Çocuğunuz yoksa çocuklu bir erkekle asla evlenmeyin.

Eşinin çocuğuyla kendini kıyaslayacak kadar ondan üstte tutulması gerektiğini düşünecek kadar egoist kimseler böyle evlilikler yapmamalı zaten. Ortada bir çocuk var, nasıl her evlilikte çocuktan sonra ebeveynler kişisel harcamalarını kısıtlıyorlarsa sizin de bunu kabul etmeniz lazımdı. Çocuk sizin değil evet ama eşinizin çocuğu ve sizin de bonus bir çocuğunuz olmuş gibi davranmanız lazım. Davranamayacaksanız evlenmeseydiniz.

Hediye filan almıyorsan zaten niye eşine akdıracaksın ya da neden eşin sana aldıracak ki. Saçma geldi bu bana. Elindeki maaşı adama verip ondan harçlık alan kadınlar da bana anlamsız geliyor. İçinden kendi eksiğini ayırır evine harcarsın.

Ben de açıkçası ilk evlilikte ilk kez evlenen insanın evlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü heyecanlar bir olmuyor. Hele de çocuk varsa kesinlikle olumsuz. Kuzenim çocuklu adamla evlenecek kendi hiç evlenmedi, açıkça dedim sen hep 2. planda olacaksın bak buna göre evlen diye. Belki yanına alacak ileride belki eski eşiyle yemeğe gidecek, belki şehir değiştirecek dedim sensiz.. Bunlara razıysan evleneceksin.

Yani ikinci evliliğini yapanları asla üzmek istemem. Tabi ki kolay değildir. Ama merhamet ve vicdan sahibi olmalı eşinin çocuğuna öyle davranmalı.
Etrafımda ikinci evliliğini yapan adamların eşleri ilkinden daha değerli onu gördüm.

Eski eşiniz içinde şunu söyleyeyim insan değilmiş.

Ben zerre değer görmedim.tam tersi boşanmayo abartma diyordu bana ölüm değil sonuçta diyordu.

Aslında bu değişir ben cocuk istemiyorum mesela benim gibiler icin avantaj cocuklu bir adam 2.cocugu istemeyebilir ama onun çocuğuna annelikte yapamam zaten annesi var ancak ablalik yapabilirim. Velayet onda değilse ve maddi açıdan zorlamıyorsa bence sorun yok. Kisisine bağlı evlenmeden davranışlarına dengeyi kurup kurmamasına bağlı

Esiniz son derece on yargili sekilde sizinle evlilik yapmis.Herkesin yeri baska evlat bambaska ama benim evladimi kimse ben gibi sevmek zorunda değil.Bununda bilincinde olunmali.Bence arkanizi dönün gidin dedim ya esiniz en baştan on yargiliymis ve madem ekonomik manada dahi siz size yetiyorsunuz bunu senin benim olarak yapiyorsa esinize ne gerek var???Size duygusal yük....

Burada sorun cocuklu adamla evlenmek degil
Esinizin cocugu olmasaydı da aldigi kiyafetin parasini sizden alacakti
Allah askina rahat birakin su cocuklari da , cocuklu adamlari karalamayi da
Adamin karakteri bu , cocukla ne alakasi var
Abuk sabuk adamlarla evlenip sonra da bahane uydurup duruyorsunuz , yok cocuguydu yok anasiydi ya babasiydi diye
Sorun adam hanimefendi adam , cocuk degil

Karakteri duzgun adamin isterse bes tane cocugu olsun gayet de guzel ikinci evlilikler yapip mutlu oluyorlar

Psikolog Tülay Kök'ün bununla alakalı bir video'su var açıp izlemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…