• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzu sizden habersiz

Değil malesef niye yemek götürüyorsun orda yemek yokmu diye ilk defa geçen gün sordu . Annen gideceğimizi biliyor orda çorba yaparken anne acı katma çocuğa da yediririm demem rağmen ama ben böyle seviyorum diyor o bunu yiyemezki diyor . Ben annemden BM’yle bişey görmedim bize ayrı çocuğa et suyundan sevdiği çorbayı ayrıyetem yapar, ben çocuğum büyüyene kadar çok badireler atlattım çocuk sürekli sağlık sorunları yaşadı p yüzden kendi annem gözü gibi bakmasına rağmen içim rahat etmez bi iki kere anca bırakmışızdır korkuyorum
Bu konuda haklısınız ilk başka sadece kıskançlık yapıyorsunuz sanıyordum .inatla yemeğe acı koymak ne ya hadi koyuyorsam yanına bir küçük tencere yaparsın esinizde fark etse keşke bu durumu tez zamanda farkeder inşallah

Çocuk özel eğitim alıyormuş ama muhtemelen davranış bozukluğu vs vardır anne dışında kimseye adapte olamıyordur. O yüzden konu sahibi haklı bence.
+1
Konu sahibi yazmış zaten bensiz uyumuyor diye. Yemeğini de yedirmiyormuş. Çocuk aç ve uykusuz kalıyormuş. Ne gerek var şimdi buna?

Yolda bez almış olamaz mı? Size bir mesajla olsun haber vermemiş olması doğru değil bu ayrı..ancak sizin de "çocuğumla benden başkası ilgilenemez,bensiz yemez içmez uyumaz " tutumunuz sağlıklı değil.Mesela özel eğitimi seansında yanında aileden kimse olmadan bir saate yakın vakit geçiriyor öyle değil mi? Öbür yandan sabaha kadar uyumamış çocuğun özel eğitim seansından pek fayda alacağını da sanmıyorum.Önceliğiniz adamın bu salakça tutumu olmasın..çocuğunuz "farklı gelişen bir çocuk da olsa" uyku düzeninin olmasına ihtiyacı var ve bu öncelikli çalışılacak konunuz olsun.Bu hem onun zihinsel gelişimi için,hem davranış sorunlarının azalması için hem de sizin normal hayatı yakalayabilmeniz için şart.

Çocuk özel eğitim alıyormuş ama muhtemelen davranış bozukluğu vs vardır anne dışında kimseye adapte olamıyordur. O yüzden konu sahibi haklı bence.

Sizin esinizle aranizda bir inatlasma var gibi geldi bana. Bu konu disinda da iletisim sorunlariniz var mi? Ailesi size karsi nasil, siz onlara nasil davraniyorsunuz?

Bu konuda haklısınız ilk başka sadece kıskançlık yapıyorsunuz sanıyordum .inatla yemeğe acı koymak ne ya hadi koyuyorsam yanına bir küçük tencere yaparsın esinizde fark etse keşke bu durumu tez zamanda farkeder inşallah

+1
Konu sahibi yazmış zaten bensiz uyumuyor diye. Yemeğini de yedirmiyormuş. Çocuk aç ve uykusuz kalıyormuş. Ne gerek var şimdi buna?
İletişim sorunumuz her zaman vardı ama ben böyle şeyleri çok önemserim , böyle konularda saygı çok önemli geçen bir konuşmamızda daha çok yakın bir kaç gün önce ben sana saygı duymasam eve gelince beni bulamaz ararsın ve nerdesin diye sorduğunda ailemde olduğumu öğrenirsin demiştim . Malesef bana hiç saygı duymuyor ama benim duymadığımı iddia ediyor . Ona tapmam gerektiğini ifade ediyor kadın boyun eğendir laf dinleyendir diyor . Lafını geçirmek diye bir tabiri ailesi kafasına sokmuş oysa diyorum ki ben senin bana lafını geçirmediğim yanlış veya seni rahatsız eden hiç birley yapmıyorum ki ! CevP veremiyor . Tek sorunu aileme bağlı olmam oda 3 haftada gidiyorum onlar senede 1 gelir 1 gün kalır gider.
Neyse konumuz bu değil sorduğunuz içim açıkladım .
Kendi ailesiyle herşeye girdiği ile dahi karar verip beni tamamen hiçe sayıyorlar ailesi herşeye burnunu sokuyordu mesafe koydum hergün gidemem diye . Ama asla çocuğu görmesinler sevmesinler sakın götürme veya ben gelmiyorum diye bir durum söz konusu değil bende götür biraz zaman ayıralım birbirimize dedim hatta bi kaç kez.
Bu şekilde olmasına incindim .
Habersiz saygısızca şuan eve gelince nasıl davranacağımı bilmiyorum çok öfkeliyim sadece haber verseydi birde hazırla deseydi çantasını öok zor değildi , davranış bozukluğu var evet istemediği biley olursa kafasını yere vurabiliyor veya ağzına sormaması gerekenleri bilir ama yinede bi kere ağzına ufak bi parça atarken yakaladım , başı boş kıyamam saatlerce telefon vermem kesinlikle . Tabiki bakarlar ama böyle candan ilgilenmiyor uykusuz kaldığında yemek yemediğinde hasta oluyor hemen çünkü yetişkin gibi değil henüz bebek gibi yiyor yemeği püre gibi çiğnemek istemiyor yutmak istemiyor bu yüzden bağışıklık çok düşük ameliyatlar geçirdi tedaviler atlattı , öok zor getirdim bu zamanlara onun çocukları normalmiş düşe kalka büyümüşler ma bizimki düşünce ya dişi kırılıyor ya ağzı kanıyor ya bi yerine bişey oluyor .

Ben sadece saygı duyulsun bu kadar müsama göstermeme rağmen böyle saygısızlığı halletmesiyim için çok ağır geliyor davranışı siz olsanız nasıl davranırsınız

Yolda bez almış olamaz mı? Size bir mesajla olsun haber vermemiş olması doğru değil bu ayrı..ancak sizin de "çocuğumla benden başkası ilgilenemez,bensiz yemez içmez uyumaz " tutumunuz sağlıklı değil.Mesela özel eğitimi seansında yanında aileden kimse olmadan bir saate yakın vakit geçiriyor öyle değil mi? Öbür yandan sabaha kadar uyumamış çocuğun özel eğitim seansından pek fayda alacağını da sanmıyorum.Önceliğiniz adamın bu salakça tutumu olmasın..çocuğunuz "farklı gelişen bir çocuk da olsa" uyku düzeninin olmasına ihtiyacı var ve bu öncelikli çalışılacak konunuz olsun.Bu hem onun zihinsel gelişimi için,hem davranış sorunlarının azalması için hem de sizin normal hayatı yakalayabilmeniz için şart.
Yok hayır bez almaz tanıyorum . Uyku düzeni 1 yaşına kadar mükemmeldi am al ameliyatlardan sonra travma oldu götürmediğimiz psikiyatri denemediği. Yöntem kalmadı malesef.
Uyku konusu benide alt üst etti .
Uyumuyor kokuma alışık kucağıma çıkıp uyuyor ben olmayınca 1 de uyuyacaksa direndiği kadar direniyor

Sizin eşinizle problemleriniz vardı yanlış hatırlamıyorsam verdiniz tepki bundan. Yoksa mesaj atmamış olması bu kadar sorun edilecek birşeyi değil. Uyandığınızda arar neredesiniz diye sorardiniz en fazla. Sonrada biraz keyfinize bakardınız.

Sizin eşinizle problemleriniz vardı yanlış hatırlamıyorsam verdiniz tepki bundan. Yoksa mesaj atmamış olması bu kadar sorun edilecek birşeyi değil. Uyandığınızda arar neredesiniz diye sorardiniz en fazla. Sonrada biraz keyfinize bakardınız.
Haklısınız ana fikir aynı olunca biraz delirdim sanırım sakinleşmek için yürüyüşe çıktım

Normal şartlar altında sorun yok. Yat dinlen fırsattan istifade derim hatta.
Bezdir, yedek kıyafettir yol üstünden alınır. Karnını da doyurur.

Bana göre izin alır gibi haber vermesi absürd olurdu. Gün içinde görüşürken söylemek yeterli.

Ama sizin ikinizin iletişimsizliği var ortada.

Fazla kontrolcü görünüyorsunuz dışarıdan. Madalya takmayacaklar.

Hayır bence büyütülecek bir olay yok, ben de aynı tepkiyi verirdim. İnsan bir haber verir üstelik eşinizin yanına eşya almadığını ve sizin bakımınız olmadan biraz eksik olduğunu söylüyorsunuz çocuğunuzun. Haydi alıp götürecekse bile eşyalarıyla götürmeli ve çocuğunuzun bakımını da yapabilmeli eşiniz ve ailesi.

Ailesiyle kavgalı mısınız? Okula ve sizin eve ne kadar uzaklıkta kayınvalidenizin evi?

Back
X