Çocuğunu veren aile,şimdiki hayatımız.Dedemin Kalbimi Kırması Neden?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
Babamı ailesi çok küçük yaşlarda daha 3 yaşlarındayken abisine veriyor. Yani babamı amcası büyütüyor ve babam şu an 50 yaşında. Diğer babasıyla da görüşür ama yani biz hep iki dede iki babane bildik.. Yaşadığımız ev babamın amca evi diyeceğim oki öz babasından ona yardım çok az gelir,temel ihtiyaçlar aylık bazen yıllık belki 3 milyar verebilir tam emin değilim. Babamın amcası o kadar iyi bir dedelik yaptıki bana size anlatamam.Bir kez dahi beni dinlemediğini bilmem.. Dün bir olay oldu. Ve dedemi aradım çok heyecanlı bir şekilde. Halamı telefona verirmisin dede çok önemli bir şey diyeceğim dedim. Bana kızmaya başladı ya işte boşverin bu konuşmaları,halan şimdi ders çalışıyor gelemez telefona,sende ders çalış, boyna boyna konuşma olmaz.. Sadece tamam dedim kapattım telefonu. Dedeme sarılarak saatlerce ağladım. Çünkü babamın amcası yani dedem beni dinlerdi bana asla öyle demezdi... O bile yattığı yerden bana Noldu kızım ? dedi ya.. İşte o an varya dahada yıkıldım. Şimdi bile boğazım düğüm düğüm yazıyorum bunları buraya.. Babamın öz babası başka yerde oturuyorlar... Gerçekten öyle davranması gerekir miydi? Ya da halamı aradığımda açması gerekmezmiydi? Ders Çalışıyor diye böyle sinirlenmesimi gerekirdi. Belkide hiç sevmiyorlar bizi artık öyle düşünüyorum.

Babanız 50 yaşındaysa halanız kaç yaşında ? Ders çalıştığını yazdığınız için merak ettim .
Konuya gelırsek , çocuğunu abisine vermiş birinden bahsedıyorsunuz herkes aynı hassasıyete sahıp degıl bosverın

Yok canım öyle düşünme belki de sinirli bir anına denk geldi. Normalde hep iyiydi diyorsun. Bizim bile bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.
Bazen büyüklerimiz tlf da çok konuşulmasına da çok karşı. Radyasyon yayıyor diye. Bu konu farklı tabi ama takılma bence bende buna benzer olaylar yaşıyorum bazen. Her şeye kirilacak olursak etrafımızda ki sevdiklerimizden kopariz. Kendine yapma bunu

Babanız 50 yaşındaysa halanız kaç yaşında ? Ders çalıştığını yazdığınız için merak ettim .
Konuya gelırsek , çocuğunu abisine vermiş birinden bahsedıyorsunuz herkes aynı hassasıyete sahıp degıl bosverın
Halam çok geç doğmuş ben 22 yaşındayim o 25 yaşında bu arada

Yok canım öyle düşünme belki de sinirli bir anına denk geldi. Normalde hep iyiydi diyorsun. Bizim bile bir günümüz bir günümüzü tutmuyor.
Bazen büyüklerimiz tlf da çok konuşulmasına da çok karşı. Radyasyon yayıyor diye. Bu konu farklı tabi ama takılma bence bende buna benzer olaylar yaşıyorum bazen. Her şeye kirilacak olursak etrafımızda ki sevdiklerimizden kopariz. Kendine yapma bunu
hakikatten kopuluyormuş :(

kendi çocuğunu abisine vermiş biriyle zaten dedem diye muhattap olmazdım.
Diğer dedeniz size anlayışlı davranıyor zaten onu dede bilin öbürüyle muhattap olup canınızı sıkmayın

kendi çocuğunu abisine vermiş biriyle zaten dedem diye muhattap olmazdım.
Diğer dedeniz size anlayışlı davranıyor zaten onu dede bilin öbürüyle muhattap olup canınızı sıkmayın
gerçekten biyolojik ana baba bi şeye yaramıyor önemli olan o çocuğa bakabilmek.

Back
X