- 23 Mayıs 2020
- 968
- 1.690
- 63
- Konu Sahibi Cilekliekler7
İyi akşamlar herkese, 20 aylık bir kızım var. Ailelere uzak bir yerde yaşıyoruz ve kayınvalidemler kış boyu bizde kalıp kızıma bakıyorlar. Ara tatillerde, sömestrda falan gidiyorlar. Arada da benim annem geliyor. Şimdi bu sömestr tatili dönüşü kayınvalidem diyor ki 'hemen gelmeyelim, 1-2 hafta çocuk bizimle kalsın siz gidin' ' şimdiye kadar kızımdan hiç ayrılmadım.oyüzden bir yanım çok vicdan yapıyor, onsuz okadar süre duramazmışım gibi geliyor. Bir yanım da bize de iyi gelir, biraz başbaşa zaman geçiririz diyor. Eşimde benim gibi düşünüyor. bir türlü karar veremedik. Sizce bu durum kızımın güvenli bağlanma sürecini olumsuz etkiler mi? Yani onu bırakıp gitmişiz gibi hisseder mi? Bu şekilde çocugunu kısa süreliğine bırakan var mı?
Düzenleme :evet birilerinin linçlenmesi gerekiyordu ve gereken yapıldı... Arkadaşlar ya siz okuduğunuzu yanlış anlamak istiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Amacımız kocamla başbaşa tatil yapmak, gezmek tozmak değil. Bu olayın olumlu olabilir mi diye düşündüğüm kısmıydı sadece. Herkes oraya takılmış. Çocuga bakan kişi kayınvalidem olduğu için ve kendi evinde biraz daha zaman geçirmek istediği için sömestr tatili dönüşü hemen gelmek istemediğini söyleyip çocuğu ona bırakmamızı talep etti. Baya ısrar edince ben de bu durumun olumsuz sonuçlarıyla ilgili fikir danışmak istedim. Bazı kişilerden istediğim cevapları aldım. Teşekkürler...
Düzenleme :evet birilerinin linçlenmesi gerekiyordu ve gereken yapıldı... Arkadaşlar ya siz okuduğunuzu yanlış anlamak istiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum. Amacımız kocamla başbaşa tatil yapmak, gezmek tozmak değil. Bu olayın olumlu olabilir mi diye düşündüğüm kısmıydı sadece. Herkes oraya takılmış. Çocuga bakan kişi kayınvalidem olduğu için ve kendi evinde biraz daha zaman geçirmek istediği için sömestr tatili dönüşü hemen gelmek istemediğini söyleyip çocuğu ona bırakmamızı talep etti. Baya ısrar edince ben de bu durumun olumsuz sonuçlarıyla ilgili fikir danışmak istedim. Bazı kişilerden istediğim cevapları aldım. Teşekkürler...
Son düzenleme: