Çocuğunuza eski sevgilinizin adını?

Ama çok ender bulunan bir isim değilse? Yani dünyadaki tek Rüzgar o olmayacak sonuçta (Rüzgar ismini örnek verdim)
Kız ne biliyim duymayacaksa koy ...eşin duysa ne olur tepkisi?

Birde eşim koysa kıza böyle bir isim acayip kurulurdum ki kendinin eski defterleri kabarık 😠😠

Kız ne biliyim duymayacaksa koy ...eşin duysa ne olur tepkisi?

Birde eşim koysa kıza böyle bir isim acayip kurulurdum ki kendinin eski defterleri kabarık 😠😠
Canım ben evli değilim. Geyiğine sordum. Sizin de işiniz zor. Ayşe koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar, Fatma koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar 😂

Canım ben evli değilim. Geyiğine sordum. Sizin de işiniz zor. Ayşe koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar, Fatma koyamazsın eşinin eski sevgilisi çıkar 😂
Ne yaptım bil bir sürü isim ben kendim seçtim ona da seçme hakkı verdim. Seçtiği isimlerin hepsi yeni isimlerden di 😆😆😆

Koyarmiyim lan Ayşe Fatma 🤣🤣🤣

Ama çok ender bulunan bir isim değilse? Yani dünyadaki tek Rüzgar o olmayacak sonuçta (Rüzgar ismini örnek verdim)
Ama bunu koyarken siz biliyorsunuz :) kimsenin bilmesine de gerek yok ki zaten .Dogru enerjileri cekemeyebilir hayatina cocuk.Ayrica kac tane cocuk ebeveyninin ex sevgilisinin adini tasimak ister? Ben istemezdim sahsen.Evlatlarin da anne babalarda haklari var sonucta.

Hahaha aman dikkat et. Önerdiği isimler Eski isimlerdense dikkattt
Ben yaptım listeyi hepsi yeni isimler ... Oda zaten oradan seçti ve çok yeni bir isim zaten 🤭
Aramızda kalsın zaten koymaz kız kardeşlerinin anında yumurtlayacaklarini bilir. Aramız bozulsun diye herşeyi yaparlar kobra 1 kobra2'm

Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız? 😂
Hmm 🤔 eski sevgiliye göre değişir galiba ya hani böyle lise dönemlerinden kalma, hatırlayınca gülümseten bi şeylersee olabilir belllki. Ama daha böyle ciddili bela okumalı falan bi şeyse koymazdım çok da beğensem. Ama yok ya şimdi çevredekiler şey de diyebilir bak unutamadı herhalde senin adını koymuş falan. Yok yok koymazmışım😄

Hmm 🤔 eski sevgiliye göre değişir galiba ya hani böyle lise dönemlerinden kalma, hatırlayınca gülümseten bi şeylersee olabilir belllki. Ama daha böyle ciddili bela okumalı falan bi şeyse koymazdım çok da beğensem. Ama yok ya şimdi çevredekiler şey de diyebilir bak unutamadı herhalde senin adını koymuş falan. Yok yok koymazmışım😄
Aman bir de öğrendiğini düşünsene

Back
X