yemegini tikindi durdu. Ustune bana iste sen yemek yemedin, vitaminsizlikten boyle oldu bu cocuk dedi. Aglamaktan morarmis halde olmam hic umurunda degildi. Tek oglunun cocugunu boyle bekledi. Iste.
Ameliyattan cikti, hooop herkes evine. Haftasina ben hastanede lohusa sürünürken kocam dahil hepsi hooop yazliga, kocam bir gece kaldi onlar 3... Bende arıyorum hepsinin telefon kapali, kimse evinde yok. Bize ilac lazim... samatya ya gidilecek. O zaman üniversite hastanesi vermiyor sskliya ilac... kimse yok.. cocuk hemsirede ben lohusa sokakta gece 11....
Sonra baktim herkes temizlendi, kenarda. Masumlar. Bir ben suclu.. Ne yaptin dersen hic.. canimla.ugrastim... yemedim icmedim uyumadim gunlerce... Hastanede 45 gun kaldim. Herkes hayatina devam etti. Benim yokluğum kimseyi etkilemedi o yaz.
Onlar dertsiz yasadi. Ben derdime bir de kocami kattim sayesinde. Nasil olurda beni anlamazdi, onlarla gider yer icerdi?
Eve gelince kendime geldim. 2. Aksam ailece misafirlige gittiler, ben cocuklarla evde kaldim. Esim isten geldiginde ailesini sordu, gezmeye gittiler dedim.
Sonra duramadim.
Tamam dedim bu kadar iste. Al senin annen. Ne zaman basina bir sey gelse ben burdayim. Hasta olur, yatalak olur bana gelsin. Ama iyi gununde selamin aleyküm, aleykum selam... O an esimde anladi herseyi. O 45 gun sabretmeseydim, bu olaylari oncesinde olan olaylarla karistirsaydim hep suclu kalacaktım.
Cok sukur huzuru boyle buldum. 12 senedir kafam rahat. Arada cossa bile ben tavrimi degistirmiyorum, oyle costugu ile kaliyor...
Artik ben huzuru buldum sakin davranarak, kayinvalide kuduruyor :)