Çocuğunuzun 1 yaşında boyu kacti

fenci25

Kun fe yekün
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
332
257
73
35
Merhaba arkadaşlar bebegim 1 yaşında kilosu 11 boyu: 75.5 cm kilosu çok iyi ama boyu bana ve eşime kısa geliyor. Sizin bebeğinizin boyu kaçtı acaba o zamanlarda

Genetik olarak farklılık gösterebilir ama persentile gore iyi bebeğinizin boyu. Sizin ve eşinizin boyları kac ?

Merhaba arkadaşlar bebegim 1 yaşında kilosu 11 boyu: 75.5 cm kilosu çok iyi ama boyu bana ve eşime kısa geliyor. Sizin bebeğinizin boyu kaçtı acaba o zamanlarda
Merhaba ilk basta konuyu okurken genetiğe bagli niye sıkıntı ediyorki diye düsündüm ama benim 8 aylik kizim suan 74 cm telaşeye düsürmek istemem dr ne diyor gelisimde bi sorun yoksa önemli degildir ileride boyu atar diye dusunuyorum

kilosu da boyu da normal, hatta boyu ideal, hiç telaşlanmayın. 8 aylık yahut 6 aylık vs bebeklerle de mukayese etmeyin,, her ay daha da yavaşlıyor kilo ve boy artışı.

telaşlık bir durumu yok zaten. sizinki epey uzun. üst sınıra yakın hatta. 1 yaş için 75 boy çok ideal

kilosu da boyu da normal, hatta boyu ideal, hiç telaşlanmayın. 8 aylık yahut 6 aylık vs bebeklerle de mukayese etmeyin,, her ay daha da yavaşlıyor kilo ve boy artışı.
Evet doktorda boyu ve kilosu normal diyor ama bizim oğlan biraz gobekli olduğu içn kısa duruyor galiba. Teşekkürler yorumunuz için

Doktor normal diyor 70 ile 80 arasında olur 1 yaşında genelde diyor. Ama bana kısa geldi. 9 aylıkken 73 cm di 3 ayda 2 buçuk santim uzaması az geldi. Sizin kızınız boyu uzunmus

Doktor normal diyor 70 ile 80 arasında olur 1 yaşında genelde diyor. Ama bana kısa geldi. 9 aylıkken 73 cm di 3 ayda 2 buçuk santim uzaması az geldi. Sizin kızınız boyu uzunmus
Bizim cocuklar hep iri abiside öyleydi babadan kaynaklaniyor birde zip zip diye bir oyuncak var pregonun acayip boy uzatiyor ama 15 kg a kadar sıkıntı etmeyin derim cok sukur sagliklari yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…