Çocuğunuzun uygunsuz içerikli yazdığı hikayeyi okusanız?

13 14 yasinda bir çocuğum olsa, ne kadar iyi niyetli olursa olsun biri gelip, ya cocugunun boyle böyle defterini buldum bak dikkat et dese, kafasında parcalarim o defteri. Sen nasil cocugumun ozel defterini okumaya cesaret edersin diye. Ergen cocuk bu, daha normal ne olabilir? Konuda anormal olan tek sey sizin insanlarin ozeline girmeniz

Yazdığı hikayede cinayet planlamiyorsa normal bir durum.
Geri kalan hic bir şeyi de sizi ilgilendirmez.

Ya yeni nesil mi boyle bazilari mi boyle.Ben hic boyle hikayeler yazmadigim hic tuhaf geliyor .Neyse.Umarim bilincli bir ailesi vardir.Psikolojik siddet uygulamadan kontrolde tutar.Ailenin haberi olduysa annenin bir konuşma yapmasi gerekebilir.Ama annesi kimbilir nasil bir bilincte.Konu sahibi simdilik soyleyip utandirma.Sen ablalik et madem.Izle biraz ama iyi niyetle.Cunku kotu niyetle yaparsan daha fazla zarar verirsin.Iyiligini dusunuyorsan zarar verme.Cok ciddi birsey olmadikca ailesine soyleme.

İki cümle kurup derdini anlatamıyorsunuz,kaç yaşındasınız siz konu sahibi??Sorulan sorulara tutarsız cevaplar veriyorsunuz..Açıkca yazın derdinizi..İnsanlarda ona göre cevap versinler,yardımcı olsunlar..

Ya ben gerçekten bir şey anlamadım. Bi okumadım diyorsunuz bi bir kısmını okudum lise aşkıydı ama bilemem ensestte olabilirdi diyorsunuz??

Okuduklarınızda suç unsuru var mıydı yok muydu? Yoktuysa okumadığınız geri kalanı için farazi konuşmayın.
Suç unsuru ne ya :D 13 14 yaşında çocuk bir cinayet planı yapsa bile, islemedigi sürece suç unsuru olur mu?

Wattpad'de filan hikaye yazdınız da aileniz mi buldu acaba? Ya da okuma ihtimalleri mi var? Orada çok yaygın çünkü bu yaşlardaki çocukların yazdığı cinsel içerikli hikayeler. Malum hormonlar hızlı çalışıyor, bu da yazılanlara yansıyor. Valla ailenizin tutumuna bağlı. Ben 100 fırça darbesini gizli okurken uyuyakalmışım kitap üstümde. Annem kitabı aldığın arkadaşının velisine veririm sadece şeklinde bir yaklaşım sergilemişti. Oysaki bilmiyordu ki biz Çatı serisini okuyarak büyüdük. Onlar da az ensest içermiyormuş valla, şimdi o yaştaki çocuğum okusun istemezdim. Annelik ne zor.

13 14 yasinda bir çocuğum olsa, ne kadar iyi niyetli olursa olsun biri gelip, ya cocugunun boyle böyle defterini buldum bak dikkat et dese, kafasında parcalarim o defteri. Sen nasil cocugumun ozel defterini okumaya cesaret edersin diye. Ergen cocuk bu, daha normal ne olabilir? Konuda anormal olan tek sey sizin insanlarin ozeline girmeniz
Helal olsun
Ben de aynisini yapardim , anlamiyorum bu insanlar hic mi ergen olmadi hic mi yadamadilar bunlari

Helal olsun
Ben de aynisini yapardim , anlamiyorum bu insanlar hic mi ergen olmadi hic mi yadamadilar bunlari

Konu sahibine henuz 18 inde ergenlikten yeni çıkmış ben şahsen iyi niyet görmedim ,defteri nasıl buldu muamma ve konuda bahsi geçen diğer kız için eline koz geçirmiş olacak kıza bir gicikligi olduğunda bunu kullanacak

Helal olsun
Yeni neslin boyle seylere ulasma imkani bizlere gore cok daha fazla. Internet hatta tv bile yeterli. O yuzden ben kendi çocuğumun böyle bi defterini kesfetsem, hic gormemis gibi davranırım ve sonra cinsellikle ilgili yaşına uygun bilgiler vermeye calisirim, veya erkek çocuk için babası daha uygun olabilir bu işe. Her neyse yani, çocuk yanlış kanalize olacagina, bi miktar ailesiyle merakini dogru yoldan gidermis olsun. Ama bir başkasına asla düşmez bu! Ben çocuğun ailesi olsam çok sinirlenirim

Suç unsuru ne ya :KK70: 13 14 yaşında çocuk bir cinayet planı yapsa bile, islemedigi sürece suç unsuru olur mu?

Farklı bir ülkede mi yaşıyoruz? adliyelerin cinsel istismara uğrayan küçük çocuklarla dolu olduğundan bihabersiniz herhalde?

Ülkede devlet korumasındaki çocuklar bile yıllarca cinsel istismara maruz kalabiliyor. Kaldı ki cinsel istismara maruz kalan çocuklar bunun bırakın idrakında dahi olmayı, yaşadığı "anormalliği" günlüklerine yazınca ve bu günlük tesadüfen bir yetişkinin eline geçince her şey ortaya çıkıyor. Size buna benzer binlerce adli vaka gösterirdim mümkün olsa. Cinsel istismarın suç unsuru olduğunu söylememe gerek yok herhalde?? Kaldı ki bir diğer mesajımda zaten çocuk cinsel istismara uğradığından bahsetmiş mi şeklinde yazmışım?? Eee?

Burda "cinayet" şüphesiyle kimse çocuğu suçlamıyor. Olası bir cinsel istismar var mı yok mu bunu anlamaya çalışıyoruz ki sağolsun konu sahibinin de ne dediği belli değil.

Sizi yazdıklarımı daha "türkiye gerçeği" perspektifinden bakmaya davet ediyorum.

Yeni neslin boyle seylere ulasma imkani bizlere gore cok daha fazla. Internet hatta tv bile yeterli. O yuzden ben kendi çocuğumun böyle bi defterini kesfetsem, hic gormemis gibi davranırım ve sonra cinsellikle ilgili yaşına uygun bilgiler vermeye calisirim, veya erkek çocuk için babası daha uygun olabilir bu işe. Her neyse yani, çocuk yanlış kanalize olacagina, bi miktar ailesiyle merakini dogru yoldan gidermis olsun. Ama bir başkasına asla düşmez bu! Ben çocuğun ailesi olsam çok sinirlenirim
Kesinlikle katiliyorum size , cinselligi merak etmeleri cok dogal aileler bu donemlerinde destek olursa cocuklar da abuk sabuk yollardan yalan yanlis seyler ogrenmeye calismaz

Lisedeyken en çok kurduğum hayal cinsellik üzerineydi. Normal yani sonra büyüdüm, sapık falan da olmadım. Cinsellikle de aram gayet iyi.

Cinselliğe ilginin başladığı yaşlar, Ben gayet normal buldum. Normal bulmadığımsa başkasının özeline göz ucuyla da olsa bakmak.. Gerçi göz ucuyla bakıp bunca ayrıntıyı görebilmek de muamma..

Çok normalnergenlik caginfa bunlari baskilamak ilerde daha kötü şeylere yol açar eğer abartı bir şey degilse gormezden gelinebilir

Ya sen sahtesin yada konun
Ensestin kelime anlamını bilmeyen mi kaldı türkiye de iki haftadır.

Back
X