• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocugunun nafakasini odemezse ne olur

Kötü niyetle demedim bilmeyenler az neguzel başına gelmesin kimsenin
avukatlık işler çünkü bunlar
ve siz zaten ilerleyen sayfalarda bir çok bilgi fazlasıyla almışsınız
danışmanlık hizmeti gibi olmuş ne güzel :) adınıza sevindim
ex eş eninde sonunda verir nafakayı
ama inşallah zamanında vs ödesin

çocuğunuzun şimdi aklı ermez gösterip göstermediğinizi
aklı erince sakın yanlış falan yönlendirmeyin
görüş günlerinde görsün babasını

Hayir bu ödeme şeklini kendisi söylüyor yanlış anladınız. Insallah benimde hızlı ilerler bakalim
Aslında size yazan üyenin yorumuna yazmıştım.İcra süresi kısa değil bir yerden para bulun fln demiş ya,icra hemen kondu hemen ödeme emri geldi dedim.Sizin dediğinizi anladim.800 nafaka+700 birikmiş nafakadan düşen miktar bunu anladım

Aslında size yazan üyenin yorumuna yazmıştım.İcra süresi kısa değil bir yerden para bulun fln demiş ya,icra hemen kondu hemen ödeme emri geldi dedim.Sizin dediğinizi anladim.800 nafaka+700 birikmiş nafakadan düşen miktar bunu anladım
Evet uyanıklık yapıyor aklınca 6000 tl parayı aylara bölüp ödeme yapacak aklinca

avukatlık işler çünkü bunlar
ve siz zaten ilerleyen sayfalarda bir çok bilgi fazlasıyla almışsınız
danışmanlık hizmeti gibi olmuş ne güzel :) adınıza sevindim
ex eş eninde sonunda verir nafakayı
ama inşallah zamanında vs ödesin

çocuğunuzun şimdi aklı ermez gösterip göstermediğinizi
aklı erince sakın yanlış falan yönlendirmeyin
görüş günlerinde görsün babasını
Hakim görüş günü vermedi ondan verseydi gorustururudum tabi.

Tek duruşma günü veriliyor, o tarihe kadar ödemezse tazyik hapsi, öderse dava düşüyor. 6 olarak düşünmeyin. Ödemek için mahkemeye gittiğinde belli olur tüm borcu. Ama mahkeme size geri öderken kesinti yapıyor. Burada da uyanık olmalısınız, ne kadar harç kesildiğinde dair. Vekalet verdiğiniz avukata gider para, o size gönderir
Farklı sehirlerdeyiz biz eşimin bulunduğu şehirde mi icra takibi açmak gerekiyor acaba

Bir avukat olarak herkese benden bir uyarı: asla sonuç garanti eden avukata itibar ederek paranızı vermeyin. Kesin kazanırız hallederiz diyen avukat yüksek ihtimal fazla ve peşin para alır ve isin sonunda davayı kaybettiğinde hakim satıldı, hakim değişti gibi bahaneler bulur.
Biz farklı sehirlerdeyiz nafaka alacağı için eşimin bulunduğu şehirde mi dava açmak gerekiyor acaba avukat öyle diyor

Back
X