Çocuğunuza eski sevgilinizin adını?

Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız? 😂
Geyikten ziyade bunu ciddiye alarak konuşmam gerekirse .Bu eski sevgilimi ,unutmadım anlamına gelirki .Eş kişisi ,farzedelim eski sevgilinin kim olduğunu biliyor ,siz bahsetmediğiniz halde .Farzedelim yani boşanma sebebi olur .

Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız? 😂
Kesinlikle koymazdım. Neden bi taraflarını kaldırtayım ki :KK71:

Beş dakikadır gugil amcanın kafasini karıştırdım. Kaç don markası varmış bulamadı :confused: ipucu istesem :olamaz:
Eski sevgilimin adı çok beğendiğim bir isim ama o salağın adıyla aynı marka bir don atlet takım almış vaktinde annem bana, hic dikkat etmemişim görünce onu bile çöpe attım çocuğuma koyar miyim hiç :KK53: iç çamaşırı markasını anlayan anlamıştır bence erkek adında kac tane don markasi var ki😂

Her ihtimali düşündüğümden kızım olursa kesinlikle ismini sen koyamazsın demiştim eşime... Sonuç : iki oğlum var ikisinin adını da ben koydum :KK24: Tabi ki geçmişten birinin adını koymadım :KK20:

hayır ya ne alaka:D deliler gibi aşık olduğum bi tip vardı mesela onu bile koymam
geçmişte kalınca insaın aklında kalmıyor ki
silinip gidiyor

Adi lazım değil baş harfi A :KK53: son hardi de L 4 harfli ama adı lazım değil hiç yazmayın da görmesin gözüm 😂😂

Back
X