Çocuğuyla problemi olanlar buraya!!!

Merhaba benim 18 aylik bir oğlum var. Çok şükür sorunsuz sikintisiz bu zamana kadar geldik derken.bir aydir bana ve sürekli görüştüğü kendinden w2 ay küçük komşunun oglunu dovuyor.söylediğim herşeyi tam aanlamıyla yapiyor.ama vurmak yok dediğimde duymamazliga geliyor.bürde bizim evde daha çok çocuğu dovuyor.ama bana PATA kut allah vermeye tokat yumruk daliyor.ne tapmaliyim pedagoga mi goturmeliyim.birde biz bingolde yasiyoruz.Çocuğumun gelişebileceği adam akilli parkimiz bile yok.bunların etkisi olabilir mi

Merhaba tam benim oğlumun problemi acaba ne olabilir diye forumda bakınırken bu bölümü gördüm benim biri 3 yaşında biri 2 aylık iki oğlum var. Büyük oğlum her zaman algısı açık kolay öğrenenen ve iletişimi kuvvetli bir çocuk oldu. Ama son zamanlarda daha doğrısı son bir senedir bazı sıkıntılarımız var. Tam nasıl anlatsam bilmiyorum. Herşeye hayır diyor. Başka çocuklar için cok zevkli şeyler cok ilgisini çekmiyor. Daha doğrısı şöyle; mesela tatildeuiz ilk gün çılgınlar gibi havuzda tepindi kaydıraktan kaydı zor cıkardım akşam havuzdan. Ondan sonra birdaha ne havuz ne deniz sokanadım. İstemiyorum diyor. Delirecem. Herhangi birşey yaptırmak istediğimde sesimi yükselttirene kadar bana itiraz ediyor yarım saat yalvartıyo beni. Sonrada benim sinirim bozuluyor. Anlamıyorum derdini. Aile olarak onu hep birey olarak gördük doğduğundan beri herseyi anlattık hiç zorlamamaya calıştık. Ama artık başedemiyprum. Nolur bana bir fikir verin. Şimdiden teşekkür ederim

Peki çocuğunuz anasınıfına başlayana kadar işe ara verme imkanınız var mı?
devlet memuruyum. 1 yıl ücretsiz izin almıştım zaten. şuan öyle bir imkanım yok. kızımın kreşte bir sıkıntısı yok aslında. kreşin kapısından girene kadar sadece. anneannesine yalvararak ağlayarak kreşe gitmeyeceğini söylüyor. kreşin kapısından girdikten sonra orda gayet mutlu öğretmenlerine sizi çok özledim diyormuş. akşam almaya gittiğimde anne çok güzel vakit geçirdim, faaliyet yaptım diyor. anneanne ve dedesi kızımı biraz motive ederek götürseler aslında sıkıntımız kalmayacak. o eski ağlama bağırma huyuda geçti sayılır.

Back
X