Çocuğunuzu Hasta İken Banyo Yaptırıyor musunuz ?

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
Oğlum şu an hasta burnu akıyor ara ara öksürüyor .

2 gün önce O nu yıkarım dediğimde kreşten hasta geldi yıkamaya cesaret edemedim.

Siz hasta iken yıkıyor musunuz ?

Bu arada evim sobalı :59:

oğlumun odasında sabaha kadar ufo yanıyor.

salonum sobalı ama orada uyumuyoruz.

O nu yıkamadığım zaman kötü hissediyorum ben alışkınım sık sık yıkamaya.

benim kızımda grip, öksürük bi yandan şimdi banyo yaptırıp uyuttum.doktorum hastayken bol bol yıka demişti.

ben hastada olsa normal duzenınde yıkıyorum kısın 3 gunde 1 kez yıkıyorum hastayken yıkama dıyolar ama ev sıcak olduktan sonra sorun olmaz hatta daha ıyı olur dıye dusunuyorum verdıgımız ılaclar ve hasta dıye dıye daha sıkı gıydırmemızden dolayı terlıyorlar ve terleme ıle mıkroplarıda vucutlarından atıyolar yıkayarak mıkropardan arındırabılırız hem zaten cocuk hasta heryere vırus sacıyorken vucudunada vıruslerı sacıyordur oyuzden yıkamak ev sıcaksa en ıyısı...

Eğer üşütmekten kormuyorsanız yıkamanın bir sakıncası olmaz sanırım. Burnu filan tıkalı ise banyonun rahatlattıgını söylemişti doktor. Ancak eger üşütürüm derseniz yıkamamak en mantıklısı.

Dr.a sormuştum bir sakıncası yok demişti ama dikkat etmek lazım evde sıcaklık problemi yaşanıyorsa biraz daha erteleyin..İnşatta çalışmıyor çocuklar iyileşince yıkarsınız..

kızımın hastalıpının ilk iki güngüde yıkamıyorum ama 3. günde muhakkak yıkıyorum, çünkü banyo da bir tedavi yöntemi, acayip dinlendiriyor, kendimde hastalanınca banyo yapınca kendimi fdaha dinç hissediyorum.

kızlar ben hastayken annem beni yıkardı da üzerimdeki mikrobu öyle atardım. Hala da öyleyim. Grip filan olduğumda hemen bol buharlı bi duş alırım. Sizde çocuklarınızı hastayken yıkamaktan çekinmeyin bence. Ama mutlaka ve mutlaka saçları kısa bile olsa saçlarını saç kurutma makinesiyle kurutmadan yatırmayın

canım özellikle çocuklar için saç kurutma makineleri kesinlikle önerilmiyor, çünkü içinde fazlasıyla radyasyon varmış

Back
X