• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuza eski sevgilinizin adını?

eğer güzel bir isimse o kişiye karşı da bir şey hissetmiyorsam koyarımm
Ama ben çocuğuma onun bunun adını vermek yerine kendine özgü bir isim vermeyi tercih ederim.

Öğrenebilir bence yaa hele böyle üniversiteden ortak arkadaşlık falan olan biriyse 😱 hep filmlerde dizilerde klişedir ya ilk aşkını unutamamış da adam çocuğuna onun adını vermiş falan.. Kesin öyle sanarlar 😄
Eski bir sevgilimin adı çok güzel bir isim, onunla tanışmadan önce de çok beğenirdim o ismi. İleride evlenince çocuğum olunca koysam mı diyorum, sonra amaan torarikar dertsiz başına dert alma diyorum 😂

Eski bir sevgilimin adı çok güzel bir isim, onunla tanışmadan önce de çok beğenirdim o ismi. İleride evlenince çocuğum olunca koysam mı diyorum, sonra amaan torarikar dertsiz başına dert alma diyorum 😂
Bence de alma yani, bi bakmışsın eşinin de kulağına gitmiş al başına belayı 🤣 ben de bazen şeyi düşünüyorum, eski sevgilisiyle eşinin adı aynı olanlar napıyo acaba ne bileyim insanın aklına gelir mi yoksa doğru kişiyi bulunca hiç tınlamaz mı

Bence de alma yani, bi bakmışsın eşinin de kulağına gitmiş al başına belayı 🤣 ben de bazen şeyi düşünüyorum, eski sevgilisiyle eşinin adı aynı olanlar napıyo acaba ne bileyim insanın aklına gelir mi yoksa doğru kişiyi bulunca hiç tınlamaz mı
Yaa sorma, uzaktan bir kuzenimin eski sevgilisinin adıyla kocasının adı aynı. Üstelik isim klasik bir isim de değil.

Birini tanıyorum, şimdiki kocasının ismi eski kocasınınki ile aynı.

Eski sevgilimin adı çok beğendiğim bir isim ama o salağın adıyla aynı marka bir don atlet takım almış vaktinde annem bana, hic dikkat etmemişim görünce onu bile çöpe attım çocuğuma koyar miyim hiç :KK53: iç çamaşırı markasını anlayan anlamıştır bence erkek adında kac tane don markasi var ki😂

Back
X