- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
Deprem gibi bir felaketten sonra bunu sormak zorunda kaldığım için üzgünüm. Kısa bir süreliğine kardeşimin çocuğuna bakmak için evlerine yerleştim. Yurtdışındalar. Çocuğa şiddet uyguladıklarına şahit oldum. Bağırıp çağırmalarını biliyorduk da, şu an annem ve babam olmadığından herhalde daha rahatlar. Başka bir ceza uygulama şekilleri de var bahsetmek istemiyorum. Çok üzüldüm. Bu kadın bir de çocuklarla çalışan hoca. Erkek kardeşim şiddet uygulamıyor ama eşine de bir şey diyemiyor. Disipline etme yöntemiymiş. Biz ailemizden böyle bir şey görmedik. Yolda görsem girişirdim kadına, şu an aynı evdeyiz. Annesine çok düşkün bir çocuk, oluyor mu böyle şeyler anne-çocuk arasında? Şu an çok üzgünüm. Çok akıllı 6 yaşında bir çocuk. Bu durumu anne ve babama anlatsam kalp krizi geçirirler. Çok seviyorlar torunlarını. Bu arada şikayet et diyenler olabilir. Ederdim de, çocuğu aileden falan alırlarsa yeğenim çok üzülür. 2 saat ayrı kalsa, neredeler diyor. Sana şunu mu yapıyorlar desem, annesine gider söyler. Böyle izleyip gideceğim galiba.
Son düzenleme: