Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuğunuz olmasa ve sevdiğiniz adamın baba olmasını istiyor olsaydınız ne yapardınız?
Ciddi mi ya?? (
Ne kadar uzulmussunuzdur
Konu sahibi; insan esiyle bir yavrusu olsun istiyor, kendisinden bagimsiz bi sekilde esinin baba olmasini hayal eden duymadim :)
Ciddi mi ya?? (
Ne kadar uzulmussunuzdur
Konu sahibi; insan esiyle bir yavrusu olsun istiyor, kendisinden bagimsiz bi sekilde esinin baba olmasini hayal eden duymadim :)
Çocuğum oldu şimdi . Ben o dönem hazır hissetmiyordum kendimi hiç. O yüzden öyle dedi. Cocuk yoksa hazır değilsem boşanancaktı ben de çok seviyordum boşanmak istemedim. Sonra kazayla oldu zaten. Ama maşallah ne güzel eşler varmış mutlulukları daim olsun . Cocuk olmasa da seni ömrümce yanımda istiyorum demiş maşallah
Bu bölümün adı "Bir Derdim Var" dertler, günlük yaşamda canımızı sıkan ve tabii ki bölüme uygun içerikli konular açılabilir ama kamuoyu araştırması, anketvari topikler açılamayacağı gibi dini içerikli konu be yorumlar da yazılamaz.