- 20 Mart 2008
- 5.900
- 8.420
- 723
Anıl İç Giyim Modelleri | Giycem ooo jartiyer falan da varmış tam bir şerefsiz markasi olmus
eskiden pamuklu don atlet satıyordu bunlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adil Işık?Adil adil evet heekız adil diye isim mi varmis ilk defa duyuyorum
link atmak serbest mi buraya bir tane don linki atayım
![]()
Ne güzelmiş kız bunlar.Anıl İç Giyim Modelleri | Giycem ooo jartiyer falan da varmış tam bir şerefsiz markasi olmuseskiden pamuklu don atlet satıyordu bunlar
Ya bir gün ask acısı çekiyorum, sifir abarti. İşte ağlıyorum arkada acılı bir müzik çalıyor, bir taraftan soyunuyorum üstümü değiştiricem, üzerimden çıkardığım donun üstünde bunun adi yaziyorNe güzelmiş kız bunlar.![]()
AA olmaz mı var tabiAdil adil evet heekız adil diye isim mi varmis ilk defa duyuyorum
link atmak serbest mi buraya bir tane don linki atayım
![]()
Ahahha kusura bakma ama güldüm, lakin bu komik.Ya bir gün ask acısı çekiyorum, sifir abarti. İşte ağlıyorum arkada acılı bir müzik çalıyor, bir taraftan soyunuyorum üstümü değiştiricem, üzerimden çıkardığım donun üstünde bunun adi yaziyor![]()
o donu bir çıkarmışım hiçbir drama filminde böyle sahne göremezsiniz
nuri Bilge ceylan cekmis olsa o sahneyi altın portakal garantiydi yeminle
sonra çöpe attım iste
Niye attın kızYa bir gün ask acısı çekiyorum, sifir abarti. İşte ağlıyorum arkada acılı bir müzik çalıyor, bir taraftan soyunuyorum üstümü değiştiricem, üzerimden çıkardığım donun üstünde bunun adi yaziyor![]()
o donu bir çıkarmışım hiçbir drama filminde böyle sahne göremezsiniz
nuri Bilge ceylan cekmis olsa o sahneyi altın portakal garantiydi yeminle
sonra çöpe attım iste
Benim eski sevgilimin adı da normalde çok beğendiğim bir isim, onunla sevgili olmadan önce de çok beğeniyordum o ismi. Hatta çocukken bile evcilik oyununda oğlum olursa o ismi koyardımBen istiyordum allah var çok severek ayrılmıştım çünkü ama o isim nişanlımın yanında çalışan birinin adı ve pek bilinen bir isim olmadığı için koyamam yanlış anlaşılır![]()
Gül şekerim gülün diye anlattim zatenAhahha kusura bakma ama güldüm, lakin bu komik.![]()
Kiz hiç o açıdan düşünmemiştim bak, g..nde paralansin derler ya, parçalanana kadar giymek lazımmış halbukiNiye attın kız
Eski sevgiliyi don niyetine giyme fikri gayet hoş benceee![]()
Bizim ex herifler burayı görmez inşallahGül şekerim gülün diye anlattim zatenayh işte zaman her seyin ilaci derler de olmaz sanırız kim derdi şu muhabbete bir gün popomla güleceğimi
![]()
Valla benim bu Don markasi olan ikinci el satış sitelerindeki hesaplarımdan tut seneler önce bir blog sitesine yaptığım yoruma kadar bulmuştu. Birkac kez de whatsappimi falan hackledi. O sosyopattan her sey beklerim ben. İnşallah okuyordur ama adını k.çıma don diye bile takmıyorum bunu bilmeye hakki var yaptığı onda pislikten sonraBizim ex herifler burayı görmez inşallah![]()
Sapık gibi seni mi dikizliyor halen?Valla benim bu Don markasi olan ikinci el satış sitelerindeki hesaplarımdan tut seneler önce bir blog sitesine yaptığım yoruma kadar bulmuştu. Birkac kez de whatsappimi falan hackledi. O sosyopattan her sey beklerim ben. İnşallah okuyordur ama adını k.çıma don diye bile takmıyorum bunu bilmeye hakki var yaptığı onda pislikten sonra![]()
Eşime büyük saygisizlik.Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?![]()
Asla koymam da önermem de. İşe yarar bir halt olsaydı zaten çocuğun babası olurdu. Masum miss gibi bir meleğe ne diye eski sayfaların enerjisini yükleyeyim ki. Hatta ona benzer bir isim bile koymam, eskiyi hatırlatmasın diyeKızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız?![]()