Çocuğunu eşinin ailesiyle görüşmesini yasaklayan varmı aranızda?

Doğru diyorsun şu an çok sinirliyim o ameliyat günü hiç gelmeselerdi daha çok sevinirdim.ama eşim eğer değişirse mesafeyi ona koyucam eskisi gibi olamam artık

Insan sakinlesene kadar neler dusunuyor degil mi?

Hirsini ilk eşinden aliyorsun. O da arada kaliyor. Sonra yalan söylemeye, ikili davranmaya basliyor. Bu kez sorun aslinda ailesi iken onlar bir anda ak pak oluyor ve senin tek derdin esinle oluyor.

Ustelik yasadigin her kotu sey, maddi sorun, hastalik, huzursuzluk bir bakiyorsun en cok kayinvalideyi mutlu ediyor.

Ben bunu gorunce toparladim. Senin gibi bende kizdim, sinirlendim kopurdum.

Oglum ameliyata girdi, daha 2 haftalikti. O melek caniyla ugrasirken o bana kizim uzulme bile demedi. Odaya gelen refakatci yemegini tikindi durdu. Ustune bana iste sen yemek yemedin, vitaminsizlikten boyle oldu bu cocuk dedi. Aglamaktan morarmis halde olmam hic umurunda degildi. Tek oglunun cocugunu boyle bekledi. Iste.
Ameliyattan cikti, hooop herkes evine. Haftasina ben hastanede lohusa sürünürken kocam dahil hepsi hooop yazliga, kocam bir gece kaldi onlar 3... Bende arıyorum hepsinin telefon kapali, kimse evinde yok. Bize ilac lazim... samatya ya gidilecek. O zaman üniversite hastanesi vermiyor sskliya ilac... kimse yok.. cocuk hemsirede ben lohusa sokakta gece 11....

Sonra baktim herkes temizlendi, kenarda. Masumlar. Bir ben suclu.. Ne yaptin dersen hic.. canimla.ugrastim... yemedim icmedim uyumadim gunlerce... Hastanede 45 gun kaldim. Herkes hayatina devam etti. Benim yokluğum kimseyi etkilemedi o yaz.

Onlar dertsiz yasadi. Ben derdime bir de kocami kattim sayesinde. Nasil olurda beni anlamazdi, onlarla gider yer icerdi?

Eve gelince kendime geldim. 2. Aksam ailece misafirlige gittiler, ben cocuklarla evde kaldim. Esim isten geldiginde ailesini sordu, gezmeye gittiler dedim.

Sonra duramadim.

Tamam dedim bu kadar iste. Al senin annen. Ne zaman basina bir sey gelse ben burdayim. Hasta olur, yatalak olur bana gelsin. Ama iyi gununde selamin aleyküm, aleykum selam... O an esimde anladi herseyi. O 45 gun sabretmeseydim, bu olaylari oncesinde olan olaylarla karistirsaydim hep suclu kalacaktım.

Cok sukur huzuru boyle buldum. 12 senedir kafam rahat. Arada cossa bile ben tavrimi degistirmiyorum, oyle costugu ile kaliyor...

Artik ben huzuru buldum sakin davranarak, kayinvalide kuduruyor :)

Hirsini ilk eşinden aliyorsun. O da arada kaliyor. Sonra yalan söylemeye, ikili davranmaya basliyor. Bu kez sorun aslinda ailesi iken onlar bir anda ak pak oluyor ve senin tek derdin esinle oluyor.

Ustelik yasadigin her kotu sey, maddi sorun, hastalik, huzursuzluk bir bakiyorsun en cok kayinvalideyi mutlu ediyor.

Oglum ameliyata girdi, daha 2 haftalikti. O melek caniyla ugrasirken o bana kizim uzulme bile demedi. Odaya gelen refakatci yemegini tikindi durdu. Ustune bana iste sen yemek yemedin, vitaminsizlikten boyle oldu bu cocuk dedi. Aglamaktan morarmis halde olmam hic umurunda degildi. Tek oglunun cocugunu boyle bekledi. Iste.
Ameliyattan cikti, hooop herkes evine. Haftasina ben hastanede lohusa sürünürken kocam dahil hepsi hooop yazliga, kocam bir gece kaldi onlar 3... Bende arıyorum hepsinin telefon kapali, kimse evinde yok. Bize ilac lazim... samatya ya gidilecek. O zaman üniversite hastanesi vermiyor sskliya ilac... kimse yok.. cocuk hemsirede ben lohusa sokakta gece 11....

Sonra baktim herkes temizlendi, kenarda. Masumlar. Bir ben suclu.. Ne yaptin dersen hic.. canimla.ugrastim... yemedim icmedim uyumadim gunlerce... Hastanede 45 gun kaldim. Herkes hayatina devam etti. Benim yokluğum kimseyi etkilemedi o yaz.

Onlar dertsiz yasadi. Ben derdime bir de kocami kattim sayesinde. Nasil olurda beni anlamazdi, onlarla gider yer icerdi?

Eve gelince kendime geldim. 2. Aksam ailece misafirlige gittiler, ben cocuklarla evde kaldim. Esim isten geldiginde ailesini sordu, gezmeye gittiler dedim.

Sonra duramadim.

Tamam dedim bu kadar iste. Al senin annen. Ne zaman basina bir sey gelse ben burdayim. Hasta olur, yatalak olur bana gelsin. Ama iyi gununde selamin aleyküm, aleykum selam... O an esimde anladi herseyi. O 45 gun sabretmeseydim, bu olaylari oncesinde olan olaylarla karistirsaydim hep suclu kalacaktım.

Cok sukur huzuru boyle buldum. 12 senedir kafam rahat. Arada cossa bile ben tavrimi degistirmiyorum, oyle costugu ile kaliyor...

Hey Allahım yaptıklarına bak tatil ne demek ya.iyiki sakin bir insansınız yoksa herşey kötüye giderdi.benimde sakinleşmem yakındır zaten panikatağım var doktor ilaç yazar bende salarım kendimi kesin.eşime şaşırıyorum sadece gece bazen evin önünden geçiyorum diyor ben olsam asla merak etmem kendi annemle bile neler yaşadım yeri geldi telefonuna cevap vermedi ama eşim nasıl hazmediyor bilmiyorım.ben olsaydım ne b.. Yerse yesin artık banane derdim ama adam merak ediyor demekki kınuşması yakındır ama size helal olsun

Çocuğa fiziksel yada ruhsal bir zararları yoksa sırf maddi sebeplerden dolayı bunu yapmaya hakkınız yok bence...
dede-babaanne sevgisinede ihtiyacı var...o daha çocuk sizi anlayamaz ki...
Hem ayrıca ameliyat sırasında düşündüğünüz gibi umarsızca davrandılarsa muhtemelen çok da sık görmüyorlardır...
Hepsi bir yana çocuğunuz üzerinden intikam alayım derken eşinizle bozuşmayın Allah muhafaza...
Bence gereksiz bir tavır bu...

Para konularinda beklentiye girmenizi dogru bulalmadim. Ev alin, ameliyat parasini odeyin gibi. Is konusunda baba bile olsa ortak is yapilmamasi taraftariyim, dost ile ye ic alisveris etme demisler, esin kendi ayaklari uzerinde durup sonra evlenseymis. Ameliyat esnasinda kafeye gidip yemek yemelerinr tepkinizi abarri buldum biraz. Ne ameliyatiydi? Hastaneye kadar gelmisler, o an beklemekten baska yapacak bir sey yok, anne kadar kimse endiselenmez, ameliyat bitene kadar yenek yiyelim demislerdir. Ben senin genelde surat astigini negatif davrandigini dusundum bu anlattiklarindan. Bunlar cocugu babanne dededen koparmak icin sebep degil bana gore. Ameliyattan sonra esini de mi aramadilar, esine de mi sormadilar?

Hey Allahım yaptıklarına bak tatil ne demek ya.iyiki sakin bir insansınız yoksa herşey kötüye giderdi.benimde sakinleşmem yakındır zaten panikatağım var doktor ilaç yazar bende salarım kendimi kesin.eşime şaşırıyorum sadece gece bazen evin önünden geçiyorum diyor ben olsam asla merak etmem kendi annemle bile neler yaşadım yeri geldi telefonuna cevap vermedi ama eşim nasıl hazmediyor bilmiyorım.ben olsaydım ne b.. Yerse yesin artık banane derdim ama adam merak ediyor demekki kınuşması yakındır ama size helal olsun

Ben sakin degildim çaresizlik boyle bir sey iste... yay burcuyum fevrilik benim isim aslinda..

Ama Cocuk hasta, ben lohusa. Yatamamisim, dinlenmek bir kenara kucagimda hep cocuk kosturmusum dikisler akiyor, canim yaniyor... 1 ayda 2 ameliyat oldu bebegim, sadece onunla ilgilenip onu dusundum. Planli davranmadim. Ama ilahi bir kuvvet var ya hani o planlamis her şeyi meger :)

Aklima gore intikam alicam ama vakit yok. Zaten dogru durust hastaneye ugrayan da yok eve gelene kadar beklemek lazim... esim geldikce onu hasliyorum tabi... Ama asil hesap evde (aile binasi bizimki) aklima gore... Sakinlik degil halsizlik, vakitsizlik belki benimki... Ne zaman eve geldim o zaman aydinlandim :bicak:

Esimle ugrasmayi birakmam icin o aksam yalniz kalmam gerekirmis sadece :)

O yuzden diyorum guzelim sakin ol, kendi cocugunun iyiligi icin :anne:

Ben 5yıldır esimin ailesiyle(hepsi) görüsmüyorum.
Esim annesiyle ve kardesleriyle görüsüyor(dur)

Yani o mevzulari konusmuyoruz sorma geregi duymuyorum.

Esim hic oglumu götürme/görüstürme talebinde bulunmadı.

Bu da isime geliyo tabiki

Kadinin 10-11tane torunu var otursun onları sevsin.
Cok gereksizler..
Umarım bir ömür boyu gölge etmezler.

Benim esimin ailesi de dugunumuzu basimiza yikti. Maddi manevi hicbir sekilde yardimci da olmadilar. Bi de altinlara atladilar. Vermeyince kavga kiyamet. Gelin gorunce sanki dugunum olmamis gelinlik giyememisim gibi bi hassaslik bana da coker...
Su an hamileyim ve o insanlarla gorusmuyorum. Ilerde cocugumun da olabildigince az gorusmesini istyorum. Eger mumkunse yani....
Esim gidip geliyor konusuyor ama ben mesafeliyim,gorusmuyorum onlarla.

Para konularinda beklentiye girmenizi dogru bulalmadim. Ev alin, ameliyat parasini odeyin gibi. Is konusunda baba bile olsa ortak is yapilmamasi taraftariyim, dost ile ye ic alisveris etme demisler, esin kendi ayaklari uzerinde durup sonra evlenseymis. Ameliyat esnasinda kafeye gidip yemek yemelerinr tepkinizi abarri buldum biraz. Ne ameliyatiydi? Hastaneye kadar gelmisler, o an beklemekten baska yapacak bir sey yok, anne kadar kimse endiselenmez, ameliyat bitene kadar yenek yiyelim demislerdir. Ben senin genelde surat astigini negatif davrandigini dusundum bu anlattiklarindan. Bunlar cocugu babanne dededen koparmak icin sebep degil bana gore. Ameliyattan sonra esini de mi aramadilar, esine de mi sormadilar?
Size göre tabi

sanırım ben görüşmezdim göstermezdim de çocuğumu.
para mevzularını tamamen geçtim de hastanede ki rahat tavırları itici yani.
1 oğlum var. annemle dışardayken düşmüş alnını çarpmış. kardeşim bir yandan ağlıyor annem diğer yandan. ben onlardan daha sakindim hatta.
kayınvalidemler de torunlarına karşı öyleler. demek ki bunlarda sevgi azlığı var yani. ben olsam sadece çocuk üzerinden değil de ailece görüşmezdim. dolaylı olarak da çocuğu da göremezler.

Çocuk sizin değil mi ? Ne demeye ailesi ödesin ki ameliyatı?

Cok gereksizler..
Eşin hiç mi demiyor görüşelim gidelim rol olsa da gitmek zorundayız falan ? Bu süreçte ölüm düğün büyük Bi hastalık falan olup da Bi araya gelinmedi mi ? Ne Yaşadınız beş yıldır görüşmemek için ? Ben de asla görmek istemiyorum onları ama eşim zorluyor hep

Eşin hiç mi demiyor görüşelim gidelim rol olsa da gitmek zorundayız falan ? Bu süreçte ölüm düğün büyük Bi hastalık falan olup da Bi araya gelinmedi mi ? Ne Yaşadınız beş yıldır görüşmemek için ? Ben de asla görmek istemiyorum onları ama eşim zorluyor hep
Ben k.v bi sure bir arada oturdum(7sene kadar ama ara ara)
Surekli huzursuzduk panikatak falan oldum
2yil antidepresan kullandim.
Esimlede artik hergun kavga ediyoduk ailesi yuzunden
Cunku gorumcemler eltimler k.v gazliyodu kiskancliklarindan dolayi.

Ben bosanmaya karar verdim yıl 2010-2011 falandi
1.5ayri kaldik
Esime sart kostum.
Seninle tek sartla barisirim 1-evi tasicaz 2-ne ölüme ne ölülerine beni gorusturmiceksin muhattap etmiceksin dedim.

Ve kabul etti

Acikcasi esiminde kardesleriyle aile baglari pek kuvvetli degil
Annesine duskundu onun uzerinden huzursuz ediyolardi bizi.

5.sene bitti bu yaz
Hic bir sekilde ne evlerine gittim ne evime geldiler.
Esimede gidelim yada gelcekler talebinde bulunmadi.
Oglumada onlardan hic bahsetniyorum tanimiyoda zaten.

Esimde hic ben oglumuzu anneme goturucem falan gibi bir talepde bulunmadi.

Onlar yokmus gibi yasiyorum ben.
Cok da huzurluyum cok sukur.
Kavga yok, baski yok, gelen giden yok.

Ölene fatiha.

+ailemle ayni binadayim suan.

1.5ayri kaldik
Esime sart kostum.
Seninle tek sartla barisirim 1-evi tasicaz 2-ne ölüme ne ölülerine beni gorusturmiceksin muhattap etmiceksin dedim.

Ve kabul etti

5.sene bitti bu yaz

Ölene fatiha.

Way be , eşinize helal olsun dönmemiş sözünden , tek çocuğun mu var ? Ya Bi Zaman sonra eşler cayıyor onlara merhamet gösteriyor falan !!! Siz eğer böyle bişey olursa boşanırım imajı verdiniz sanırım eşinlZe ki cayamamış , ayrı yaşadığınız dönemde çocuk var mıydı

1.5ayri kaldik
Esime sart kostum.

Ve kabul etti

5.sene bitti bu yaz

Ölene fatiha.

Ay canım nekadar çekmişsin ya ama sonu güzel olmuş şimdi bende ilaç tedavisine başlıcam kafama çok takar oldum iyice panik atak geçirmeye başladım Artık bende onlar yok gibi yaşıycam ve oğlumuda o şekil yaşatıcam

en az 8 yıl önceki düğün dernek altın işlerini nasıl da hatırlyıp dert edinmişsiniz..vallahi ben hatırlamıyorum o kadar,benim de 8 yıl oldu..
madem ilgili değiller,sevmiyorlar torunlarını diyrosunuz,neden hastaneye gelsinler derdindesiniz? gelmesinler ...para da istemeyin..ya da para istiyorsanız borç alıp sonra ödeyin...
mesafe koymak istiyorsanız yapın..ne para puline ilgli alaka beklemeyin.

Sonra duramadim.

Evet hırsımız onlardan çıkartıyoruz ilk hafta çok sinirliydim oda üzgündü zaten rezil ettiler beni dedi bugün psikatriste gittim panik kafaya takmalar falan iyice bunaldım ilaç yazdı umarım iyi gelir Senin durumun benden bin betermiş kardeşim ya Allah sana yardım etmiş ama sonunda eşinde anlamış umarım birdaha yaşamazsın Allah muhtaç etmesin onlara

Way be , eşinize helal olsun dönmemiş sözünden , tek çocuğun mu var ? Ya Bi Zaman sonra eşler cayıyor onlara merhamet gösteriyor falan !!! Siz eğer böyle bişey olursa boşanırım imajı verdiniz sanırım eşinlZe ki cayamamış , ayrı yaşadığınız dönemde çocuk var mıydı
Evet 1tane oglum var
O donem 5yasindaydi
Suan 11e girdi
Ben kararli ve inatciyim
Ayrica kotu olabilir ama kinci bi yapim var
Yani haksizlik yapilirsa bana silerim o adami ben kim olursa
Yani esimle kesin net ayrilsam bir daha olmicani anladi
O 1.5ayda ne telf ciktim kapinin onune geldi ne yanina indim
Cocugu gormek istedi annemle yolladim assa arabaya
Beni ne gordu ne duydu ulasamadi bana
Anladi kararliyim
Baska secenegi yoktu yani

Soyle soylim hala merhamet gosteriyo
Annesinin tüm masraflari esimde.
Onun annesi ben kimseye gorusme diyemem beni zorlamiyo gorusturmuyo sukr bu da bana yetiyo.
Ne halleri varsa gorsunler benden ırak.

en az 8 yıl önceki düğün dernek altın işlerini nasıl da hatırlyıp dert edinmişsiniz..vallahi ben hatırlamıyorum o kadar,benim de 8 yıl oldu..
madem ilgili değiller,sevmiyorlar torunlarını diyrosunuz,neden hastaneye gelsinler derdindesiniz? gelmesinler ...para da istemeyin..ya da para istiyorsanız borç alıp sonra ödeyin...
mesafe koymak istiyorsanız yapın..ne para puline ilgli alaka beklemeyin.
Ben istemedimki eşim zor durumdaydı zaten dedim gelmesinler hastaneye istemiyorum biz öderiz dedim ama eşimin suçu bende kızıyorum onlara muhtaç ettiği için.benim derdim altınlar değilki zaten hemen sattık borç ödedik.sizin en mutlu gününüzde kavga çıksaydı nasıl hatırlamazdınız acaba.beyaz gelinlikten nefret ettiren olayı nasıl unuturdunuz

sanırım ben görüşmezdim göstermezdim de çocuğumu.
para mevzularını tamamen geçtim de hastanede ki rahat tavırları itici yani.
1 oğlum var. annemle dışardayken düşmüş alnını çarpmış. kardeşim bir yandan ağlıyor annem diğer yandan. ben onlardan daha sakindim hatta.
kayınvalidemler de torunlarına karşı öyleler. demek ki bunlarda sevgi azlığı var yani. ben olsam sadece çocuk üzerinden değil de ailece görüşmezdim. dolaylı olarak da çocuğu da göremezler.
Öyle olucak zaten.artık zor görürler

Cok gereksizler..
Oh ne güzel bende ve eşimde hata halen iyi geçinmeye çalışıyor halen mesafe koymuyor artık ben bıktım böyle devam ederse sonu kötü olucak ya dün babasını aramış babalar günü için oha dedim ya

Back
X