Çocuğunuz yoksa çocuklu bir erkekle asla evlenmeyin.

sadece huzur istiyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
236
93
13
40
Ben bunu yaşadım ayrılma sebebimiz bu değildi konularımı okuyanlar anlar ama gördüğüm kadarıyla bazı bayanlar bunu kaldıramıyor.ama benim de sonradan anlamlandırdığım şey çocuğuna aylık 1300 tl gönderiyordu ve şunu belirtiyordu davranışlarıyla asla çocuğuna harcadığı paradan fazlasını bana harcamadı.hatta bana senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam dedi.zaten boşanma davası açma nedeni de çocuğu bize geldiğinde bebeğimi banyo yaptırmaya izin vermememdi.neyse uzatmayayım.sizce de çocuksuz bayan çocuklu erkekle evlenirse her zaman o çocuğun gölgesinde kalmayacak mı?yanlış anlamayın ben babası çocuğu kaldırsın atsın demiyorum asla ama 2.evlilik olunca zaten erkeğin gözünde de pek bir değerin olmuyor ben bunu yaşadım.içimde dinmeyen bir öfke var.ne kadar aptalım da bu kadar fedakar oldum ki.şu karma mıdır nedir bir an önce gerçekleşse bari yoksa içim soğumayacak.
Ekleyeyim bana kıyafet alsa sonradan maaşımdan alıyordu parasını.

Çocugun ne suçu var ki cocuk herseyden habersiz onun suçu anne babasini ayri görmek yani cocuga bence kindar yaklaşmayın sorun eşinizde çocuk da değil eşiniz size karşı cimrilik yapiyor
Beni asla yanlış anlamayın onun çocuğuyla aramız çok iyiydi çok severdim çocuğumun kardeşi sonuçta.ben adamdan nefret ediyorum.

Eşinizin size maddi yaklaşımı yanlış sizin de çocuğunu kiskanmaniz yanlış. Boşanın ve çocuğunuza bakmasin hoşunuza gider mi? Benim babam da evlendi kadın resmen bizi kiskanyor arkadaş evlenmeseydin. Kusura bakmayın ama 1 evlat 1000 eş ten değerli!!!

Beni asla yanlış anlamayın onun çocuğuyla aramız çok iyiydi çok severdim çocuğumun kardeşi sonuçta.ben adamdan nefret ediyorum.
Boyle düşünmeniz gercekten coz guzel cunku cocuklarin sucu yok bencede esinizde sorun var

Offf.beni çok yanlış anladınız.

Çocuğum eğlensin diye düşünüyordu bendeki de lohusa psikoloji oyuncak bebek değil çocuğum diye izin vermemiştim.
Yaa bebeklen yıkanırken çok tatlı bende çok seviyorum izlemeyi aslnda kötü birşey yokmuş ame lohusa kafası anlıyorum aynı kafa şuan bende de var herşeyi yanlış anlayıp moralimi bozuyorum.. Eşiniz aradaki dengeyi kuramamış üzüldüm Ama her 2. Evlilik öyle değildir diye ümit ediyorum birbirine değer verenler vardr mutlaka..

Bence iki tarafin da birer çocuğu varsa evlenmeliler empati açısından. Bu arada çalışan kadinlar özel günler hariç zaten kendi maaslarindan giyinirler,kendi paralariyla kuaföre giderler,bu cevremde de kendimde de böyle yani .

çocuksuz bayan çocuklu erkekle evlenirse her zaman o çocuğun gölgesinde kalmayacak mı?
Hayır. Dengeyi iyi ayarlayan erkekler var. Sizin kocanız ayarlayamadı diye bunu bütün erkeklere ve kadınlara mı mal edeceğiz?
2.evlilik olunca zaten erkeğin gözünde de pek bir değerin olmuyor
Yineee hayır.
Siz değer görmediniz diye başkası da mı görmeyecek?
Bence siz gerçeği göremiyor iyimser düşünüyorsunuz. Kocanız tiynetsiz adamın teki. Size değer vermediyse bu onun sorunu. Bu onun eksikliği.. Bu onun hatası. Kendinizi neden bu kadar ezdirdiniz anlamıyorum.

Beyefendi çocuklu bayan istemiyordu evlenirken.

Siz koşulları bildiğiniz halde gözardı ederek veya dayanırım diyerek evlenmişsiniz. Çocuğu olan bir adamla evlenirseniz her zaman ikinci planda olacağınızı, önceliğinin maddi manevi çocuğu olduğunu en baştan kabul etmelisiniz. Eşinizin maddi açıdan size yaklaşımı yanlış ama ödenen kıyafet parasını geri istenmesinin çocuğuyla hiç alakası yok bence.

Banyo meselesine gelince ben de annem veya yeğenim bana geleceği zaman banyo saatini ona denk getirmeye çalışırdım o da görsün diye. Oyuncak mı oldu şimdi çoçuğum? Siz gereksiz anlam yüklemişsiniz. Kardeşini görsün aralarındaki bağ kuvvetlensin diyerek sizin bunu düşünmeniz gerekirdi hatta.

Genelleme yapmak yanlış. Çocuklu adamla evlenip çok mutlu olan bir arkadaşımın bizzat kendi ağzından duyduğumu söyleyeyim eski eşiyle tabi ki görüşecek sonuçta ortada bir çocuk var evime geldiğinde gerekirse ben kahvesini önüne getiririm aradaki çocuk için her zaman görüşmek zorundayız der. Asla çocuğuyla baba arasına girmez, her zaman çocuğunun öncelikte olmasının çok doğal olduğunu zaten bunu kabul etmese baştan evlenmeyeceğini söylerdi. Siz pratikte kabul etmiş gözükseniz de uygulamada kabullenememişsiniz.

Yaşadıklarınız üzücü ama böyle olması gerekiyordu. Hakkınızda hayırlısı böyleymiş. İnşallah iyi insanlarla karsilasirsimiz

Güzel arkadaşım sinek kanadı kadar değer görmedim.4 aylık bebekle dava açtı bana.düzel düzelmezsen boşanırım dedi ve boşandı da...
O şimdi ailesiyle mutlu mesut ben yaşına yeni değmiş bebekle bir başımayım.resmen sorumluluğu attı üzerinden.ilahi adalet ne zaman tecelli edecek?

Tamam bende diyorum ki, dengeyi iyi ayarlayan, eşine değer veren insanlar yok mu? Var. Siz geneller tarzda yazmışsınız. Onun için diyorum. Bu anlattığınız herşey onun tiynetsizliği, onun terbiyesizliği.. Keşke evlenmeden önce tanısaydınız. Umarım en yakın zamanda teselli eder. Bebeğinize üzüldüm, umarım mutlu bir hayatı olur.

Yok canım kabullenmez olur muyum.ben o çocukla çok da güzel vakit geçirdim.hatta eşim bu yönümü çok takdir ederdi ama neden benim gibi birinden bu kadar kolay vazgeçti?4 aylık bebekle dava açtı bana?

Yok canım kabullenmez olur muyum.ben o çocukla çok da güzel vakit geçirdim.hatta eşim bu yönümü çok takdir ederdi ama neden benim gibi birinden bu kadar kolay vazgeçti?4 aylık bebekle dava açtı bana?

Bunu neden bana soruyorsunuz? Eski eşinizde bu sorunun cevabı. Olan olmuş artık önünüze bakın, siz geçmişte yaşıyorsunuz hala.

Evet, hatta dün burada bir kadin başlık açmıştı eşimi çocuğundan nasıl soğuturum diye. Niye masraflarının yarısını karsiliyormus, niye haftasonu geliyormuş diye dert edinmiş. Allahtan siz katı kalpli degilmissiniz de, nefret duymamışsınız.

Ben adamdan nefret ediyorum.boşandıktan sonra o da.yaptıklarını yeni anlamlandırıyorum çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…