Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çocuğunuzun aşılarını nerede yaptırdınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi minikkelebekcik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
ben doğum yaptğm hastahaneye gtryrm.arkadasların dediği gibi rutin asılar ücretsz.birtek rota virüs ile su çiçeği ücretli.ben rotayı da yaptrdm.aslında bende ilk ay sağlık ocağına gtrdm (hemsire cok acımasız enterasan bir tipti:(ve bu grip salgnlarından sonra o kadar kalabalığa sokmak istemyrm)dktrmz her ay 25 tl alıyr muayeneye cok güzel muayene edyr her soruya cvp weryr asısını kendisi vuruyor ve en önemlisi de kendi ası takvimini uyguluyr.mesela karmaların hepsini aynı anda vurmadı onları aylara böldü(bir kısmını)sebebi cocuğun vücuduna bir anda o kadar mikrop yükleyip ateslenmsn diye..hakkaten de masallah ates hiç olmadı bizde.(devlet sanırım 3 ve 5.aylarda cağırmyrms asıya bebişleri işte o aylara diğer asıları koydu)tercih meselesi ama bence sağlık ocağıda olur

evet özelde aşılar ücretsiz değilki..bizim hastanemiz özel ama aşılar için oldukça yüklü para istediler;sen nasıl ücretsiz olmasını sağladın?merak ettim limon?:bbo:

canım bizde dooğduğundan beri özelde yaptırıyoruz hepsinide devlet karşılıyor rotavirüs aşısı dışında bizde özelde ücretsiz yaptırdık

Saglık ocagindaki aşılar Ates yapıyı diyolar ozeldeni Avrupa aşıları Ates apmiyomus ben da dogum yapmadım ama bu konu beni düşündürüyor saglık ocağında ası yaptırdınız bebeğin ateşi için Ates dusurucuyu aşıdan hemen sonramı verdiniz yoksa ateşinin cikmaisnini beklediniz

aile hekimimiz yaptı aşılarımızı devlet aşısı yaptırdı en taze ve güvenilir aşı olduğunu söyledi doktorumuz. o aşılarda ithal ediliyormuş. yalnız rotavirüsü aşısını para ile aldık.

Saglık ocagindaki aşılar Ates yapıyı diyolar ozeldeni Avrupa aşıları Ates apmiyomus ben da dogum yapmadım ama bu konu beni düşündürüyor saglık ocağında ası yaptırdınız bebeğin ateşi için Ates dusurucuyu aşıdan hemen sonramı verdiniz yoksa ateşinin cikmaisnini beklediniz

kesinnlikle katılmıyorumm benim bebeğim 1 yaşında ve bugüne kadarki bütün aşılarını sağlık ocağında vurdurdum hiçte ateş olmadı bence bebeğin bünyesine bağlı.

aşıyı yaptır eve gel ver bi ölçek ağrı kesici ateş düşürücü iilaç
çok tedirgin olursan yoksa verme bekle belki çıkmaz ateşi
benim bebeğimin hiç olmadı ateşi aşı sonrası

Biz sağlık ocağında yaptırıyoruz bebeğimizin aşılarını...Yalnız devletin karşılamadığı Rotavirüs aşısını özelde yaptırdık...

oglum bır yasına gırdı persembe saglık ocagında asılarımız var.yalnız bırde ozelde asımız vardı bu asıyı bılıyormusunz bıde fıyatı ne acaba

Su çiçeği aşısı galiba..Ama fiyatını bilmiyorum...

bende sağlık ocağında yaptırıyorum .sadece rotavirüs aşıları özelde oldu.

Biz sağlık ocağında yaptırmaya başladık ve böyle yapmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum ,sebebine gelince özellerdede aynı aşılar var fakat sağlık ocakları devlete ait ve gelen çocuk sayısı fazla olduğundan dolayı daha çok sirküle oluyor buda aşıların daha taze olduğu anlamına geliyor ,bizde durum bu ayrıca rotavirus aşısınıda yaptırmayı düşünmüyoruz açıkcası

Su çiçeği aşısı galiba..Ama fiyatını bilmiyorum...

biz su çiçegiaşısını özelde yaptırdık ama hiçpara vermedik..size neden fiyat alıyorlar anlmadim açıkçası..özel kuruşuslar kendimi belirliyor fiyatı.egeröyleyse iyice araştrmak gerekiyor

ben de sağlık ocağındaki aşıların daha taze olduğunu düşündüğümden dolayı
sağlık ocağında yaptırıyorum özel aşılar hariç

biz özel muayenehanede doktorumuza yaptırıyoruz aşıları.sağlık ocağının hijyenik olduğunu düşünmüyorum ve her ay o karmaşaya kalabalığa küçücük çocuğu sokmak istemedim..bilinçsiz ve cahil insanlarla dolu.topuk kanı aldırmaya mecburi gittiğimiz zaman kadının biri geldi dur bakim deyip çocuğun yüzünü açmaya kalktı.olay çıkardım orda..bi daha aynı ortama sokmam hayatta

bizde özelde yaptırıoruz aşılarını ve özel aşılar hariç para vermiyoruz. belki de hastaneye göre değişiyordur. imkanın varsa özele git derim ben.

oğlumun bütün aşılarını sağlık ocağında yaptırdım su çiçeği hariç onu özelde yaptırdık
aşı konusunda sağlık ocağının daha güvenili olduğunu düşünüyorum ve artık daha ilgili alakalılar ayrıca gebeliği ve bebek gelişimini önemsiyolar
şimdi kızım oldu doğumu özelde yaptığım için ilk aşısı orda yapıldı ama bundan sonrakilere sağlık ocağına gideceğiz.
hemde daha yakın

özelde yaptıriyorum aşılarımızı. doktorumuz aklıma takılan her pürüzü açıklıyor, rahat hissediyorum :kahve:

evet bütün sayfayı okudum, bizde bütün aşıalrını özelde yaptırıyoruz, bu ay rotevirüs aşımız var yaptıran varmı kızlar aranızdaa birde aşının fiaıtı nedir acaba diğer aşılarına muyne dışında para vermedik ama bu özel aşı sanıırm ve 100 küsür diye biliyorum bilen varsa yazarsa sevinirim birde bu aşı ateş yapıyormu:uhm:birde rötavirüs aşısından sonra ishal olunabiliyormuş bu konuda bilgisi olan varmı kızlar

oglum bır yasına gırdı persembe saglık ocagında asılarımız var.yalnız bırde ozelde asımız vardı bu asıyı bılıyormusunz bıde fıyatı ne acaba

su çiçeği aşısı olabilir canım başka aşı yok sanırım 1 yaşında

Back
X