Çocuğunuz yoksa çocuklu bir erkekle asla evlenmeyin.

Çok üzüldüm adınıza ne yazık ki sizin şansınıza adam çıkmamış. Ben de 1 çocuklu ayrılmış bir adamla evliyim. 1 de çocuğumuz var. Asla aramıza girmedi, uzaktan izledi müdahil olmadı asla bize. İnşallah adam gibi adam çıkar ileride hayatınıza. Çünkü çok arkadaşım var eşinin çocuğunu bağrına basmış. Hatta bir arkadaşım var ki çocukları varken evlatlık aldılar. Maşallah diyeyim de. Yüzün umarım bundan sonra gülsün. Evladına mutlu sağlıklı yarınlar diliyorum.

Çocuğunuz yok ne diye çocuğun olan adamla konusuyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca değer vermeyen ilk evlilikte de vermez. 2.evliliği olup mutlu olan çok var. İlk evliliği de bu ilişkiyi de yanlış yapmışsınız bence. Değer vermeyenlerle ne işiniz var sürekli

Cocuklu erkekler ıkıncı evlılıgı yapana kadar her türlü taklayı atıyorlar. Evlenince olaganustu bir babacılık oynamaya baslıyorlar. Cok ıyı bıkıyorum esımden. Ben yaptım oyle bir hata bir de kızım oldu kızım olmasa bir dakika evli kalmazdım. Benım durum daha vahim benle evliyken cocukları 5 yıldır annesındeymıs ben evlendim 5 ay sonra cocuk lar bızde. Kadının verecegı tuttu eşimin de babacılık oynaması. Seytan diyor bırak kızı git al bu da senin cocugun buna da bak diye ama ben kızımsız asla yasayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…