- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Allah sizinde gönlünüze göre versinBen adamdan nefret ediyorum.boşandıktan sonra o da.yaptıklarını yeni anlamlandırıyorum çünkü.
Ben adamdan nefret ediyorum.boşandıktan sonra o da.yaptıklarını yeni anlamlandırıyorum çünkü.
Bence iki tarafin da birer çocuğu varsa evlenmeliler empati açısından. Bu arada çalışan kadinlar özel günler hariç zaten kendi maaslarindan giyinirler,kendi paralariyla kuaföre giderler,bu cevremde de kendimde de böyle yani .
Kadın bunu istememiş artık sevmiyorum diye.ama bu boşanmamak için direnmiş.Diğer eşiyle boşanma sebebi neymiş?
Beyefendi çocuklu bayan istemiyordu evlenirken.
Yani ikinci evliliğini yapanları asla üzmek istemem. Tabi ki kolay değildir. Ama merhamet ve vicdan sahibi olmalı eşinin çocuğuna öyle davranmalı.Ben bunu yaşadım ayrılma sebebimiz bu değildi konularımı okuyanlar anlar ama gördüğüm kadarıyla bazı bayanlar bunu kaldıramıyor.ama benim de sonradan anlamlandırdığım şey çocuğuna aylık 1300 tl gönderiyordu ve şunu belirtiyordu davranışlarıyla asla çocuğuna harcadığı paradan fazlasını bana harcamadı.hatta bana senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam dedi.zaten boşanma davası açma nedeni de çocuğu bize geldiğinde bebeğimi banyo yaptırmaya izin vermememdi.neyse uzatmayayım.sizce de çocuksuz bayan çocuklu erkekle evlenirse her zaman o çocuğun gölgesinde kalmayacak mı?yanlış anlamayın ben babası çocuğu kaldırsın atsın demiyorum asla ama 2.evlilik olunca zaten erkeğin gözünde de pek bir değerin olmuyor ben bunu yaşadım.içimde dinmeyen bir öfke var.ne kadar aptalım da bu kadar fedakar oldum ki.şu karma mıdır nedir bir an önce gerçekleşse bari yoksa içim soğumayacak.
Ekleyeyim bana kıyafet alsa sonradan maaşımdan alıyordu parasını.
Valla uyanık mı bilemem ama çocuk olumca kadın erkeği 2.plana itiyor çocuklu bayanşa evlenmem diyorduUyanık.....
Ben zerre değer görmedim.tam tersi boşanmayo abartma diyordu bana ölüm değil sonuçta diyordu.Yani ikinci evliliğini yapanları asla üzmek istemem. Tabi ki kolay değildir. Ama merhamet ve vicdan sahibi olmalı eşinin çocuğuna öyle davranmalı.
Etrafımda ikinci evliliğini yapan adamların eşleri ilkinden daha değerli onu gördüm.
Eski eşiniz içinde şunu söyleyeyim insan değilmiş.
Valla uyanık mı bilemem ama çocuk olumca kadın erkeği 2.plana itiyor çocuklu bayanşa evlenmem diyordu
Inşallah bundan sonra mutlu olursun.Ben zerre değer görmedim.tam tersi boşanmayo abartma diyordu bana ölüm değil sonuçta diyordu.
Esiniz son derece on yargili sekilde sizinle evlilik yapmis.Herkesin yeri baska evlat bambaska ama benim evladimi kimse ben gibi sevmek zorunda değil.Bununda bilincinde olunmali.Bence arkanizi dönün gidin dedim ya esiniz en baştan on yargiliymis ve madem ekonomik manada dahi siz size yetiyorsunuz bunu senin benim olarak yapiyorsa esinize ne gerek var???Size duygusal yük....Ben bunu yaşadım ayrılma sebebimiz bu değildi konularımı okuyanlar anlar ama gördüğüm kadarıyla bazı bayanlar bunu kaldıramıyor.ama benim de sonradan anlamlandırdığım şey çocuğuna aylık 1300 tl gönderiyordu ve şunu belirtiyordu davranışlarıyla asla çocuğuna harcadığı paradan fazlasını bana harcamadı.hatta bana senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam dedi.zaten boşanma davası açma nedeni de çocuğu bize geldiğinde bebeğimi banyo yaptırmaya izin vermememdi.neyse uzatmayayım.sizce de çocuksuz bayan çocuklu erkekle evlenirse her zaman o çocuğun gölgesinde kalmayacak mı?yanlış anlamayın ben babası çocuğu kaldırsın atsın demiyorum asla ama 2.evlilik olunca zaten erkeğin gözünde de pek bir değerin olmuyor ben bunu yaşadım.içimde dinmeyen bir öfke var.ne kadar aptalım da bu kadar fedakar oldum ki.şu karma mıdır nedir bir an önce gerçekleşse bari yoksa içim soğumayacak.
Psikolog Tülay Kök'ün bununla alakalı bir video'su var açıp izlemenizi tavsiye ederim.Ben bunu yaşadım ayrılma sebebimiz bu değildi konularımı okuyanlar anlar ama gördüğüm kadarıyla bazı bayanlar bunu kaldıramıyor.ama benim de sonradan anlamlandırdığım şey çocuğuna aylık 1300 tl gönderiyordu ve şunu belirtiyordu davranışlarıyla asla çocuğuna harcadığı paradan fazlasını bana harcamadı.hatta bana senin ihtiyaçlarını ben mi karşılicam dedi.zaten boşanma davası açma nedeni de çocuğu bize geldiğinde bebeğimi banyo yaptırmaya izin vermememdi.neyse uzatmayayım.sizce de çocuksuz bayan çocuklu erkekle evlenirse her zaman o çocuğun gölgesinde kalmayacak mı?yanlış anlamayın ben babası çocuğu kaldırsın atsın demiyorum asla ama 2.evlilik olunca zaten erkeğin gözünde de pek bir değerin olmuyor ben bunu yaşadım.içimde dinmeyen bir öfke var.ne kadar aptalım da bu kadar fedakar oldum ki.şu karma mıdır nedir bir an önce gerçekleşse bari yoksa içim soğumayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?