- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 34
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
Öncelikle konuyu yanlış yere açtığımın fakındayım hızlı dönüş alabilmek için açtım bir süre burda kalırsa sevinirim. 2 yaşında oğlum var kaynanam bakıyodu ancak artık bakamayacak bu yüzden bakıcıyamı versem kreşemi kararsız kaldım. Oğlum genel itibari ile uyumlu bi çocuk yeni yeni iki üç kelimeyi birleştirerek cümle kurmaya başladı ama çok zayıf yemek yiyo fakat hiç kilo almıyo çok korkuyorum yemek yemesse kreşte dahada zayıflarsa veya biri bebeğimi döverse falan diye. Acaba Hadımköy civarında bildiğiniz iyi bir kreş var mı yani çocuğunu göndermiş memnun olan kişiler . Kreş için küçük mü ? arkadaşlar lütfen fikirlerinizi esirgemeyin. teşekkürler
Yarım günle başlama şansınız varsa süper olur ama öyle bir şansınız yoksa çok küçük değil yavru.Öncelikle konuyu yanlış yere açtığımın fakındayım hızlı dönüş alabilmek için açtım bir süre burda kalırsa sevinirim. 2 yaşında oğlum var kaynanam bakıyodu ancak artık bakamayacak bu yüzden bakıcıyamı versem kreşemi kararsız kaldım. Oğlum genel itibari ile uyumlu bi çocuk yeni yeni iki üç kelimeyi birleştirerek cümle kurmaya başladı ama çok zayıf yemek yiyo fakat hiç kilo almıyo çok korkuyorum yemek yemesse kreşte dahada zayıflarsa veya biri bebeğimi döverse falan diye. Acaba Hadımköy civarında bildiğiniz iyi bir kreş var mı yani çocuğunu göndermiş memnun olan kişiler . Kreş için küçük mü ? arkadaşlar lütfen fikirlerinizi esirgemeyin. teşekkürler
acaba hangi kreşe gidiyorKizim krese basladiginda 19 aylikti. Simdi 28 ay bitti 29 ayın içinde.. Kresimizden cok memnunuz. Kızım cok severek gidiyor. Bakicilarini cok seviyor. Kresin niteligi de önemli. Oyun odasi ayri uyku odasi ayri genel kullanim odasi ayri bizim kreste..minik bi alana kısılıp kalmiyor ve bakicilari da cok iyi , merhametli insanlar.. 9\3 saatleri arası gidiyor kizim. Kahvalti , oglen yemeği ve ikindi atistirmaligi ( kek, borek, sütlaç, tavuk göğsü tarzinda seyler ) gunluk veriliyor.
oğlum 24 aylık tam gün olarak başladı.
ilk bir ay alışma dönemi dışında biz sorun yaşamadık.
güzel bir kreşin faydası olacağı gibi elbette kötü bir kreşte çok zorlanacaktır.
Istabulda degil cnm ufak bi sehirdeyiz bizacaba hangi kreşe gidiyor
benim oglum 2 yasinda basladi krese. cok buyuk faydasini gorduk gelisiminde, iyi bir yer buldugunuz takdirde siz de bu faydalari bizzat gozlzmleyeceksinizdir. bizim kresimiz etiler'de idi, umarim siz de gonlunuzce bir yer bulursunuz.Öncelikle konuyu yanlış yere açtığımın fakındayım hızlı dönüş alabilmek için açtım bir süre burda kalırsa sevinirim. 2 yaşında oğlum var kaynanam bakıyodu ancak artık bakamayacak bu yüzden bakıcıyamı versem kreşemi kararsız kaldım. Oğlum genel itibari ile uyumlu bi çocuk yeni yeni iki üç kelimeyi birleştirerek cümle kurmaya başladı ama çok zayıf yemek yiyo fakat hiç kilo almıyo çok korkuyorum yemek yemesse kreşte dahada zayıflarsa veya biri bebeğimi döverse falan diye. Acaba Hadımköy civarında bildiğiniz iyi bir kreş var mı yani çocuğunu göndermiş memnun olan kişiler . Kreş için küçük mü ? arkadaşlar lütfen fikirlerinizi esirgemeyin. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?