Merhaba. Bundan yaklaşık 3 hafta kadar önce internette karşılaştığım bir websitesi ile hayatım değişti diyebilirim. xxxxadından bir program satan bu site cep telefonlarını dinlemeye, smsleri okumaya, GPS ile lokasyon takibi yapmaya imkan veriyor. Oğlumla aramda ciddi bir iletişim sorunu vardı. Arkadaşlarını benimle paylaşmıyor sürekli evden uzaklaşmaya çalışıyordu. Bir türlü aramızdaki duvarı aşamaz olmuştum. Bu programı satın aldım. Oğlumun telefonuna yükledim. Onun haberi yoktu tabi. Program sayesinde kimlerle ne yazışıyor, neler konuşuyor, şuan nerde hepsini öğrendim. Öğrendiklerim karşısında ağzım açık kaldı diyebilirim. Sürekli bulunduğu yer konusunda yalan söylediğini keşfettim. Sigara alkol gibi zararlı alışkanlıkları olan arkadaşları olduğunu, bazı arkadaşlarıyla bazı kızlar hakkında bel altı muhabbetler yaptığını gördüm. Onun dünyasına bir şekilde girmenin yolunu bulmuştum. Bütün gerçekleri öğrenince ona yaklaşmak daha kolay oldu. Ona hissettirmeden bu alışkanlıklarından onu uzaklaştırmaya çalıştım. Çünkü program sayesinde atacağı her adımı önceden biliyordum. Çok şükür şuan çok düzeldi. Çocuğuyla iletişim sorunu yaşayan, onun dünyasına onu incitmeden girip ona yardım etmek isteyen her anne babaya bu programı öneriyorum.xxxxxxxxxxxx adresinden bakabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: