3 yaşında ve 6 aylık çocuklarım var. Kızımın okulu tatil olduğu için hep birlikte vakit geçiriyoruz. Oğlum sabah 6 gibi uyanıyor. Uyanınca babası bakıyor. Kızım en gec 8 gibi uyanıyor. Birlikte kahvaltı hazırlıyoruz. Çocukların kahvaltısından sonra hemen dışarı çıkıyoruz. Hava çok güzelse plaja/parka veya çiftliğe gidiyoruz. Yanıma meyve alıyorum. En azından 3 saat vakit geçiriyoruz ve eve dönüyoruz. Uzak bir yere gittiysek öğle yemeğini yanımıza alıyorum yoksa evde kolay bir şekilde öğle yemeği hazırlıyorum. Yemekten sonra uyuyorlar. Uyanınca aktivite yapıyoruz ev içi. Akşam yemeği hazırlarken eşim ilgileniyor. Yemekten sonra banyo ve uykuya geciş. Küçüğü esim uyutuyor büyüğü ben uyutuyorum. Aksam yemeği hazirlarken bazen bulasiklari ve mutfagi topluyorum. Haftada bir veya iki haftada bir temizlik genel temizliyorum ama detaylı degil.
Benim biri 3 bucuk biri 2 yaşında kaliteli zaman geçirip geçirmediğimi bende hep sorguluyorum bizim genel halimiz
Yemeği beraber yapmak
Kitap okumak
Çamaşır varsa katlamak bu arada büyük olan baya çözdü bu işi
Şarkı açıp göbek atmak
Boya,hamur,yap boz,etkinlik kitabı hergün olmasada bunlardan biri
Denize,parka gitmek
Oyuncaklarla oynama kısmına cok dahil değilim saklambaç yakalamaca oynarız bu kadar yetebiliyorum. 2 yaş odak süresi 2 dk zaten zamanla artcak