• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuz olmasa ve sevdiğiniz adamın baba olmasını istiyor olsaydınız ne yapardınız?

Bir soru sorup sonrasında din dersine geçmek ne saçma şey. Burada kimsenin inancını bilmiyorken herkes sizinle aynı inançtaymış gibi ahkam kesmeyin, itici oluyor. Ki aynı din içinde bile bir sürü farklı fikir savunuluyor. Polemik peşinde misiniz, derdiniz ne tam olarak?

Ya durduk yere sinirim tepeme çıktı
Siz bence psikiyatriste gidin ve beyninizdeki iğrenç düşüncelerden arının ,kendinize gelin belki ondan sonra allah sizede evlat nasip eder

bir bebeği alıp bakmak caiz değilmiş ama kuma alıp adamın birgün onunla birgün bununla yatması caiz galiba :rolleyes:

Tovbe Allahim tovbeeee...insani zorla sayip sovduruyorlar!

Bende anne olmayı çok istiyordum hatta 1 2 aya bebek planı yaparken eşime kanser teshisi koyuldu daha 1 yıllık evliyiz. Kemoterapi görecek. Amelıyat sonrası sperm dondurma ileride tüp bebek oda olmadı evlat edinme oda olmadı hayatımın sonu değil eşim yanımda sağ olsunda gerisi boş hayatıma devam ederdim.

Sevdiğim adam çocuk istiyorsa ve kocamsa sevişirim. Çocuk ancak öyle olur. Yoksa siz kuma onermemizi falan mı beklediniz?

Bende anne olmayı çok istiyordum hatta 1 2 aya bebek planı yaparken eşime kanser teshisi koyuldu daha 1 yıllık evliyiz. Kemoterapi görecek. Amelıyat sonrası sperm dondurma ileride tüp bebek oda olmadı evlat edinme oda olmadı hayatımın sonu değil eşim yanımda sağ olsunda gerisi boş hayatıma devam ederdim.
Geçmiş olsun allah şifa versin eşinize :dua:

Şuan tam bizim durumu anlatmışsınız
Tüp bebek denerim
Denedik olmadı
Ya nasip derim
Olmadı evlat edinirim

Tedavi olurdum.

Olmazsa da, baskasindan yumurta alip oyle hamile kalirdim. En azindan cocugu ben dogurmus olurdum, aile ortaminda buyurdu cocuk. Kadinlarda icgudusel olarak dogurunca, yumurta kendine ait olmasa bilr zaten cocugun olarak hissediyorsun.

Ahahahaha
Cherry kadın nerede sen neredesin allah ını seversen :))
Beklenen cevap;
Kocamı sessizce terkeder, hayatından çıkarım tarzı bir Türk filmi klişesi olsa gerek.
Yoksa seçenegin Kuma olduğunu düşünemiyorum

Arkadaşlar evlatlık meselesi caiz olmadığı gibi mahremiyet meselesinde de öz hükmünde olmaz hiçbir zaman. En güzeli sabretmek olsa gerek. Rabbim kucaklarımızı en hayırlı evlatlarla doldursun.

Zihniyet bozuk olunca öz be öz kızını/oğlunu istismar eden oluyor, onu nasıl yapacağız?

Geçmiş olsun. İnşallah eşiniz sağlığına kavuşur biran önce. Evlat güzel şey ama daha güzeli her zorluğu birlikte aşacak bir hayat arkadaşına sahip olmak bence.

Evlat edinmekden daha güzel bir duygu yok bu hayatta.

Sacma sapan konuşup da o yolla evlat sahibi olmus insanların canını sikmayin

Sizin bebeginiz olmuyor diye biri gelip yaptiginiz gibi can sıkıcı konussa ortalik inletirdiniz eminim.
Evlat edinme olmuyorsa, bebek sahibi olmayan birine anca kuma seçeneği kalıyor.

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Umarım çok güzsl günleriniz olur. Sağlık olsun da her şey olur. Sevgi saygı olduktan sonra bebek olmuş olmamış inanın farketmiyor.

Kuma aldıracaksın da halk oylaması mı yapıyorsun burda???

Evlat edinilen çocuğa bu gözle bakıyorsunuz ya Allah’da sizi ıslah etsin!!!

Çok şey geliyor parmaklarımın ucuna ama ne desem de anlamazsınız, anlaya-maz-sınız!!!

Benimki sadece fikir cevapları görmek istiyorum..
Annemin tibben kisir raporu var doktorlar bile inanamadi hatta doktorun ayni hastalikta olan bi arkadasi varmis doktor hatta anneme demis bi hocaya mi gittin nereye gittin oldu diye vs..
Babamda bu durumu bilerek evlenmis annemle nasip iste rabbim bizleri vermis

Çocuksuz bir hayatın da olabileceği ihtimalini düşünmez misiniz? Şu hayattaki tek amacımız üremek olmasa bi zahmet! Ecevit veya Demirel’in çocukları yoktu. Eşleri, ilk eşleriydi. Hiçbir zaman eşlerini bırakıp başkasından çocuk yapmadılar. Ya da Atatürk’ün biyolojik çocuğu yoktu. Evlat edinmiş ve o evlatlarını örnek olarak yetiştirmiştir.

Her insanın bu dünyaya geliş amacı üremek ve çoğalmak olsaydı, infertilite diye bir şey olmazdı, değil mi? Eşinizle birlikte oturun, düşünün ve kendinize daha ulvi amaçlar edinin. Emin olun daha çok mutlu olacağınız şeyler bulabilirsiniz.

Seçenekleriniz ben bilmiyorum
Ama evlat edinmeyi düşünmediğinize göre başka bir kadını nikahına alıp çocuk sahibi olmasına şu durumda daha mı makul bakıyorsunuz

bizim 4 yıl çocuğumuz olmadı.
sorun bendeydi.
eşime defalarca boşanmak istediğimi, başkasıyla çocuklarının olabileceğini söyledim.
çünkü sanki onun hayatından çalıyormuşum gibi hissediyordum.
eşim şiddetle karşı çıktı.
çocuk istemiyorum ama seni ömrümce yanımda istiyorum dedi.
iki kişi hayatımıza devam ediyorduk ki Rabbim çok şükür mucizesini nasip etti.:nazar:
önce aratan sonra bulduran Allah a şükürler olsun.:dua:
Ne güzel eşiniz varmış. Benimki çoçık yokşa ben de yokum demişti

Back
X