• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuza eski sevgilinizin adını?

Ne güzelmiş kız bunlar.🤣
Ya bir gün ask acısı çekiyorum, sifir abarti. İşte ağlıyorum arkada acılı bir müzik çalıyor, bir taraftan soyunuyorum üstümü değiştiricem, üzerimden çıkardığım donun üstünde bunun adi yaziyor :KK53: :KK53: o donu bir çıkarmışım hiçbir drama filminde böyle sahne göremezsiniz :KK45: nuri Bilge ceylan cekmis olsa o sahneyi altın portakal garantiydi yeminle 😂 sonra çöpe attım iste

Ya bir gün ask acısı çekiyorum, sifir abarti. İşte ağlıyorum arkada acılı bir müzik çalıyor, bir taraftan soyunuyorum üstümü değiştiricem, üzerimden çıkardığım donun üstünde bunun adi yaziyor :KK53: :KK53: o donu bir çıkarmışım hiçbir drama filminde böyle sahne göremezsiniz :KK45: nuri Bilge ceylan cekmis olsa o sahneyi altın portakal garantiydi yeminle 😂 sonra çöpe attım iste
Ahahha kusura bakma ama güldüm, lakin bu komik. 🤣🤣🤣🤣

Niye attın kız
Eski sevgiliyi don niyetine giyme fikri gayet hoş benceee:KK53:

Ben istiyordum allah var çok severek ayrılmıştım çünkü ama o isim nişanlımın yanında çalışan birinin adı ve pek bilinen bir isim olmadığı için koyamam yanlış anlaşılır😂😂

Ben istiyordum allah var çok severek ayrılmıştım çünkü ama o isim nişanlımın yanında çalışan birinin adı ve pek bilinen bir isim olmadığı için koyamam yanlış anlaşılır😂😂
Benim eski sevgilimin adı da normalde çok beğendiğim bir isim, onunla sevgili olmadan önce de çok beğeniyordum o ismi. Hatta çocukken bile evcilik oyununda oğlum olursa o ismi koyardım 😂 Allah kahretsin onun yüzünden o ismi koyamayacağım 😂 Başka beğendiğim erkek ismi de yok öyle

Bizim ex herifler burayı görmez inşallah 😂
Valla benim bu Don markasi olan ikinci el satış sitelerindeki hesaplarımdan tut seneler önce bir blog sitesine yaptığım yoruma kadar bulmuştu. Birkac kez de whatsappimi falan hackledi. O sosyopattan her sey beklerim ben. İnşallah okuyordur ama adını k.çıma don diye bile takmıyorum bunu bilmeye hakki var yaptığı onda pislikten sonra :KK53:

Valla benim bu Don markasi olan ikinci el satış sitelerindeki hesaplarımdan tut seneler önce bir blog sitesine yaptığım yoruma kadar bulmuştu. Birkac kez de whatsappimi falan hackledi. O sosyopattan her sey beklerim ben. İnşallah okuyordur ama adını k.çıma don diye bile takmıyorum bunu bilmeye hakki var yaptığı onda pislikten sonra :KK53:
Sapık gibi seni mi dikizliyor halen? 🤣

Hiç gerek yol milyonlarca isimden onu beğenip koyacak bir eşim olursa eğer ben bunu öğrenirsem yıllarca toparlanamam.

Ne gerek var..
Koymam tabi ki de..

Kızlar, geyiğine bir şey sormak istiyorum. Eski sevgilinizin ismi çok beğendiğiniz bir isim olsa, çocuğunuza o ismi koyar mıydınız? 😂
Asla koymam da önermem de. İşe yarar bir halt olsaydı zaten çocuğun babası olurdu. Masum miss gibi bir meleğe ne diye eski sayfaların enerjisini yükleyeyim ki. Hatta ona benzer bir isim bile koymam, eskiyi hatırlatmasın diye

Back
X