Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski bir sevgilimin adı çok güzel bir isim, onunla tanışmadan önce de çok beğenirdim o ismi. İleride evlenince çocuğum olunca koysam mı diyorum, sonra amaan torarikar dertsiz başına dert alma diyorumÖğrenebilir bence yaa hele böyle üniversiteden ortak arkadaşlık falan olan biriysehep filmlerde dizilerde klişedir ya ilk aşkını unutamamış da adam çocuğuna onun adını vermiş falan.. Kesin öyle sanarlar
![]()
Hayır tabikiKızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?![]()
Bence de alma yani, bi bakmışsın eşinin de kulağına gitmiş al başına belayıEski bir sevgilimin adı çok güzel bir isim, onunla tanışmadan önce de çok beğenirdim o ismi. İleride evlenince çocuğum olunca koysam mı diyorum, sonra amaan torarikar dertsiz başına dert alma diyorum![]()
Yaa sorma, uzaktan bir kuzenimin eski sevgilisinin adıyla kocasının adı aynı. Üstelik isim klasik bir isim de değil.Bence de alma yani, bi bakmışsın eşinin de kulağına gitmiş al başına belayıben de bazen şeyi düşünüyorum, eski sevgilisiyle eşinin adı aynı olanlar napıyo acaba ne bileyim insanın aklına gelir mi yoksa doğru kişiyi bulunca hiç tınlamaz mı
Birini tanıyorum, şimdiki kocasının ismi eski kocasınınki ile aynı.Bence de alma yani, bi bakmışsın eşinin de kulağına gitmiş al başına belayıben de bazen şeyi düşünüyorum, eski sevgilisiyle eşinin adı aynı olanlar napıyo acaba ne bileyim insanın aklına gelir mi yoksa doğru kişiyi bulunca hiç tınlamaz mı
Yaa sorma, uzaktan bir kuzenimin eski sevgilisinin adıyla kocasının adı aynı. Üstelik isim klasik bir isim de değil.
Aa dalga geçen de olur belkiBirini tanıyorum, şimdiki kocasının ismi eski kocasınınki ile aynı.
Önceden bozuluyormuş şimdi bir şey demiyor galibapeki buna hiç takılmış mı bi şey dedi mi? Yani aklına geldiği oluyo muymuş eskilerin? Merakımı giderecek kaynağı buldum şuan
![]()
Biz kuzenle dalga geçiyordukAa dalga geçen de olur belkiya da ortak arkadaş varsa eskiden mi bahsediliyo yeniden mi bahsediliyo bi karmaşa olabilir
![]()
Biz kuzenle dalga geçiyorduk![]()
Yok ilkiyle sadece sevgiliydidoğru tahmin etmişim ya hele bi de ikisi de evliliğe taşınınca dalgaya daha çok malzeme çıkar bence
Demin bi üye dedi ya yeni eşininki eski eşiyle aynıymış, fenaYok ilkiyle sadece sevgiliydi
Sorulması bile abesKızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?![]()
Karışıyor çok.Aa dalga geçen de olur belkiya da ortak arkadaş varsa eskiden mi bahsediliyo yeniden mi bahsediliyo bi karmaşa olabilir
![]()
Karışıyor çok.![]()
Koymazdim dünyada isim mi kalmadıKızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?![]()