Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap veriyorum eskiden olsaydi koyardım.Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?![]()
Ne değiştiCevap veriyorum eskiden olsaydi koyardım.
Şimdi aslaaaa koymam...![]()
Ama çok ender bulunan bir isim değilse? Yani dünyadaki tek Rüzgar o olmayacak sonuçta (Rüzgar ismini örnek verdim)Yok asla koymam.isimler enerjidir bu arada,hic gerek yok.
Kız ne biliyim duymayacaksa koy ...eşin duysa ne olur tepkisi?Ama çok ender bulunan bir isim değilse? Yani dünyadaki tek Rüzgar o olmayacak sonuçta (Rüzgar ismini örnek verdim)
Insan sanıyordum bir zamanlar değeri bende başkaydı...Ne değişti
Canım ben evli değilim. Geyiğine sordum. Sizin de işiniz zor. Ayşe koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar, Fatma koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkarKız ne biliyim duymayacaksa koy ...eşin duysa ne olur tepkisi?
Birde eşim koysa kıza böyle bir isim acayip kurulurdum ki kendinin eski defterleri kabarık![]()
Ne yaptım bil bir sürü isim ben kendim seçtim ona da seçme hakkı verdim. Seçtiği isimlerin hepsi yeni isimlerden diCanım ben evli değilim. Geyiğine sordum. Sizin de işiniz zor. Ayşe koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar, Fatma koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar![]()
Niye kızdınCanım ben evli değilim. Geyiğine sordum. Sizin de işiniz zor. Ayşe koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar, Fatma koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar![]()
Ama bunu koyarken siz biliyorsunuz :) kimsenin bilmesine de gerek yok ki zaten .Dogru enerjileri cekemeyebilir hayatina cocuk.Ayrica kac tane cocuk ebeveyninin ex sevgilisinin adini tasimak ister? Ben istemezdim sahsen.Evlatlarin da anne babalarda haklari var sonucta.Ama çok ender bulunan bir isim değilse? Yani dünyadaki tek Rüzgar o olmayacak sonuçta (Rüzgar ismini örnek verdim)
Hahaha aman dikkat et. Önerdiği isimler Eski isimlerdense dikkatttNe yaptım bil bir sürü isim ben kendim seçtim ona da seçme hakkı verdim. Seçtiği isimlerin hepsi yeni isimlerden di
Koyarmiyim lan Ayşe Fatma![]()
Ben yaptım listeyi hepsi yeni isimler ... Oda zaten oradan seçti ve çok yeni bir isim zatenHahaha aman dikkat et. Önerdiği isimler Eski isimlerdense dikkattt
Özel değilse merak ettimBen yaptım listeyi hepsi yeni isimler ... Oda zaten oradan seçti ve çok yeni bir isim zaten![]()
HmmKızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?![]()
Aman bir de öğrendiğini düşünseneHmmeski sevgiliye göre değişir galiba ya hani böyle lise dönemlerinden kalma, hatırlayınca gülümseten bi şeylersee olabilir belllki. Ama daha böyle ciddili bela okumalı falan bi şeyse koymazdım çok da beğensem. Ama yok ya şimdi çevredekiler şey de diyebilir bak unutamadı herhalde senin adını koymuş falan. Yok yok koymazmışım
![]()
Öğrenebilir bence yaa hele böyle üniversiteden ortak arkadaşlık falan olan biriyseAman bir de öğrendiğini düşünsene