evet bütün sayfayı okudum, bizde bütün aşıalrını özelde yaptırıyoruz, bu ay rotevirüs aşımız var yaptıran varmı kızlar aranızdaa birde aşının fiaıtı nedir acaba diğer aşılarına muyne dışında para vermedik ama bu özel aşı sanıırm ve 100 küsür diye biliyorum bilen varsa yazarsa sevinirim birde bu aşı ateş yapıyormu:uhm:birde rötavirüs aşısından sonra ishal olunabiliyormuş bu konuda bilgisi olan varmı kızlar
140tl verdim. 2 doz olarak uygulanıyor bu aşı. ağızdan yapılıyor. bizde herhangi bir ishal,ateş,huysuzluk olmadı. inşallah sizde de olmaz. şimdiden geçmiş olsun yerimseniben
Ben de İstanbulda özel hastanede yaptırdım, yaptırmaktayım aşılarımızı.Ücretli aşılar harici aşı ücretsiz.Ancak kontrol ücreti adı altında zaten alınıyor para ekstradan aşı için alınmıyor.Zaten rutin olarak her ay kontrole gittiğimiz için bir sıkıntı olmadı ücreti benim için.
ilk kızım hep sağlık ocağında yaptırdım daha güven verdiği için ve zincirleme olayına daha dikkatli oldukları için.
ikinci kızımda da sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.sabah erken saat de giderseniz çok kalabılığa karışmamış olursunuz.
ilk kızımda hepatit a aşısı su çiceği ve zature aşını devlet karşılamıyordu .onları özelde yaptırdık.
zature aşısını bu seneden itibaren devlet karşılıyor.oda pahalıydı baya..çok iyi olmuş.